מה דעתכם מחיר שהשתנה
-
הזמנתי חדר דרך בוקינג
ועכשיו אני רואה שהמחיר שלו (יש כמה חדרים זהים במלון) ירד ב 80 יורו
אני מתלבטת
האם להזמין שוב חדר זהה במחיר הנמוך
ואחרי האישור לבטל את ההזמנה הקודמת
זה נראה לי לא מנומס אבל עדיין לפי התנאים אני יכולה לבטל הזמנה
-
מה דעתכם מחיר שהשתנהמה הספק.
לכן יש אפשרות ביטול. זה גלום במחיר.
בלי זה המחיר היה צריך להיות יותר נמוך.
-
מה דעתכם מחיר שהשתנהאיפה חוסר הנימוס במהלך כזה ?
הכל שקוף, בהתאם לתנאים המסחריים שקבעו האתר וספק השירות - למה להרגיש לא נוח עם זה ?
אם בכלל אפשר לחשוב על דבר "לא מנומס" בהקשר הזה הרי שיש ליחסו דווקא לאתר/ספק, אשר הוריד מחיר למוצר שהזמנת במחיר גבוה יותר מבלי ליידע אותך על ההוזלה ולהציע לך החזר (טוב, זה לא באמת "לא מנומס". כך עובדת הכלכלה. אבל מי שער לשינויים ומנצל אותם כחוק ובהגינות לטובתו לא אמור להיחשב כ"חסר נימוס").
-
מה דעתכם מחיר שהשתנהלא נעים לי שיראו שזה אותו שם מזמין ומבטל
אבל הצדק איתך אין סיבה אני אשלם יותר
הלכתי להזמין ואחרי האישור נבטל את ההזמנה הראשונה
תודה
-
מה דעתכם מחיר שהשתנהאחר כך יגידו הישראלים האלה

השתכנעתי
הלכתי לבוקינג
-
מה דעתכם מחיר שהשתנהזה לא מפתיע... לעיתים יש תנודתיות במחירי הלינות, מבצעים/הוזלות
לכן אני מציצה מידי פעם בדף המלונות ששיריינתי בבוקינג - לעקוב אחרי ירידת מחירים.. אם תהיה.
צוות בוקינג מתורגל בפניות כאלה...
אני מעדיפה להתקשר לטלפון של בוקינג (שיחה עם נציג באנגלית), במקום להזמין מחדש ואח"כ לבטל.
מצטיידים במספר ההזמנה + הקוד הסודי שמופיעים במייל או בדף המודפס.
מבקשים שהנציג יבדוק ויעדכן - ממתינים כמה רגעים
ומקבלים אישור במייל על שינוי המחיר.
שיחת הטלפון במחיר שיחה רגילה בישראל 1-809-213036
-
לא בדיוק יראו שזה אותו שםקודם כל, רוב העבודה ממילא נעשית על ידי מחשב.
שנית, לאף אחד לא באמת אכפת - לא בצוות של בוקינג ולא בצוות של המלון.
שלישית, גם אם זה יעבור דרך איש צוות שיתעמק בשם (ולא רק בפרטים של כמות אורחים ותאריך) - זה לא בהכרח אותו איש צוות שיטפל בהזמנה השניה,
ובכל מקרה זאת זכותך הצרכנית המלאה (ובחו"ל זכות צרכנית זה דבר די מקודש), כך שגם אם במקרה "מישהו יראה" - הוא לא יחשוב עליך רעות. רחוק מזה.
נעה
-
מה דעתכם מחיר שהשתנהתודה נעה
תודה לי
הזמנתי מחדש וביטלתי את ההזמנה הישנה
-
מה דעתכם מחיר שהשתנהאורלי,
תרשי לי לספר לך סיפור קצר שיכניס את חוסר הנעימות שלך לפרופורציה.

...
הזמנתי שני לילות במלון בחדר מקטגוריה גבוהה עם שובר BOGO (לילה שני בחינם). ע״פ התנאים אני אמור לשלם את המחיר המלא של הלילה הראשון ולא את הממוצע.
בעת ההזמנה שני הלילות תומחרו בצורה זהה - סביב 400$/לילה. זו לא פעם ראשונה שלי באותו מלון ויצא שפינקו אותי ב-׳שדרוג מראש׳ (pre-upgrade) לאחת הסוויטות היותר טובות שיש להם. כלומר, ההזמנה עודכנה. אז המחירים השתנו והלילה הראשון תומחר ב-300$ והלילה השני ב-500$. כלומר, הממוצע נשאר זהה אבל אני לא הייתי אמור לשלם את הממוצע אלא את מחיר הלילה הראשון. עכשיו מה? לבטל את ההזמנה הקיימת ולסכן את השדרוג הנדיב? בעייתי...
בסוף הקמתי הזמנה חדשה וביקשתי מהמלון, חצי במבוכה, ׳להעביר אליה את השדרוג׳. ככה שילמתי רק 300$ על שני הלילות. עליהם הוספתי לילה שלישי שהיה כמעט חינם.
-
מה דעתכם מחיר שהשתנהכמובן שלהזמין חדר זול יותר!
זה 400 שקל עבור 2 דקות עבודה.
-
מה דעתכם מחיר שהשתנהתודה חברים
תודה flying , אני צריכה לעבוד קצת על הלא נעים שלי...
תודה ben
-
מה דעתכם מחיר שהשתנהעשיתי את התרגיל הזה של :
לחכות ושהמחיר יירד ואז להזמין בזול ולבטל את הישן.
לא כעסו ,לא עשו פרצוף ,אפילו נתנו לי תואר גאון וקבלתי לשבח סמל מיוחד כמו מדליה.
-
מה דעתכם מחיר שהשתנהאין שום מקום לאי נעימות, במדינות מתוקנות מצופה מהצרכן לעשות את מה שטוב לו וכולם מקבלים זאת בהבנה. נתקלתי בקנדה במצב שקניתי סוודר ולמחרת ראיתי שהוא נכנס למבצע הנחות של 50%, סתם שאלתי אם אפשר לעשות משהו וענו לי בחביבות שברור שאני זכאית לקבל את ההנחה....