אנגליה בקיץ - עזרה בתכנון
-
טיולים מומלצים בפיק דיסטריקטמיקה,
אנחנו מגיעים לאזור הפיק ב- 8/8 וב 9/8 מתכננים את פסטיבל רובין הוד. האירוע של שנות הארבעים יכול להתאים לנו ליום המעבר, למרות שלא הצלחתי להתרשם מהתיאור בסיפור שלך הוא יעניין את הבנים שלי.
אלון,
רשמתי את כל מה שהצעת, המסלולים נשמעים מקסימים. תודה!
-
טיולים מומלצים בפיק דיסטריקטשרון,
שכחתי שאת אוחזת בשלושה בנים...אני רק יכולה להעיד שבני בן ה12.5 מאד נהנה, כי היו הרבה גדמים של מכוניות ואופנועים ישנים, ג'יפים ורכבים צבאיים, תצוגות של כלי נשק מהתקופה ההיא, הרבה גברים לבושים כחיילים...קצת מכניס לאווירה קרבית... הוא גם נהנה מהנסיעה בחשמלית ואח"F הוא ואחותו השתעשעו והתבדחו על חשבון ההופעות השונות.
כך שאם הבנים שלך הם "בראש טוב" אני משערת שתיהנו במקום.
אני זוכרת שגם הילדים של ג'מוס (גם לו יש בתוך הארבעה שני בנים) נהנו.
ואני מצטרפת לכל ההמלצות שאלון כתב לך, למעט האגם, היינו בכולן והן אכן מבטאות את המיטב של הפיק.
-
טיולים מומלצים בפיק דיסטריקטשרון, האמת? אני שמחה.... כי מרוב מבחר קשה לוותר על מקומות וחלומות ואז בפועל הטיול נעשה מאד לחוץ.
נשמע שהמסלול נעשה יותר הגיוני עבורכם, יופי

נעה
-
טיולים מומלצים בפיק דיסטריקטאני פה לכמה קטנות.....
הארוע במוזיאון הטראמים בטח יהיה המוני יותר בסוף השבוע ולכן ה 8.8 שזה שבת יכול מאוד להתאים. מאוד מומלץ לבנים שלך , את שלי תירגלו בפרוק והרכבה של נשקים והבת שלי ישבה כמרכזנית ובכלל הישיבה עם החיילים במאהל צבאי סביב למדורה והסבר על המסטינג( מישהו עוד יודע מה זה?) ושאר הפעילות במאהל מאוד עיניינה את הילדים.
התהלוכה היתה מאוד מרשימה וצבעונית ובכלל האוירה שם היתה פשוט נהדרת.
צרפתי דוגמית של וידאו להתרשמות.
לגבי הנסיעה לווריק , לא חושב שכדאי לנסוע ולחזור באותו יום ללינה בפיק. זה לא מרחק זניח. רק מזכיר שבימי הקיץ החניה מרוחקת 20 דקות הליכה מהכניסה לטירה.
ג'מוס
-
אני הבנתי ששרון התכוונהלהגיע לווריק ביום המעבר ללונדון. אם טעיתי בהבנה והכוונה היתה להגיע לטירה ולחזור למטלוק, אז ג׳מוס צודק, זאת נסיעה ארכה מדי ליום אחד (כולל בילוי בטירה).
נעה
-
טיולים מומלצים בפיק דיסטריקטמה ששכחתי להגיד קודם זה שהקרדיט על פסטיבל רובין הוד מגיע לג׳ני שמצאה אותו והוא נחמד אבל לא הייתי ״משתולל״ סביבו.ובכלל מסלולי הטיול שהוזכרו כאן נדמה לי שסופרו כאן לראשונה בחן רב ע״י ג׳ני ואם לא קראת את סיכום הטיול שלה , אז זה מאסט!!!
ג׳מוס
-
טיולים מומלצים בפיק דיסטריקטודאי שקראתי את הסיפור של ג'ני! בלעדיו לא הייתי מגיעה עד הלום. ואם חטאתי במתן הקרדיט - מתנצלת...
האמת שהבנת נכון ג'מוס, התכוונתי לנסוע במיוחד לוורוויק ממטלוק. בגוגל מפס זה נראה זמן נסיעה סביר (שעה וחצי בלי פקקים...). להוסיף מקום לינה במיוחד זה לא בא בחשבון, אבל גם לא מתחשק לי לוותר על זה. אם לא יסתדר להגיע לוורוויק מהפיק (ואני שומרת על אופטימיות), נעשה את זה כפי שנועה הציעה ביום המעבר ללונדון, ולאולפני הארי פוטר (שאותם תכננתי ליום המעבר) נגיע ברכבת מלונדון.
המידע בנוגע למרחק של הטירה מהחניה הוא מאוד חשוב, ג'מוס, איכשהו זה חמק ממני עד כה. אקח את זה בחשבון.
ולגבי ארוע הטראמים - נראה נחמד מאוד, נרשם. אם לא נסבול ממינון יתר של פסטיבלים ואטרקציות ממוסחרות למיניהן נגיע למקום.
המון תודה לכולכם!
-
טיולים מומלצים בפיק דיסטריקטשרון,
בעניין טירת ווריק.
קודם כל ממש מתבקש לעשות אותה ביום המעבר ללונדון ואין טעם לנסוע ולחזור מהפיק כפי שנאמר כאן.
שנית, בהנחה שלא תצאו ב-7:00 בבוקר ותתייצבו בשערי הטירה עם הפתיחה - אנחנו הגענו לטירה לפני הצהריים (באוגוסט), ומצאנו מקום חנייה בחניון הצמוד לאחד משערי הטירה - איזור האורוות (ה-STABLES). חניון קטן בתשלום שתוך דקה וחצי הליכה מהרכב היינו ליד הקופות. כך ששווה לנסות.
אני רק מסייגת ואומרת שהיינו ביום גשום לסירוגין ואולי היה מיעוט יתר של מבקרים באותו יום. (למרות שזה יום אנגלי טיפוסי...
)מעבר לכך, כשתיכנסי לעומק התכנון אם יהיו לך שאלות אל תהססי לשאול כאן (טיילתי בלייק דיסטריקט, בפיק דיסטריקט, בקוטסוולדס ובלונדון כמובן).
בהצלחה! מחכה לך יופי של טיול!
אוסי
-
טיולים מומלצים בפיק דיסטריקטהיי אוסי, מכירה היטב את סיפורי הטיול המקסימים שלך, גם הם בפנתיאון!
ביקור בוורוויק ביום המעבר ללונדון הוא אכן מתבקש, אני רק חוששת שזה לא מסתדר עם אולפני הארי פוטר באותו יום. אבל ייתכן שזה מה שנעשה בסופו של דבר, ולאולפנים נגיע כאמור ברכבת מלונדון.
רשמתי לי את חניון האורוות - תודה!