העברות ויאטנם
-
היי רציתי לשאול אם מישהו מכיר במקרה מלון בויאטנם שעושה העברות משדה התעופה אליו. אם אין אופציה כזו אם יש מלון מומלץ ללילה הראשון אשמח לשמוע

-
העברות ויאטנםויטנאם זו מדינה לא קטנה. באיזה שדה תעופה את נוחתת?
בויטנאם כמעט כל מלון מתפקד גם כסוכנות טיולים. וכמעט כל מלון יותר מישמח להציע לך איסוף משדה התעופה. מרבית המלונות לא מחזיקים רכבים ונהגים, כך שבעצם יחכה לך בשדה נהג מונית כלשהו שיודע לאן את צריכה להגיע, זה הכל.
סביר להניח שתאלצי לשלם בערך פי שתיים מעלות הנסיעה במונית רגילה, אם כי בדרך זו לא יהיה לך חשש כלשהו לרמאות שכ״כ נפוצה בויטנאם (במיוחד בצפון והאנוי בפרט). באופן אישי אני ממליץ על הזמנת איסוף משדה התעופה כשנוחתים במדינה ׳חדשה׳, ובמיוחד במדינה שמעשי נוכלות כ״כ נפוצים בה. כמובן שכדאי לך גם להשוות מחירים.
-
העברות ויאטנםהשאלה לא ממוקדת. ויטנאם מדינה גדולה עם לפחות שני שדות תעופה בינל המרוחקים אחד מהשני מאות קילומטרים. צייני איפה את נוחתת. בכל מקרה בכל שדה יש מוניות ולא חייבים הסעה מהמלון.
-
העברות ויאטנםאם את נוחתת בהאנוי-
ממליץ על Little Hanoi Diamond Hotel ברובע העתיק בהאנוי.
מיקום מצוין, תיאמתי מולם איסוף מהשדה בהאנוי והכל עבד חלק.
-
העברות ויאטנםאני נוחתת בסייגון. האם יש מלון ספציפי שכן מציע העברות ? כרגע ביררתי על מלון במרחק של כ 8 קמ מהשדה אבל אין לי מושג בכלל לגבי עלות מונית מהשדה למלון
-
העברות ויאטנםשוב - כמעט כל מלון שתבחרי בעיר יוכל לסדר לך העברה. רק תבקשי.
מצחיק, אבל בדיוק היום התכתבתי עם אחד המלונות בעיר ושאלתי לגבי הסעה מהשדה. למלון הזה יש רק רכבים שחורים, כלומר לימוזינות, והם ציטטו לי 1.5 מליון דונג (~70$). אמרתי תודה בנימוס ואני אסתפק במונית רגילה במחיר של 200,000 דונג.
-
העברות ויאטנםזהו שבנתיים מה שביררתי עושה העברות רק לכיוון השדה ולא להפך....אתה ממליץ פשוט להגיע למקום ולתפוס מונית באזור המחיר שציינת ?
-
העברות ויאטנםכן, אין בעיה פשוט לקחת מונית. בהוצ׳ימין הרמאויות הרבה פחות נפוצות לעומת האנוי.
תמצאי את ׳תחנת המוניות הרשמית׳ בשדה ותדרשי שהנהג ישים מונה. המחיר אמור להיות בין 200,000 ל-250,000 דונג למרכז העיר. אם מציעים לך מחיר קבוע מראש בטווח הזה - מצוין. אם בהגיעך למלון הנהג מבקש סכום גבוה משמעותית - בקשי ממנו להמתין, כנסי ללובי ובקשי את עזרת פקידי המלון.
במדינות לא-מערביות אני מוכן בדר״כ לשלם כמה דולרים נוספים כדי שיחכה לי נהג עם שלט ביציאה מהטרמינל - אבל לא פי 6 או 7 על מחיר המונית המקובל.
-
העברות ויאטנםיש אתר שדרכו ניתן לקבל מחירים יחסית זולים למלונות בויטנאם
hotels-in - vietnam.com