ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המרת כספים

פורום מרכז אמריקה
    3
    3
    5379
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • הדר גנור
      הדר גנור נערך לאחרונה על ידי

שלום, חבר שלי ואני טסים בקרוב למרכז אמריקה. אנחנו מתחילים במקסיקו ונוחתים במקסיקו סיטי.

רציתי לברר קודם כל האם בארץ להמיר את הכסף לדולרים, ואז להגיע למקסיקו ולהמיר לכסף מקומי?

האם כדאי בכלל להמיר לכסף מקומי או שאפשר ועדיף להשאר עם דולרים?

איפה הכי משתלם להמיר את הכסף במקסיקו סיטי? האם בשדה תעופה או ששם יקר יותר?

בכללי אם מישהו שהיה שם בזמן האחרון ויודע מה הדרך הכי יעילה להתנהלות עם כסף באזור?

תודה רבה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

המרת כספים

קל להסתדר עם דולרים, לא תוכלו לשלם בהם בכל מקום, אבל יש מקומות שתוכלו ( ואולי גם המחירון יראה דולרים) אפילו לשלם בהם ( מלונות וסיורים בעיקר). ,תוכלו להמיר כל פעם דולרים לפי הצורך שלכם בפזו מקומי. כדאי שיהיו לכם גם שטרות לא גדולים של דולרים שתוכלו לשלם עמם במקרה הצורך

שימו לב שהפזו המכסיקני מסומן דומה  לדולר

בשדות התעופה בד"כ שערי ההמרה הגרועים ביותר. מחליפים מעט - שיספיק להגיע למקום עם נקודות המרה/החלפה אחרות.

• runyon
          runyon נערך לאחרונה על ידי

המרת כספים

בשדה התעופה במכסיקו סיטי, בטרמינל שאני הייתי (לא זוכר מספר) היו רק חלפנים בשער די דומה, אם כי בקומה השניה היה שער קצת יותר גבוה. להפתעתי בעיר, באזור הזוקלו, באותו יום, השער היה דומה לזה שבשדה התעופה.

השער הכי טוב שקבלתי במכסיקו היה דווקא בשדה התעופה בקנקון. ההחלפה היתה בבנק "סנטנדר," ולא אצל משרד חלפנות. מה שגדליהו כתב נכון רק שאם אתה מוצא בנק בשדה התעופה, השער שלו אמור להיות זהה לשער החליפין בעיר. 

בעקרון אתה לא משלם בדולרים. אם תעשה כן - תשלם יותר.

הבעיה במכסיקו שהרבה בנקים מסרבים להחליף לך כסף בטענה שאין לך חשבון אצלם, אבל בסוף אתה מוצא בנק, או סניף אחר של אותו בנק שכן מוכן.

מנסיון שלי, בנק סנטנדר בדר"כ נתן את השער הכי גבוה.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון