ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מידע על ברלין

פורום אירופה
    5
    7
    1520
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • DanielBenDavid14
      DanielBenDavid14 נערך לאחרונה על ידי

היי,

מחפשת את כל המידע שצריך לדעת על עיר לפני שטסים אליה-במקרה הזה -ברלין.

כל מה שצריך לדעת על מקומות תיירות מפורסמים, שופינג זול וטוב וכו'.

תודה!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Lior3221567
        Lior3221567 נערך לאחרונה על ידי

מידע על ברלין

יכולה להמליץ על מקום נחמד לשבת בערב ולאכול.בר מסעדה מקומית אין כלכך מוזיקה אבל האוכל טעים ויחסית זול. רק שהמקום נמצא בשכונה קצת מרוחקת בשרלוטנבורג. ישבתי שם בשתי הפעמים שהייתי בברלין בשנתיים האחרונות. כמובןהמקום אינו כשר והאוכל הוא די מקומי מתאים למי שאוהב אוכל אשכנזי עם הרבה בשר חמאה ושמנת לא זכור לי שהיו תיירים. שימו לב שאם תגיעו אחרי 23:00 לא יהיה לכם אוכל ממולץ להגיע בסביבות 20:00 או9:00. אם אתם שני אנשים יושיבו אותכם אולי עם אנשים נוספים בשולחן גדול. המקום נקרא ולהאלה יש אתר valhala

• yosic
          yosic נערך לאחרונה על ידי

מידע על ברלין

יש באתר המון מידע. כתבות, טיפים ובלוגים מצוינים. ממליץ לך לקרוא כמה שיותר.

מצרף לך בלוג שלי על ברלין מהקיץ האחרון ובו תוכלי למצוא מסלולים טובים, אזורי קניות וטיפים רבים.

ברלין

• Lior3221567

מידע על ברלין

כדאי להקדיש יום לפוטסדאם וארמון שארלוטנבורג יפה ומומלץ יש שם תערוכה של כלי חרסינה מדהימים. קחו את הסיורים חינם שנותנים בברלין (בסוף אתם מחליטים כמה לשלם למדריך) יש סיורים נוספים נחמדים בתשלום סמלי כמו חיי לילה בברלין שהוא ממש שווה. תחבורה נוחה וזמינה בכ. היום והלילה. לדוגמא הרינג עובד כל הלילה.

• Lior3221567

מידע על ברלין

ודבר אחרון כדאי להיכנס לטריפאדוויזר יש שם המלצות על כל מיני מקומות בילוי ...אני אישית לא אהבתי את המיטה ישם בעיקר בחורות עובדות והודים שיושבים בברים שנראים אותו דבר ומעשנים נרגילות. ברים אלו גם יקרים לדעתי...

• alter14
                alter14 נערך לאחרונה על ידי

מידע על ברלין

כפי שניכתב יש הרבה מידע על ברלין  אני יכול להמליץ על טיולי נדב (המדריך עמוס ומדריכה אילאיל חבל"ז) .

במידה והטיסה עם UP אז מי הסתם את נוחתת ב SCHONEFELD והנחיתה בשעות הערב וזקוקה לרכישת כרטיס רכבת רצוי להצטיד בכסף קטן ומדויק .

אני הגעתי בשעה 23:00 ומישום מה המכונות לא קיבלו אשראי של ויזה ,כל המכונות מלבד אחת לא קבלו שטרות .

• מיכל בן אריה
                  מיכל בן אריה נערך לאחרונה על ידי

מידע על ברלין

רצוי מאד להזמין סיור בבונדסטג (עדיף לסיור מלא ולא רק בכיפה). הסיור בחינם על פי ההזמנה ביום ובשעה שנקבעה. צריך להביא דרכונים. מצורף האתר להזמנה:

http://www.bundestag.de/htdocs_e/visits/hinweis/infohinw/245 690

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון