ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הזמנת כרטיסי טיסה דרך expedia

פורום טיולי משפחות
    9
    16
    17378
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Salvador26
      Salvador26 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, האם מישהו התנסה ברכישת כרטיסי טיסה באקספדיה? האם זה אמין? האם יש "אמא ואבא" במקרה ומתעוררות בעיות? אשמח לכל מידע בנושא. תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דבורה ברקן
        דבורה ברקן נערך לאחרונה על ידי

היי,

את נסיעתנו האחרונה הזמנו דרך אקספדיה.

הכל היה בסדר גמור.

אינני יודעת במקרה של בעיות כי לא היו.

כשרציתי לברר משהו בעניין מקומות ישיבה פניתי ללופטהנזה בה טסנו.

דבורה

• FlyingOut
          FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

החברה מרוויחה כמעט 5 מליארד דולר בשנה, מעסיקה קרוב ל-15,000 עובדים והרשת שלה כוללת אתרים בכמה עשרות מדינות שפועלים בצורה עצמאית.

במילים אחרות: היא אחת מהחברות הגדולות בעולם בתחומה.

למעט טיסות של אמריקן (אותן אני מזמין באופן ישיר, תמיד) אני מעדיף להזמין את כל הטיסות שלי באמצעות אקספדיה. בעיקר בזכות הממשק המצוין שלהם, גם באתר וגם באפליקציה. כמו כן, הניסיון המועט שלי עם שירות הלקוחות שלהם היה חיובי. 

• דבורה פ
            דבורה פ נערך לאחרונה על ידי

ניסיתי בעבר לבדוק באקספידיה. לא היה ברור לי מה תנאי הביטול/שינוי של הכרטיס.

אשמח לשמוע ממי שהתנסה איתם איפה מוצאים את האינפורמציה הזאת לפני הזמנת הכרטיס ולפני שצריך לתת פרטי אשראי.

עוד משהו - אני הייתי מבין אלה שהיו להם כרטיסי טיסה בספאנאייר בעת פשיטת הרגל, וקיבלתי החזר מלא מחברת האשראי עקב "כשל תמורה". ככל שידוע לי מי שהזמין כרטיסים דרך סוכן לא קיבל החזר בפשיטת הרגל של חברה זו וחברות תעופה אחרות.

השאלה היא האם אקספידיה היא במעמד סוכן/מתווך והאם במקרה פשיטת רגל של חברת תעופה הכסף עשוי ללכת לאיבוד.

דבורה

• דוד_
              דוד_ נערך לאחרונה על ידי

הזמנתי  כמה פעמים כרטיסי טיסה  מאקספדיה ובהחלט מרוצה.

1. המחיר המוצג בהתחלה הוא המחיר הסופי (בניגוד לאתרים שבסוף מתווספים מיסים או עמלות למינהם)

2. המחיר בהזמנת כרטיסי טיסה של קבוצת לופטנזה (לופטנזה,אייר ברלין,ניקי אוסטריאן ועוד...)  הוא זול יותר מהזמנה ישירה באתר החברה- בדוק. (מניח שגם לחברות אחרות)

3. האתר מאד ידידותי , ומקושר ישירות למחשבי חברת התעופה כך שמאפשר במהלך ההזמנה בחירת מקומות ישיבה, ארוחות וכו' (כמובן במדיה ומגיע)

4. מייד בסיום ההזמנה מקבלים קוד הזמנה כך שאפשר לבצע שינויים באתר חברת התעופה.

5. למקרה שהתחרטתם יש אפשרות לביטול ללא עלות תוך 24 שעות

בשלב שלפני התשלום יש אפשרות לפתוח חלון ששם מפורטים תנאי הכרטיס. בד"כ התנאים זהים לכרטיסים הזולים של חברות התעופה. (ללא ביטול, ולא שינוי או שינוי עם קנס)

לגבי שירות הלקוחות: פנטסטי!  תמיד חזרו טלפונית לפניה כתובה וכל בקשה בדקו מול חברת תעופה וחזרו מהר יחסית. הכל בנימוס רב.

אני אישית מעדיף לשוחח עם שירות הלקוחות של החברה ישירות ובחלקם שירות הלקוחות בעברית. 

החיסרון היחיד שמצאתי שלא להזמין ישירות דרך חברת תעופה: במקרה שרוצים החזר כספי או ביטול אז ההתנהלות צריכה להתבצע מול אקספדיה ולא מול חברת התעופה.

לסיכום ממליץ.

נ.ב : בהשכרת רכב האתר לא היה ידידות עבורי מכיוון שלא היו ברורים תנאי הביטוח להשכרה, כנראה נובע מכך שלאמריקאים תנאי הביטוח שונים.

• Salvador26

תודה רבה לכם על המידע.

למה זה חסרון להתנהל מולם במידה וצריך לבטל? למה זה שונה מהתנהלות מול חברת תעופה עצמה במקרה ונניח מדובר בתנאי ביטול קשיחים?

• lbd
                  lbd נערך לאחרונה על ידי

תיקון קטן: המכירות הן 5 מיליארד דולר לשנה, הרווח הנקי היה מעל 200 מיליון דולר (הלוואי עלינו)

• דוד_
                    דוד_ נערך לאחרונה על ידי

הביטול יכול להיות להיות גם מצידם (בזמן מלחמה למשל...) ואז מגיע החזר כספי.

החיסרון הנ"ל הוא בהחלט זניח.

• Salvador26

דווקא מדובר בטיסה סדירה ויש באקספדיה מידע לגבי המזוודות. באתר החברה עצמה עלות הכרטיס גבוהה יותר, ולחמישה כרטיסים זה כפול חמש…… כך שמפתה אותי לרכוש באקספדיה.

• nushaly
                        nushaly נערך לאחרונה על ידי

קנינו דרכם את הטיסה לרומא לפני כשנה, לא היו שום בעיות. גם היה הכי זול, וגם קבלתי דרכם הצעה למחיר מוזל של מלונות ברומא. בהתחלה חשבתי שזה שטויות, אבל כשבדקתי ראיתי שהציעו מלונות באמת בהנחה משמעותית ביחס למחיר הרגיל של המלון. הזמנתי גם את המלון והיינו מאוד מרוצים.

בקיצור, אין תלונות

• family5
                          family5 נערך לאחרונה על ידי

הזמנתי מהם בשבוע שעבר בפעם הראשונה כרטיסים מגווילין (סין) לבנגקוק. דרך אגב, העזתי לעשות את זה רק אחרי שראיתי את תחילת השרשור הזה והתשובות של דבורה, , Flying Out דוד ו IBD אז... תודה תודה!! .... Smile

אקסיפדה היו הכי זולים והציעו כרטיסים במחיר המדהים של 168 דולר!!

הבעייה הייתה, שבאתר שלהם, 4 כרטיסים נרשמו במחיר של 168 דולר לכרטיס, בעוד שכשהזמנתי 5, המחיר קפץ ל 195 דולר לכרטיס (לא סגורה לחלוטין על הסכומים המדוייקים, אבל זה פחות או יותר הטווחים).

דיי התייאשתי ולא ידעתי מה לעשות, חיפשתי איך ליצור איתם קשר, להבין, אבל לא הצלחתי למצוא מספר. בסופו של דבר רשמתי בגוגל - אקפידיה = צור קשר (באנגלית), וקיבלתי מספר טלפון להתקשרות מחוץ לארה"ב.

התקשרתי לשירות הלקוחות, ענתה לי בחורה מקצוענית, סבלנית מאוד, דברה אנגלית טובה במבטא מזרח רחוק (פיליפינים?). הייתה איתי על הקו כמעט שעה... לא שלחה אותי חזרה לאתר, אלא הציעה שתבצע את ההזמנה בטלפון (ובניגוד לאל על למשל, בלי שום תוספת תשלום או עמלה!!!).

אייתתי לה את השמות של כל בני המשפחה, היא חזרה שוב ושוב על השמות, האיות וכל פרטי הטיסה על מנת לוודא הכל במאה אחוז, לאט ובסבלנות.

ברקע שמעתי עוד מוקדניות עושות בדיוק את אותו הדבר עם לקוחות אחרים, בסבלנות, בקול רגוע, מקצועניות אמיתיות...

הזמנו כרטיס אחד ב 168 דולר. הזמנו עוד 4, המחיר קפץ ל 195 לכרטיס. חזרנו והזמנו רק עוד 3 כרטיסים, כולם במחיר של 168 דולר, את הכרטיס האחרון, לא הייתה ברירה והזמנו במחיר של 195 דולר. כנראה רכשתי את ארבעת הכרטיסים האחרונים בסכום המדהים הזה... ועוד אחד, במחיר מצויין גם כן...

במהלך השיחה קיבלתי סמס מוויזה, שמבוצעת עסקה "חשודה" בכרטיס שלי ואם אני רוצה לאשר, שאשלח להם סמס עם הספרה 1. שלחתי, אבל הם בכל זאת אישרו רק 2 "עסקאות" מתוך ה 3 ונאלצתי לבצע את העסקה השלישית בכרטיס אשראי אחר.

המוקדנית מאקספידיה המשיכה איתי בסבלנות רבה, עד שהעסקאות כולן אושרו. קיבלתי כמעט מיידית 3 מיילים עם אישור כל 3 ההזמנות.

קיבלתי טלפון ממחלקת הבטחון של ויזה, עם בקשה לאשר את שתי העסקאות (לא הסתפקו בסמס)...

בקיצור, לפחות מבחינת השירות - היו 100%. הנסיעה מתוכננת רק לספטמבר הבא, כך שייקח זמן עד שאוכל לספר איך היה בפועל...

• FlyingOut

family5,

ההסבר הקצר ל׳בעיה׳ שנתקלת בה: בטיסה שרצית נותרו רק ארבעה מושבים שנרשמו תחת מחלקת הכרטוס הנמוכה ביותר שתומחרה ב-168$ (כולל מס). כשחיפשת כרטיס בודד המערכת שלחה אותך למחלקת כרטוס זו. אבל, ברגע שחיפשת חמישה כרטיסים - כלומר יותר ממספר המושבים שעדיין היו פנויים במחלקת הכרטוס הזולה ביותר - אז המערכת חיפשה עבורך את מחלקת הכרטוס הבאה שבה יש חמישה מושבים פנויים. המחלקה הזולה ביותר הבאה בתור תומחרה ב-195$ לכרטיס. לאקספדיה אין אפשרות ׳לפתור׳ את ה׳בעיה׳ הזאת כי היא נובעת מהגבלות של מערכת הכרטוס.

דרך אחת היא להזמין ארבעה כרטיסים בהזמנה אחת ואת הכרטיס החמישי בהזמנה נפרדת - אבל משמעות הדבר היא שבמקרה ותהיה פעילות בלתי-רגילה, כלומר ביטול טיסה או שינוי טיסה, אין הבטחה שחברת התעופה תתיחס לכל הנוסעים כקבוצה אחת משום שפורמלית הם מכורטסים על שתי הזמנות נפרדות והם אמורים להיות מטופלים באופן נפרד לכל דבר ועניין. 

• שירליץ
                              שירליץ נערך לאחרונה על ידי

הקטע עם ויזה קרה לי גם השבוע. 

הזמנתי כרטיסים בלופטהנזה דרך האתר והכרטיס לא אושר. 

אז שילמתי עם אמריקן אקספרס.

רק אחר כך שמתי לב שקיבלתי סמס לאשר, ואפילו התקשרו אלי מהמוקד של ויזה. 

• family5

Flying Out באיזה שהוא שלב הבנתי את זה, אבל חששתי להזמין 4 כרטיסים באינטרנט ואז עוד אחד, שמא נישאר עם 4 כרטיסים בלבד ולא אצליח להזמין את הכרטיס החמישי.... רציתי לדבר עם מוקד ההזמנות, לוודא שיהיו לי בסוף 5 כרטיסים ביד, אפילו אם אחד יהיה מחיר גבוהה יותר. את זה אכן השגתי, בעזרת המענה האנושי... Smile

שירליץ, אני ממש לא כועסת על ויזה, אפילו מתפעלת מרמת האבטחה שלהם. רק תומך שוב בכך שתמיד עדיף שיהיה יותר מכרטיס אשראי אחד....

• FlyingOut

טיפ קטן להבא: אתרי הזמנות אמריקניים - ובכלל זה גם אתרי חברות התעופה עצמן - מחוייבים, ע״פ חוק, לאפשר לבטל את העסקה בתוך 24 שעות. בפועל, חלק מהאתרים מרחיבים את תקופת הביטול עד חצות של היום למחרת היום בו בוצעה ההזמנה. כך את יכולה להזמין ארבעה כרטיסים, לקבל אישור מיידי ואז יעמדו לרשותך 24 שעות או קצת יותר להזמין גם את הכרטיס החמישי ללא סיכון.

אפשרות אחרת היא לבצע את ההזמנה הראשונה דרך אתר ישראלי ולסכן 5% מערך העסקה כעמלת ביטול. יש לשים לב שבית-המשפט קבע לאחרונה שבביטול כרטיס טיסה שכולל מספר נוסעים עמלת הביטול תהיה לכל נוסע. 

• family5

Flying out - טוב לדעת, להבא פחות אחשוש. כשעומדים מול אתר אינטרנט ואין את מי לשאול, זה קצת מרתיע. בעיקר כשאין לי שום נסיון עם הזמנה דרך אקספידיה. עכשיו, אחרי שדיברתי עם שירות הלקוחות שלהם ולאור המידע שנתת, אהיה פחות הססנית מולם. תודה!

• 1 / 1
                                    • פוסט ראשון
                                      פוסט אחרון