טיול באוגוסט 2015
-
שלום לכולם. אנחנו משפחה בת 5 נפשות - הורים + שני בנים בני 13 ו- 10 ובת בת שלוש בקיץ הבא.
טיול של כשבועיים, שבועיים וחצי.
ילדים חובבי אטרקציות.
מתכננים ליסע ליער השחור.
מתלבטים האם להישאר באזור כל התקופה או לשלב יורודיסני וקצת פריז.
נשמח להמלצות.
תודה רבה
-
טיול באוגוסט 2015יש לכם ביער השחור את פארק אירופה - שווה לפחות אם לא יותר מיורודיסני.
אלא אם כן ברצונכם לשלב 2 פארקים בטיול ?
-
טיול באוגוסט 2015פארק אירופה ברור. אין לנו בעיה עם 2 פארקים. מניחים זה יהיה הדבר האהוב ביותר בטיול
-
טיול באוגוסט 2015הילדים שלי אהבו את באד פרדייז לא פחות מפארק אירופה (ברור שזה לא אותו דבר, רק דוגמה). היינו שם כמה פעמים.
לא הייתי נוסעת עד פריז. יש די הרבה אטרקציות קרובות. יש אנשים שמבלים יומיים בפארק אירופה.
-
טיול באוגוסט 2015לא הייתי עושה את הצירוף הזה.
אפשרי? כן,אבל לא ממליצה.
מאידך שבועיים וחצי "רק" ליער השחור- נראה לי מוגזם.
מכאן אם היער השחור הוא MUST מבחינתכם (נסו לפרק את המרכיבים ולראות אם באמת הוא חובה עבורכם?) א ז כדאי לצרף יעד נוסף קרוב יחסית, שלא ישנה את מיקומי ההמראה והנחיתה ויתן היכרות עם תרבות שונה (כמו שוויץ למשל)
אבל אם אין חובה להיות דווקא ביער השחור (ולשמור אותו לגיל אחר אולי או לטיול קצר יותר בעתיד)- אפשר על בסיס פריז-לואר-דורדון בפרק הזמן שלכם לבנות יופי של מסלול עם כמה פארקים שתרצו -החל מיורודיסני-אסטריקס(ליד פאריז) פי דה פוי ופוטורוסקופ (שולי לואר) וכמובן מערות,שיט קיאקים ,טירות וכל מה שתרצו על פי המינון שתקבעו לעצמכם בין עיר וכפר, ירוק או כחול.