גיחה מלונדון, לאן מומלץ
-
פעם שלישית בלונדון, נוסעת עם אמא ( שתי בוגרות) לטיול של 5 ימים מלאים. יש יעד מומלץ ליציאה ליום אחד? ( שבוע הבא)
-
גיחה מלונדון, לאן מומלץלדעתי 5 ימים ימלאו בכיף את לונדון אבל אם בכל זאת אתם רוצות לצאת- האמפטון קורט ארמון בפרברי לונדון, מאוד מומלץ.
אנחנו היינו באוקספורד- לא נפלתי ממנה, אולי כי היינו בקיץ שכל הסטודנטים בחופשה.
יש הרבה המלצות על עיר הולדתו של שייקספיר (ששמה ברח לי כרגע)
-
גיחה מלונדון, לאן מומלץחוף ברייטון אפשרות אחת איזור קוסוולד אפשרות שניה (עיירה אחת או שניים) קמבריג מאוד מעניינת
לא להתפתות ולנסוע לסטונהיג לא שווה את המאמץ
העיירה של שקספיר סטפורד אפון איבון יפה ומעניינת
העיירה צדר (כן זו עם הגבינה)
-
גיחה מלונדון, לאן מומלץקיימברידג (יותר יפה מאוקספורד לטעמי)
וינזדור - הטירה והעיירה
העיירה של שיקספיר - Stratford upon Avon
אם אתם בענין של הארי פוטר - ביקור בסטודיו
חוף ברייטון - לא ממליצה בטח לא בחורף
-
ל'לונדון ווקס' יש סיורים יומייםהיעדים שצוינו כאן בהחלט מומלצים - המפטון קורט נהדרת, אני מאוד אוהבת את אוקספורד וקיימברידג' (אין לי העדפה) ולדעתי גם בת', סטונהג' וסטראטפורד אפון אייבון במרחק נסיעה.
מה שכן, חשוב היה לי להציע שתבדקי את האתר של Original London Walks שמציעים גם סיורים של יום שלם מחוץ ללונדון (סיורי יום של הלונדון ווקס) . מעבר לזה שאני חולה על הסיורים הלונדוניים שלהם - היתרון הגדול מאוד של סיורי היום זה שיש לך מדריך צמוד ולרוב מאוד מאוד מוצלח, והם חוסכים לך המון המון התעסקות ואת מצליחה לראות הרבה יותר מאשר אם היית נוסעת לבד. לא בטוח שמה שהם מציעים מתאים לכן בלו"ז ובתוכן, אבל כדאי לבדוק ובכל מקרה לא צריכים להזמין מראש, אז אתן יכולות גם להתחרט.