עדכונים מבודפשט.
-
חדשות טובות: גלגל הענק בכיכר Erzsébet ימשיך לפעול לפחות עד סוף נובמבר.
זמני פתיחה:
שני-חמישי:: 12.00-24.00
שישי-שבת : 10.00-02.00
ראשון : 10.00-24.00
מחירים::
מבוגר : 2400 Ft
ילד עד 140 ס"מ: 1500 Ft
עם Hop On Hop Off כרטיס: 1800 Ftכרטיס משפחתי (2מבוגרים+2ילדים):6600 Ft
אפשר להשיג גם כרטיסי הנחה רק למבוגרים (מוגבלים בימים ושעות) במחיר 1800 FT לא רחוק מהגלגל:
Brigád Bolt
1075 Budapest
Madách tér 4.
-
עדכונים מבודפשט.lbd שמחתי לקרוא ותודה רבה!
איפה נמצא דוכן ההנחות... שיהיה קל לאנשים שיחפשו? (חוץ מהכתובת)

-
עדכונים מבודפשט.מקסים! חבל שעוד לא היה בשנה שעברה...
-
עדכונים מבודפשט.אני בונה על ה"לפחות"...

בתקווה שיהיה גם בדצמבר
-
עדכונים מבודפשט.האם זה מדויק שפתוח עד סוף נובמבר?
על פי האתר http://visitbudapest.travel/articles/budapest-eye/
הגלגל פתוח עד סוף ספטמבר.

-
עדכונים מבודפשט.הבלוג שקישרת, מ-26/5/2014. מאז זרמו מים רבים בדנובה והגלגל עשה סיבובים רבים. הנה קישור אחר מעודכן יותר (אמנם בהונגרית) ולפיו יהיה פתוח עד ה11 לינואר.
אבל גם אני לא כל כך מאמין לכתבות לכן צילמתי את הגלגל היום:
-
עדכונים מבודפשט.
גם london eye נפתח כאטרקציה זמנית ע"י חברת "בריטיש איירוייס"... -
עדכונים מבודפשט.איזה כיף טוב לדעת
מקווה שגם מזג האוויר ישתף פעולה.
איריס
-
עדכונים מבודפשט.יופי,תודה על העדכון.
עכשיו נשאר לחפש עם מי לעלות...אין סיכוי שבעלי עולה...
כמה זמן לוקח הסיבוב?
-
עדכונים מבודפשט.זמן הסיבוב כ-10-12 דקות לפי האתר הרשמי.
-
עדכונים מבודפשט.Lbd - תודה על העדכון.
יש שמועות בטריפאדויזור שגם המזרקה במרגיט ממשיכה לעבוד למרות שבעבר דווח שהיא מסיימת את הופעותיה בסוף אוקטובר.
האם במקרה ידוע לך משהו גם על זה?
-
עדכונים מבודפשט.יש לי שאלה לא קשורה - אבל מכיוון שאתה מכיר היטב את בודפשט אשמח לתשובתך.
לפי האתר של Uber החברה מפעילה את שירות UberX בבודפשט. היא אפילו מגזימה וטוענת שאפשר לצפות לרכבים כמו ב.מ.וו. סדרה 3 או מרצדס סדרה C.
אלא שאני טרם שמעתי דיווחים על השירות, על הזמינות של הרכבים, על המחירים וכו׳. אפילו האתר לא משתף פעולה כשאני מנסה לקבל הצעת מחיר.
אתה יודע משהו על השירות בעיר? התנסית בו אולי בעצמך? בדר״כ UberX זול הרבה יותר ממונית רגילה - ולמיטב זכרוני מוניות בבודפשט אינן יקרות.
-
עדכונים מבודפשט.תודה רבה על העדכונים.אז אשלח את הבוסית לפני....
ולרבע שעה בעלי יבלה באחת הקונדיטוריות או המסעדות באזור.
שאלה קשה,מתי יפה יותר?ביום או הערב כאשר כל העיר מוארת?
בקרקוב הילדים עלו על כדור פורח(קשור)לתצפית על העיר,המפעיל הציע לעלות ביום כי העיר פחות מוארת בלילה וגם להביא בבוקר את כרטיס הסטודנט להוזלת המחיר.הם ניסו לשכנע את אמא ,ללא הצלחה. בתא סגור אני מוכנה לנסות.גלגל ענק לפני זה עליתי פעם אחת בלונה פאר עם ילדים ובילדות הרחוקה.
המזרקה באי מרגרט,היכן בדיוק? כדאי להיכנס לאי בדצמבר?טיילנו בו ארוכות באביב והיה מקסים כמובן עם הפריחה מסביב...
-
עדכונים מבודפשט.לשמוליק------- היום זה יום האחרון שהמזרקה פועלת. תפתח מחדש רק באביב.
לאמה---------לגלגל הענק כדאי רק במזג אויר בהיר עם הדמדומים. אז עוד רואים את הנוף אבל גם העיר כבר מוארת. באי מרגיט אין מה לראות בחורף.
לפליינג-------שמעתי שהתחילו עם נסיעות לנסיון. לא מכיר שמישהו נסע איתם. על הנייר הם חצי מחיר ממונית רגילה. אני רציתי להרשם אבל רוצים כרטיס אשראי. גם המניות הרגילות לא כל כך יקרות. יש אפליקציה בשם TaxiMap ובעזרתו תוכל לחשב את מחיר הנסיעה וגם לקרא למונית בטלפון..
שאלה אלך בנושא אחר. אנשים טוענים שבמטוסי UP יש יותר מרווח מאשר בוויזאייר. רציתי להשוות באתר סיטגורו וגם באתרים אחרים אבל באף אחד מהם אין תצורת המושבים של UP. האם יש לך רעיון להשוואה?
-
עדכונים מבודפשט.אני ממליץ לך לנסות את אובר. בבודפשט, ובכלל. נכון שצריך לתת מספר כרטיס אשראי אבל תסמוך עליהם שהם משקיעים הון באבטחת המידע כי זה לב ליבו של המודל העסקי של החברה. ובמקרה הכי גרוע - יש לך ערבות של חברת האשראי.
בעניין המושבים במטוסי UP,
המידע הזה אכן לא מפורסם באתר החברה והמפות של SG לא מעודכנות (דבר שכיח). כתבות ישנות מציינות מרווח של 32-29 אינצ׳ במחלקת התיירים. אני חושב שהמספר הנכון הוא 32 אינצ׳ משום שזה המרווח בקונפיגרציה המקורית של ה-738, ואני בספק שהחבר׳ה של אלעל עשו שיפוץ מלא והחליפו את כל המושבים של מחלקת התיירים כדי לצמצם את המרווח ב-2 אינצ׳ למושב. אני חושב שהם פשוט החליפו את ארבע השורות של מחלקת העסקים (45 אינצ׳) בשש שורות של מחלקת הפרימיום (34 אינצ׳, והנתון הזה כן מופיע באתר החברה).
שוב, כל זה בגדר ניחוש מושכל ואין לי כרגע מקור רשמי להסתמך עליו.
-
עדכונים מבודפשט.Lbd -
שוב - רוב תודות.
בעניין המזרקה - חבל - אנחנו נוחתים אי״ה ביום שישי הקרוב ...

איך הם החליטו דווקא על היום כיום אחרון ולא סוף חודש למשל?
בעניין האי מרגיט ותשובתך לאמה -
לדעתך אין מה לראות באי גם בנובמבר?
לא כדאי לבקר בגן היפני?
שמוליק
-
עדכונים מבודפשט.תודה על המידע!
שמוליק,אנו טיילנו בבודפשט 6 ימים מלאים בתקופת האביב.והיה מקסים הכול בפריחה.
עכשיו נהייה בקושי 4.5 ימים,דצמבר,שווקים רוצים מרחצאות,קרקס,גלגל הענק...נראה לי הפעם נוותר על האי מרגרט וגם לא נכנס לפרלמנט בפנים.
IBD חשבתי על עוד משהו שלערב תרבות,,,לאופרה אין סיכוי להביא את בעלי אבל אולי אופרטה?
קראתי תגובות פחות נלהבות על מולין רוז' מופע מהנה של שירה וריקודים משהו שמח יכול כן לבוא בחשבון.אני נזכרת איך אבא שלי אהב את האופרטות.את סילווה ועוד איזה שהיא היו לו על תקליטים.עם השנים נעלמו.אולי אצליח לרכוש לו דיסק מעניין עם מוזיקת צ'רדש.רעיון נחמד פתאום עלה לי...
זוכרת שבטיול הקודם נכנסנו לבית הכנסת,והיה לפניו דוכן עם כול מיני דברים וגם דיסקים של קליזמרים...הסיור עמד להתחיל והיינו צריכים להיכנס.ביציאה, כבר הדוכן היה סגור.
יום אחרי עזבנו ולא הספקתי.אין שום בעיה לרכוש בארץ או להוריד מיוטויב ,בתור מתנה פתאום נשמע לי טוב...
-
עדכונים מבודפשט.תודה על העדכון
-
עדכונים מבודפשט.אמה
ראית בלו״ז אופרטות מעניינות ? גם אני רציתי אופרה והבת מסרבת. מפחיד אותה כנראה . אפילו שאמרתי לה שניתן לפרוש בהפסקה. חבל , יש מחירים זולים להפליא ביציע.
בבקור קודם הייתי בסיור בפרלמנט. הפעם עם הבת חושבת לותר. גם כך יותר מדי אפשרויות לסוף שבוע אחד.
-
עדכונים מבודפשט.אמה ואיריס,
אשמח להתעדכם אם יצליח לכן רכישת כרטיסים לאופרטה. גם אצלי זה בתכנית למאי.
כאן אולי תמצאו משהו מתאים