המלצה לוילה באורלנדו
-
שלום לכולם מחפשים המלצות לוילה באורלנדו. יש המון אתרים לוילות אך אני ישמח לקבל המלצה לוילה שמשהו היה בו בפועל... ראיתי את ההמלצה לוילה של צביקה, אך הוילה תפוסה באותו תאריך. תודה
-
המלצה לוילה באורלנדוהלואי והוילה באמת היתה ״של צביקה״

-
המלצה לוילה באורלנדוהוילה הנ"ל מומלצת בחום
קראנו לה "הוילה של טרי "
יורם סאנצ'ו היה זה שהמליץ לי עליה
אנחנו נהננו מאוד וגם עוד שנים-שלושה חברים ששלחנו לשם כולם נהנו
-
המלצה לוילה באורלנדוצביקה - אני מאחלת לך שבאמת הוילה תהיה שלך... אחרי המלצות כל כך חמות מגיעה לך לפחות אחוזים...

אני אשמח לקבל הסבר נוסף לגבי הפיקדון שבעלי הוילות דורשים, איך זה עובד? משלמים להם ואז המחזירים את הפיקדון?
וכמובן אני אשמח לקבל המלצות נוספות..
liorev תודה על ההמלצה אני בהחלט שמתי עין על הוילה
-
המלצה לוילה באורלנדוחגית, תודה על האיחולים.

לגבי הפקדון, זה באמת כפי שתארת. הסכום מועבר לבעל הנכס יחד עם התשלום הסופי לפני השהיה שם, בהתאם לתנאים של בעל הוילה.
לאחר השהיה שלכם שם, חברת האחזקה המטפלת בוילה, בודקת שאין נזקים או חוסרים ומדווחת לבעל הנכס. אם הכל תקין, הוא מעביר לכם בחזרה את הפקדון במלואו. אם משהו איננו תקין, זה עלול להיות מקוזז מתוך הפקדון.
אם אינני טועה, ההתחייבות אצלנו היתה להחזרת הפקדון תוך שבועיים ולא היתה שום בעיה.
-
המלצה לוילה באורלנדוהיי, אנחנו היינו ב caribe cove resort. זה מלון דירות לקחנו 3 דירת 3 חדרים: 3 חדרי שינה, 2 חדרי אמבטיה ענקיים, סלון, מטבח מאובזר טיפ טופ עד לרמת כפפות להוצאת תבניות מהתנור, מדיח, מכונת כביסה, מיזור, 2 מרפסות. בקומפלקס יש בריכה, סאונה וחדר כושר. האיזור מעולה מלא מסעדות , סופרמרקטים: publix, walmart... נהנינו מאוד, היה נוח ונעים הנה קישור:
caribecoveresort.com/
-
המלצה לוילה באורלנדושלום לכולם
איפשר לקבל פרטים לגביי הסעים?
פעילויות בסביבה כגון בארים וכד'
אנחנו מתכוננים לשכור למשך 5 ימים.
תודה