ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איפה?

פורום תאילנד
    5
    6
    2248
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יערי
      יערי נערך לאחרונה על ידי

מתענין פעם נוספת עם שינוי קל של זמנים,,, שבוע ראשון של אוקטובר חופשה באיים / חוף ים איפה הכי מומלץ? איפה סיכון הגשם הוא הנמוך ביותר? תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Nura2014
        Nura2014 נערך לאחרונה על ידי

איפה?

בדרך כלל ממליצים על האיים בצד המזרחי (קוסמוי,קופנגן) אבל מניסיון אישי (הייתי בתאילנד בחודשים האלו ב4 השנים האחרונות) אף פעם לא ניתן לדעת. מבחינה היסטורית ממוצע הגשים בצד המזרחי אכן יותר נמוך, אך זה לא ערובה לכלום. לדעתי, אלא אם כן מדובר בטיול של 10 ימים, שבו כן הייתי מתמקד מפאת קוצר הזמן רק באיים בצד המזרחי, אם מדובר בטיול "רגיל" של שלושה שבועות לא הייתי מוותר על אף אזור, נוסע לאן שהייתי רוצה ויהיה טוב. תאילנד מדינה מדהימה, לי תמיד כיף שם, לא משנה באיזה מזג אוויר. ברוב הפעמים שיורד גשם הוא לפרק זמן יחסית  קצר וזורמים עם זה. זה לא הגשם בחורף הישראלי שקר, אלא גשם טרופי, עדיין חם, שלפעמים אפילו מרענן. התאילנדים מאוד ארוכים לגשם וכמעט אף פעם (אלא במקרים חריגים מאוד) לא מתבטלות אטרקציות למיניהן.

• יערי
          יערי נערך לאחרונה על ידי

איפה?

תודה, 

לא מחפש אטרקציות ... רק חופש לשישה ימים ... באיים / חוף ים ...

מכאן מגיעה השאלה (כנראה הסטטיסטית) .... איפה בתחילת אוקטובר ?

• זיקו.
            זיקו. נערך לאחרונה על ידי

איפה?

לא יודע עד כמה עקבת אחרי דיווחי מזג אוויר בתאילנד מחודש אוקטובר הנוכחי
            אבל הצפות וגשמים היו גם בצד המזרחי וגם בצד המערבי. נכון שזה לא אומר ומעיד כלום על מה יהיה בחודש אוקטובר הבא....

אבל אם היו לי רק שישה ימי חופשה בתאילנד, וזה היה בחופש אוקטובר והמטרה היא חופים וים....אז פשוט הייתי מוותר ומחפש יעד אחר

• המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
              המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

איפה?

אנחנו מתבססים על נתונים משנים קודמות ונסיון אישי 

אמור להיות נוח יותר באיזור האיים של קוסומוי קופנגן וקוטאו אבל זה לא אומר שכל התקופה יהיה שם חם ומגניב זה תלוי בהרבה מזל ולא ניתן לחזות את מזג האוויר באופן מדוייק 

• איתן ששון
                איתן ששון נערך לאחרונה על ידי

איפה?

תחילת אוקטובר 2015 יוצא בדיוק על סוכות.לוח השנה העברי הרבה יותר מדוייק מהלועזי.מניסיון שלי בקוסמוי ופוקט בתקופות הללו.

אם אני הייתי צריך לבחור, הייתי בוחר בקוסמוי בגלל סיכוי שמזג האוויר עדיין יהיה עדיין עדיף בצד הזה.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון