חודש במקסיקו
-
היי אני ועוד חברה עושות טיול לחודשיים.. בין מרץ למאי . חודש ברזיל וחודש מקסיקו.
נתחיל בברזיל נסיים שם וננחת בקנקון..
מקנקון --> איסלה מוחרס -- > פלאיה דל כרמן-->קוזומל-->טולום-->מקסיקו סיטי ומשם חזרה לארץ.
המסלול דחוס מידי? מה להוריד או להוסיף? הסדר נכון בעינכם? וכמה ימים הייתם עושים בכל מקום?
* אנחנו פחות בעניין של טרקים, יותר חופים וטיולים קצרים .
-
חודש במקסיקואני גם מתכנן טיול למרכז אמריקה ומתכנן להקצות חודש למקסיקו,ככה שאני פחות מדבר מנסיון אלא יותר ממה שתכננתי לפי מה שקראתי עד עכשיו על האיזור.
לפי התכנון שלי בחודש אני גם מכניס עוד האיצ'ן צ'יצ'ה,פלנקה וסן כריסטובל.
אבל אצלי החופים והמסיבות הם חלק פחות עיקרי בטיול( שבועיים גג) ואנחנו עוד אח"כ ממשיך לכיוון גוואטמלה,אז לשיקולך.
-
חודש במקסיקולמעט מכסיקו סיטי- כל מה שציינת במכסיקו הם עיירות חוף שדי סמוכות זה לזה.
כל שאין פה שאלה של דחוס, גם הסדר לא ממש חשוב לדעתי- תצמו אחת - תעברו לשנייה.
האם תכננתן לטוס למכסיקו סיטי? אם לא תכננתן על טיסה- אתן צריכות לתת לכן זמן לדרך הארוכה לשם- ואולי לשלב עצירות ( שיורידו מחודש החוף שלכן). אם תכננתן של טיסה- תשאירו כמה ימים למכסיקו סיטי בשביל הגיוון או אפילו לצאת ממנה לאיזו עיר קולוניאלית לביקור קצר.
-
חודש במקסיקואחרי התייעצות עם עוד אנשים, ומהסיבה שאנחנו שתי בנות החלטנו לרדת מעניין מקסיקו סיטי ולחזור לארץ גם מקנקון.
אז במקום מקסיקו סיטי ..
האיצ'ן צ'יצ'ה,פלנקה וסן כריסטובל - נוכל לשלב אותן במסלול?עד כמה זה באמת רחוק מכל העיירות חוף שציינתי פה?
תודה אנשים!
-
חודש במקסיקוצ'יצן איצה יכול להתבצע כטיול יום מעיירות החוף. או כקפיצה ללילה או שניים למרידה
סן- קריסטובל ופלנקה הם כבר מרחק של -12-17 שעות נסיעת אוטובוס- תלוי מאיפה יוצאים ולאן.. אם יש לכן חודש לעיירות החוף- אני הייתי מנסה להגיע לשבוע לאזור אחר..
אבל אם אתם מתכננות על אוטובוס- אתן גם יכולות להחליט שם, בהתאם לאיך שכיף לכן בחופים....