ברכות
-
חברים, בואו נברך בברכת הצלחה לחבר יקר שלנו,גולן שרמן,על מינויו לתפקיד בכיר מאוד,,,ושיבטיח שישאיר זמן גם לנו,,,
http://www.themarker.com/markets/1.2478710
-
ברכות??
-
ברכותגולן משתתף בפורומים של האתר וצירף את הטיול שלהם ליער השחור מהקייץ שעבר,ואת בלוג הטיולים המשפחתיים שלו. שנראו מאוד נחמד.
למרות שלא כותב קבוע בפורום מגיע ברכות ועכשיו עם הבחירה וודאי יהיה פחות זמן פנוי, לפורום
.אמה
-
ברכותברכות שיבורך גולן כמדומני שקראתי בלוג שלו על הודו או סין ורותקתי.
שיצליח בדרכו החדשה ושימשיך לטייל ולשתף.
רחל לבון
-
ברכותברכות ומקרב לב לגולן

בלוגי ומדריכי גולן שרמן ליעדים בהם טייל, מזמן הפכו לשם דבר כאן בפורטל ובפייסבוק.
בהצלחה ושיוסיפו לו בקורות החיים - "מטייל מדופלם"

-
ברכותמיקי האם הוא חבר גם בקבוצה ב...
רואים שאני טירון כאן

-
ברכותשיהיה בהצלחה בתפקיד.
אתה בטוח מעשיר (בידע)את הבנק כמו את חברי הפורום.
-
ברכותובואו נאחל גם מזל טוב מנכ"ל ריאנאייר Michael O'Leary שחתם חוזה עם החברה לעוד 5 שנים...
ושמעתי שיש גם מינויים חדשים ברשות המסים.....
או במילים אחרות מי זה גולן שרמן ,שלא ראיתי אף תגובה שלו בכל שנתיי בפורום , ולמה אנחנו צריכים לברך אותו ושיהיה לו כל הטוב שבעולם
. -
ברכותיהודה ,
גם אני לא מכיר הבחור באופן אישי. לא חבר בקבוצה ולדעתי ממעט לכתוב בפורום אם בכלל. קראתי כמה בלוגים מעולים שלו.
חפש בבלוגים, אתה תהנה מהקריאה.
-
ברכותתודה מיקי
בכל מקרה ברכותי להצלחה
-
לנוכח המשפחות הרבות יחסית שמתענינות בסיןיש לגולן טיול כזה שנעזרתי בו בזמנו, בטח ניתן למצוא בבלוגים. הוא בעל משפחה עם 4/5 ילדים שמטיילת הרבה.
הזדמנות טובה להגיד תודה על הבלוג ובהצלחה בתפקיד החדש

-
ברכותגולן שרמן כתב לאחרונה בלוג מעולה ביותר "מדריך ליער השחור".
בנוסף ליומן מסע מפורט ומרתק שכתבה אשתו סיגל במהלך הטיול הוא הוסיף כל פרט אפשרי שמטיילים יכולים לחלום עליו:
נקודות ציון של אתרים לג'י.פי.אס, שעות פתיחת אתרים ועלויות, פירוט על הכרטיסים השונים, המלצות לפארק אירופה ועוד.
בהחלט עבודה קשה, קפדנית ומדוייקת - וכל זה עבורנו הגולשים.
אז - יישר כח לגולן, תמשיך לטייל וליהנות ובהצלחה בתפקיד החדש.
-
ברכותמצטרפת לברכות חמות ל- Michael O'Leary, יישר כוח, איש יקר. אל תשכח שבמזרח התיכון יש מדינה קטנה שזקוקה נואשות לטיסות ישירות לאירלנד. תרומתך לקידום הנושא תתקבל בהמון תודה ואשכול ברכות בפורום

-
ברכותגם לי מתחשק לברך הבוקר את Michael O'Leary, למרות שאני טסה בקיץ לסקוטלנד ולא לאירלנד, עדיין התקווה להגיע בזול לאי האיזמרגד קיימת...
ואולי הברכות לעיל יגיעו למייקל בכבודו ובעצמו ויניבו מתישהו את חוברת אירלנד הירוקה או בלוג דבלין החופשית....או לפחות סיפור מצוין של אלונה בפורום...