ויאטנם
-
שלום, רציתי לשאול מה כדאי לעשות עם הציוד כאשר יוצאים לטיולים מאורגנים בני יומיים-שלושה ברחבי ויאטנם. האם האופציה של שמירת חפצים במלון בטוחה מספיק?
-
ויאטנםאני עכשיו בויאטנם (אפילו בטיול של שלושה ימים) ובכללי ההעדפה שלי לשמור את הציוד עליי (קושרים את זה לאופנוע/שמים בתא מטען וזה בכלל לא מפריע. אבל זה תלוי גם באיך את מתרשמת מבעלי הגסטהאוס או האם זה מלון מסודר והאם יש לך מנעול לתיק/ כיסוי שק עם כבל מתכת למוצ'ילה (אומנם לא ימנע את גניבת התיק אבל ימנע חיטוט). תהני

-
ויאטנםהאמת שתכננתי להגיע עם מזוודה ובטיולים כאלה להעביר ציוד מינימלי לתיק גב...אתה לא ממליץ? בנוסף, אם תוכל לעזור לי...מה יותר מומלץ לגבי הטיול בדלתא (טיול של יום או יומיים?) תודה מראשש:)
-
ויאטנםסגרתי טיול ליומיים.הבנתי שבגלל המרחק יום אחד זה טרטור.בואי נגיד שעוד שבועיים אוכל להמליץ לך
-
ויאטנםבדרך כלל ברוב הגסט האוסים יש חדרי איכסון.
הויטנאמים מודעים לבעיית הגניבות ומאד מקפידים ( לפחות היכן שאני הייתי על נעילת המזוודות עטיפה שלהם עם מסקינג טייפ מסביב ואפילו חתימה עליו
ברור שכל חפצי הערך והניירות לא משאירים מחוץ לחגורה או בכספת של המלון/ גסט האוס , תמיד הם!!! הכניסו את זה למעטפה מודבקת עם מסקינג טייפ וחתומה על ידי