הר מרו או הר קניה
-
הי,
אני וחבר שלי מתכננים טיול של 3 שבועות בקניה וטנזניה ומתלבטים לגבי טיפוס על הר מרו או על הר קניה.
עיקר ההתלבטות היא לגבי הקושי של הטרק, האם אחד מהם יותר קשה מהשני? האם יש הבדל גדול מבחינת נוף?
המון תודה על העזרה,
טניה
-
הר מרו או הר קניההי מה שלומך?
אני לא כל כך יודעת פרטים לגבי הטיפוס על ההר אבל אני יודעת של משהו שהיה בטנזניה ויכול לעזור "עולם הספארי" בפייסבוק תכתבי לו
בנוסף אם תרצו לעשות ביחד טיול ספארי 5 ימים בטנזניה אנחנו מחפשים שותפים
תוכלי ליצור איתי קשר ב050-9100364
ורדית
-
הר מרו או הר קניההיי טניה,
אני הייתי בהר קניה, חברות בהר מרו. שני הטרקים מעולים, יש להם מבנה שונה-
הר קניה: יומיים ראשונים יחסית "קלים", בלילה השני מטפסים לפסגה ומתחילים בדרך חזרה (כלומר היום השלישי, הכי קשה פיזית), ביום הרביעי חוזרים לשער הכניסה של הפארק. כמובן שאפשר לפרוס על גבי 5 ימים או אם אתם ממש בכושר, 3 ימים.
מרו: המסלול מסודר בצורה אחידה- כל יום 4-5 שעות טיפוס. אין יום אחד נורא קל ויום נורא קשה, כל המסלול טיפוס בעליה ובאמצע מתחילים בירידה.
שני הטרקים מצריכים כושר סביר, אבל לא חייבים להיות בכושר שיא בשביל אף אחד מהם.
בעיניי הר קניה יותר שווה כמובן, אבל זה סובייקטיבי לחלוטין. יש בו שלג בפסגה, נופים אלפינים יחודיים, ומגוון חיות (השמועות אומרות שיש שם 2 פילים שמשוטטים בחלק התחתון של הפארק...יש מצב שזו שמועה שהפיצו בשביל תיירים). מצד שני, גם הר מרו נמצא בפארק ואפשר לראות הרבה חיות בדרך.
צירפתי תמונות, שיהיה בהצלחה.
-
הר מרו או הר קניהללא ציוד טיפוס מקצועי, לא ניתן להגיע לפסגות (יש שתיים) של הר קניה. לעומת זאת ניתן ללא ציוד יחודי להגיע לפסגת הר מרו.
כל השאר דומה מכל הבחינות
-
הר מרו או הר קניהעד כמה שאני יודעת, יש 3. לשלישית ניתן להגיע ללא ציוד מיוחד, אבל מי סופר...