יום בונציה
-
ביום שישי הקרוב אגיע לונציה לכשבע-שמונה שעות. אשמח לקבל המלצות מה מומלץ לראות ולעשות בעיר בזמן הקצר הזה (מזג האוויר צפוי להיות די גשום...).
-
יום בונציהבונציה הולכים ברגל
אם יתאפשר לך מבחינת מזג אויר אז תגיע לכיכר רומא (או לתחנת הרכבת)משם תתחבר לאחד המסלולים שמובילים לכיכר סאן מארקו (יש שלטים עם חיצים) אם תרצה את המסלול שעובר בגטו היהודי תעבור את הגשר שאחרי תחנת הרכבת (אם מכיכר רומא) אם ברכבת ביציאה תפנה שמאלה עד הגשר ושוב שמאלה תמשיך 200 מטר ברחוב ותשאל באחת החנויות איפה הכניסה המסלול לגטו (גם כתוב אבל אפשר לפספס) או שתעזר במפה. בחזרה מסאן מארקו לכיכר רומא כבר תעשה בואפוראטו שזה אוטובוס מים. אם יש נקודות מסויימות שאתה מעוניין לראות אז תבדוק במפה איזה מסלול מוביל אותך לשם או איזה קו ואפוראטו
אם יורד גשם ? אולי מטריה תוכל לעזור
-
יום בונציהתודה!
-
יום בונציהכל זה נכון לסיור סטנדרטי בוונציה בקיץ. הייתי משריינת כתובת של מוזיאון כלשהו להימלט אליו.
-
יום בונציהאם את בעניין של אמנות מודרנית אז אני מאוד אהבתי את מוזיאון פגי גוגנהיים בעיר. מוזיאון קטן ואינטימי אבל עם כמה וכמה שמות גדולים.
-
יום בונציהמוזיאונים בהחלט אופציה לאור מזג האוויר הצפוי, תודה על ההמלצה
-
יום בונציהקבלת שבת עם אנשי חב"ד במסעדת גאם גאם,ארוחה חינם,באזור הגטו היהודי.לנו זאת הייתה חוויה מעצימה,החברה שם יודעים לעשות שמח.אבל קשה לי להאמין שתספיקו.
-
יום בונציהלא אספיק הפעם, ממשיכה לארוחת ערב בפדובה....(: