ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול בספרד

פורום אירופה
    2
    2
    587
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אבישיns
      אבישיns נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, 

אני רוצה לעשות טיול באזור של ספרד בסיומו להגיע למדריד למשחק הסופר קלאסיקו, 

חשבתי על מדינה שכנה שאפשר להגיע ברכבת\אוניה .. ספרד לא כל כך מעיניית אותי מבחינת תיירות וגם יקרה הבנתי.. יש למישהו רעיון ??

טיול כזה של 4 -5 ימים..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

טיול בספרד

זאת שאלה רצינית? מי שגובל בספרד אלה פורטוגל וצרפת. שתיהן מציעות אופי טיול יחסית דומה. בסירה אפשר להגיע ממרוקו או מאלג׳יר, לפחות בטווח זמן סביר ביחס למה שאתה רוצה. אין לי מושג אם יש שירות מעבורות סדיר. למיטב ידיעתי, ישראלים יכולים להגיע למרוקו רק בקבוצה מאורגנת, בכל מקרה.

דווקא ספרד היא מדינה מאוד מאוד מגוונת מבחינת מה שהיא מציעה: יש בה ערים גדולות יפות ומעניינות, יש ערים היסטוריות, כולל היסטוריה יהודית מרשימה, יש חופים שטופי שמש כמו קוסטה דל סול וקוסטה ברווה, גם איים כמו פאלמה דה מיורקה או איביזה, יש הרים גבוהים, מושלגים בעונה בפירנאים ובמקומות נוספים. למעשה, ביחס לטיול באירופה ספרד לבדה מציעה כמעט מכל מה שמוצאים ביבשת. יחסית לאירופה היא גם לא כל כך יקרה. לא יודעת למה בדיוק אתה מצפה, אולי אם תגדיר מה אתה מחפש אפשר יותר לכוון.

שיט בספינה די בוודאות, אבל בהרבה מקרים גם רכבת היא יקרה יותר מטיסות בתוך אירופה. שלא לדבר על הזמן שהיא לוקחת.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון