חניון RV בילוסטון
-
שלום לחברי הפורום
מבקשת עזרתם בנושא חניונים של RV בילוסטון
אני מצאתי באתר של הפארק 12 חניונים, אולם רק חניון אחד עם Full hook
החניון המרכזי והיקר מכולם (פי 2) שנקרא Fishing Bridge RV Park
האם אתם יודעים לענות לי מה זה אומר לגבי חשמל בחניונים האחרים? שאין בכלל??
קראתי שבחלק יש גנרטור ל12 שעות מ מ8:00 בבוקר עד 8:00 בערב האם זה לתאורה כללית או גם להתחברות?
שאלה נוספת האם אפשרי מבחינת הטיול בילוסטון להתיישב בחניון אחד ולצאת ממנו בכוכב יום יום - האם לא מדובר בנסיעות ארוכות מידי?
מתי מומלץ לבצע הזמנות לsite כשמדובר על טיול בספטמבר?
תודה
רוית
-
חניון RV בילוסטוןהאם אתם יודעים לענות לי מה זה אומר לגבי חשמל בחניונים האחרים? שאין בכלל??
אכן, אין בכלל! זוהי "חניה יבשה", ומאוד מקובלת בפארקים הלאומים. פשוט אין חיבור למים, ביוב וחשמל. אבל, אין כל בעיה עם זה - זה חלק מהכיף!
קראתי שבחלק יש גנרטור ל12 שעות מ מ8:00 בבוקר עד 8:00 בערב האם זה לתאורה כללית או גם להתחברות?
הגנרטור הוא לא בקמפ, אלא בקרוואן עצמו. כאשר אין חיבור לחשמל, אפשר להפעיל את הגנרטור. יש מונה הסופר את זמן השימוש בגנרטור הזה, ובסוף הטיול, כשמחזירים את הקרוואן, משלמים לפי זמן השימוש (מדובר בכסף קטן). בקמפים של הפארקים הלאומים יש "כללי שקט", שלא מאפשרים הדלקת גנרטור בקרוואן מהשעה 8 בערב ועד לשעה 8 בבוקר שלמחרת.
שאלה נוספת האם אפשרי מבחינת הטיול בילוסטון להתיישב בחניון אחד ולצאת ממנו בכוכב יום יום - האם לא מדובר בנסיעות ארוכות מידי?
אני לא רואה כל סיבה, בפארק גדול כ"כ, להתמקם בקמפ אחד ולעשות טיול כוכב. זה חלק מיתרונות הקרוואן, פשוט נוסעים לנקודה הבאה...
מתי מומלץ לבצע הזמנות לsite כשמדובר על טיול בספטמבר?
ספטמבר הוא ברובו חודש שנחשב מחוץ לעונה. אני לא חושבת שצריך להזמין כל כך הרבה זמן מראש. שימו לב שיש קמפים שבכלל לא מאפשרים הזמנה מראש, אלא רק בשיטת "כל הקודם - זוכה". לשאר הקמפים יש מועד מינימלי, ומועד מקסימלי להזמנה מראש - הכל בארי הקמפים...
מצ"ב תיאור הטיול שלנו. אולי תוכלו להיעזר בו...
ערבה.
-
חניון RV בילוסטוןערבה הי
קודם כל תודה
הטיול שלכם שמור לי כבר שנים ועוד שימש אותי בטיולנו הקודם ביוטה ואריזונה....
שנעזרנו בו לא מעט.
(לפחות זכור לי הקמפינג בגולדין והטיול הפרטי עם האינדאני...)
בכל מקרה אני לא בטוחה שאני בנויה ל"חניה יבשה"....
גם באיסלנד יש כאלה בשפע ואני ויתרתי עליהן ולנתי תמיד בחניונים עם חשמל
אולי אצליח לשרוד את זה לילה אחד אבל בטח לא שלושה שפי שאני מתכננת בילוסטון
רוב תודות
ואני בטוחה שעוד אשאל כאן המון שאלות שיהיו לך תשובות נהדרות
רוית
-
חניון RV בילוסטוןשלום רוית
בטיול שלנו לילוסטון לא תכננו אף יום בחניון עם חיבורים. בסופו של דבר עשינו שינויים ספונטניים בתוכנית תוך כדי הטיול ולכן כן חנינו לילה אחד ב Fishing bridge.
ההרגשה הייתה של חנייה בסופר...
זה מעין מגרש חנייה גדול שהקרוואנים חונים אחד ליד השני.
כל נושא הקמפינג מוחמץ...
אני מציע לשקול בכלל זאת חנייה יבשה, יש חניונים מקסימים בילוסטון.
צקי