הגעה מהשדה לחאקו
-
מה הדרך הכי פשוטה וזולה להגיע מסן חוזה שדה התעופה לחאקו ??
-
הגעה מהשדה לחאקוהכי קל וגם יקר לשלם לנהג מונית כתומה בשדה שיקח אותך את כל הדרך,
יותר זול זה לקחת מונית או לסן חוזה ומשם אוטובוס או לאלחואלה ומשם אוטובוס- אבל כנראה שמאלחואלה יהיו פחות אופציות ישירות ותצטרך אולי להגיע לפונטהארנס ולהחליף שם.
-
הגעה מהשדה לחאקוכמה עולה הסיפור ?? בד"כ ישראלים שנוחתים בסן חוזה ורוצים להגיע לחאקו באיזה
אופציה הם בד"כ בוחרים ?
-
הגעה מהשדה לחאקואני לא חושב שניתקלתי במישהו שביקש להגיע ישירות לשם... ולא חייבים להיות ישראלים כדי לבחור באופציה הזו... אבל בכל מקרה- זו גם שאלה של תקציב, נוחות ושעת הגעה.
אם יש לך תקציב למונית לנסיעה של כמה שעות- למה לא לבחור באופציה הזו?
אם אתה שואל איזו אופציה לגבי האוטובוסים- אז השאלה כמה אתה רוצה להיכנס לעיר הגדולה, וכמה יש לך יכולת להסתדר בהחלפת אוטובוסים וכו' במדינה זרה- אני לא אומר שזה מסובך, אבל למרבית האנשים יש העדפה ללכת על אופציות יותר פשוטות, כמו מונית לטרמינל האוטובוסים בסן חוזה ואוטובוס שיעצור בחאקו.
קח רק לתשומת ליבך שיש מספר טרמינלים בסן חוזה!
-
הגעה מהשדה לחאקועכשיו מבחינת מוניות יש סכנה בזה ? ז"א היו מקרים של שדידה וכד '
-
הגעה מהשדה לחאקולא מוכרים לי מקרים ספציפיים או תופעה של שוד במוניות ( כמו במדינות שכנות), תמיד צריך להזהר. בשדה התעופה בכל מקרה- איך שאתה יוצא מהשער הנפתח בצד שמאל יש אשנב שדרכו ניתן להזמין מוניות כתומות שהם הרשמיות ואמורות להיות בטוחות וגם את התעריף אתה יכול לברר מראש באשנב. ( למשל לחקו משם לא הייתי נוסע על מונה... רק סכום נקוב)
-
הגעה מהשדה לחאקועוד שאלה מקומות שכדאי לבקר בהם ??
התכנון הוא להיות בקוסטה ריקה שבוע וחצי
משם לאן כדאי להמשיך ?
-
הגעה מהשדה לחאקותלוי מה אתה מחפש
האופן הכי כללי- אם אתה בחאקו הייתי אומר לעשות את מנואל אנטוניו ואח"כ לעלות למונטה ורדה, אם מיצית מהר אולי תוכל לדחוס גם את פורטונה ומה שבסביבתה.
-
הגעה מהשדה לחאקוכל היעדים שאמרת זה בתוך קוסטה ריקה נכון ?? הכוונה היא הייתה לאיזו מדינה כדאי להמשיך ? אני מחפש מסיבות וגם ללמוד לגלוש בים
-
הגעה מהשדה לחאקואת כל מה שאתה מחפש יש עוד מספיק מקומות בקוסטה ריקה- מה מסגרת הזמן שיש לך?- בפנמה אין ממש בצנת גלישה בצד הפסיפי- אז אולי הייתי מנסה את סן חואן דל סור בניקרגואה.
-
הגעה מהשדה לחאקוהטיול חודשיים , אני נוחת בסן חוזה משם לחאקו , ורציתי לדעת אחרי קוסטה ריקה
לאיזו מדינה מכל ההיבטים שציינתי כדאי לי להמשיך ??
-
הגעה מהשדה לחאקוחודשים לטיול זה הזמן שאני מקדיש