טיול מהצהריים בלונדון
-
אני מגיע ללונדון ביום שישי בסביבות השעה 14:00 אני מאמין התארגנות על הדירה ייקח לי שעה. מה אני יכול לעשות אותו יום בשעות שנשארו. ולנצל זאת טוב האם לקחת טיול פנורמי האם לעשות אטרקציות מסוימות??.בהמשך יש לי עוד 4 ימים שם ולשם כבר תכננתי.
-
טיול מהצהריים בלונדוןכדאי שתגיד מה תכננת לימים האחרים, כדי שלא נחזור על מקומות שכבר בתוכנית שלך ממילא. כדאי גם לציין את המיקום של הדירה, כי כך אפשר יהיה להמליץ על מקומות בסביבה - אם מדובר בטיול בעונה הזו ובחורף הרי מחשיך מוקדם מאוד, ואולי עדיף לטייל קרוב לדירה (אם זהו אזור מעניין) אם מתחילים אחר הצהריים.
-
טיול מהצהריים בלונדוןאני אהיה בgoodge st זה יקרה ב14.08.15 אוגוסט2015 וזה קיץ. יום למחרת מתוכנן לי לונדון איי עם הכרטיס המשולב כולל מדם טוסו ואקווריום. האם כדאי לקחת ביום שאני מגיע טיול פנורמי באוטובוס קומותיים או לעשות משהו אחר. אגב אני מתכנן הטיולים שלי בלונדון לפי מדריך של שיחור ולפי העדפות המשפחה.
-
טיול מהצהריים בלונדוןכדי שנוכל לסייע לך--
אנא פרט מה מתוכנן לך ביתרת הימים.
גילאי הילדים?
ולמה?
כי אני למשל חשבתי על המוזיאון הבריטי ואזור ראסל סקוור- אבל יכול להיות שבמילא אתם שם ביום השלישי לטיול? או בכלל לא רוצים להגיע לשם?
אולי אזור כיכר פיקדילי-קצת לנשום את האווירה של לונדון?
נחיתה ב14.00? או הגעה ללונדון ב12.00 ועד 14.00 כבר יוצאים לטייל?
אגב- בעיניי סיור אוטובוס ביום הראשון לטיול אחרי טיסה (טיסת לילה או בוקר מוקדם) ולילה קצר- היא מתכון בטוח להירדמות ונמנום (גם שיט)
אבל כל אחד והעדפותיו.
-
טיול מהצהריים בלונדוןהטיסה מבן גוריון היא בשעה 10:00 בבוקר.הגעה לשם 14:00 לקחתי עוד שעה להתארגנות הגעה לדירה וכו'.אני מניח שבגבולות השעה 16:00 נהיה פנויים לפעילות. הילדים בני 16 וכל השאר 24+.המוזאון והכיכרות שציינת בהחלט מופיעים במסלולי הטיול המתוכננים.
-
טיול מהצהריים בלונדוןאם הצעירים ביותר בני 16....אני הייתי הולכת לכוון של פיקדילי ואוקספורד .