טיול עם הילדים לרומניה
-
שלום לחברי הפורום הנחמדים
אני כעת פונה אליכם לתכנון טיול שלישי במספר בעזרתו האדיבה של הפורום. השניים הקודמים היו מעולים הודות לכם תודה . באוגוסט 2015 אנחנו מתכננים טיול לטיול לרומניה. מדובר ב 4 משפחות עם ילדים בגילאים 2-15. התחלנו לקרוא ולהתעניין, ויש לי מספר שאלות :
* כשתכננו את הטיול ליער השחור הפניתם אותנו לחוברת של ענת שעזרה לנו מאד מאד ואכן היה לנו טיול מושלם. האם יש המלצה גם לחוברת או מקור מידע לגבי טיול לרומניה ?
* אנחנו רוצים להזמין טיסות מעכשיו כדי לחסוך בעלויות. לא מצאתי מבצעים אטרקטיביים במיוחד, כולל בחברת התעופה wizz air . האם פספסתי משהו או שטווח המחירים לטיסות לרומניה בחודש אוגוסט הוא בערך 1,200 ש"ח ?* האם 10 ימים זה סביר או הרבה / מעט מדי ?
אודה לכל עזרה ומידע .שבוע נפלא,
ענת
-
טיול עם הילדים לרומניהלפני הכול---
מה מוביל בתכנון הטיול?
התקציב?
איפיון היעד?
האופציות של הלינה?
ממה נהנתם בעבר? ממה פחות?
האם 4 המשפחות טיילו יחד בעבר או שזה טיול ראשוני?
הפרשי הגילאים מאד גדולים 15-2! כנראה שגם הצרכים יהיו שונים(?)
-
טיול עם הילדים לרומניהשלום ,
רק לידיעה ...ישנם שלושה נמלי תעופה שלהם קווים ישירים
מרומניה לתל אביב :
* IASI חברת TAROM
* BUCHAREST & CLUJ NAPOCA חברת WIZZAIR
גם אלעל טסה לבוקרשט אבל לא ציינתי אותה מפני שלא כדאי
לשלב דרכה רק כיוון אחד ואילו בטארום וויזאייר
המחירים כדאיים מפני שהתמחור שונה ומבוסס על קטעי טיסה .
כאשר ניתן לשלב נחיתה ביעד אחד ולחזור ביעד אחר , הכל
ע"פ הצורך שלכם .
מקור מידע טוב לגבי רומניה הוא אתר משרד התיירות הרומני
להלן לינק לאתר :
בנוסף יש באתר מידע רב כמו בלוגים וטיפים על מסלולי טיול .
רק בשבוע האחרון היה פעמים מבצעים באתר WIZZAIR
אחד לכל היעדים מישראל והשני הנחה לטיסות לרומניה בלבד.
אל דאגה , הרשמו לאתר וויזאיר על מנת לקבל עדכונים
לגבי המבצעים הבאים .
-
טיול עם הילדים לרומניהלעניין הטיסות עם וויזאייר, תעשי חיפוש ע"פ חודש:
להתביית על תאריכים ולהשוות מול מתחרים.
להציץ מידי פעם ולעקוב כשיש מבצעים.
-
טיול עם הילדים לרומניההי, מה שמנחה את הטיול זה כייף!
אין כל כך הגבלת תקציב.
טיילנו בעבר בארץ ואנחנו חברים טובים מאד.אין לנו כל כיוון למעט הרצון לבקר ברומניה.
ברור שהפרשי הגילים של הילדים גדולים, ולכן חשבנו לקחת מכוניות פרטיות ולא מיניבוס כדי שתהיה גם עצמאות לכל משפחה במידת הצורך.
אני מקווה שהבהרתי את התמונה.
אשמח לעזרה.
המון תודה
-
טיול עם הילדים לרומניהענת,לדעתי אין שום מגבלה לטיול כזה.
מחשבה מאוד נכונה לשכור רכב לכול משפחה ולתת בכך עצמאות וחופש בחירה לכולם.
לפני שנה,טיילו חברים שלנו בסגנון דומה עם עוד 2 זוגות.ל2 זוגות היו מתבגרים בני 14-16,החברים שלנו כזוג.היה להם טיול מקסים.2 זוגות בחרו באותם הפנסיונים/מלונות הזוג השלישי בחלק מהמקומות בחר בלינה קרובה מאוד,באותו ישוב אך אחרת.לחברים שלי היה חשוב בריכת שחיה בבוקר,לזוג אחר פנסיון סופר מפנק במרכז העיר ממש,כמעט על שדרת בתי הקפה.ברגע שמתאמים את הרצונות,בקוים כלליים יודעים מה כן רוצים יחד,אין שום בעיה.צריך רק בגרות והחלטות.
לגבי טיול עצמו:
כרגע נכנסה גם ארקיע לטיסות לבוקרשט,כדאי לבדוק עלויות גם בה.
לא הייתי רצה עכשיו מייד להזמין טיסות,לפני זה חייבים להחליט את מסגרת הטיול,לפחות כמה ימים.והיכן מעדיפים יותר לטייל.
ברור שבטיול של שבוע או אפילו 10 ימים אי אפשר לתפוס את המרכז והצפון...אפשר אולי עם ריצה מתמדת שלא תתאים למשפחות עם ילדים.
רומניה,פחות מתאימה לטיולי כוכב בסגנון היער השחור,יהיה קשה אם לא בלטי אפשרי לטייל שבוע מלינת כוכב אחד.שלא תביני לא נכון....אפשר ללון שבוע ולטייל באזור הקרוב.אף אחד אינו רשאי להגיד לכם איך לטייל,אבל...חייבים לקחת בחשבון שלהתרחק כל יום ולחזור לאותה הלינה היה מעייף מאוד.צריך יהיה להגביל לרדיוס מסויים וסגנון מסויים.
כמה ימים לטייל?לפי האפשרויות שלכם.תלוי בכם.כדי לטייל בכייף שריינו לכם לפחות 10 ימים.אם יש לכם רק שבוע,מראש אל תבנו מסלול ארוך.
אני מאוד ממליצה לקרוא טיולי משפחות משנים שעברו.חלק מטיולים מתועדים בבלוגים,חלק צריך לחפש באשכולות הפורום.
עזרה תקבלו בכייף.
קריאת החומר אינה אומרת העתקת הטיול אחד לאחד,
היא תתן לכם כיוון,תפתח את האפשרויות ,תוכלו להיכנס לינקים המצורפים,לראות מה מתאים לכם יותר...
וקיימת אפשרות נוספת,לפנות לאיש מקצוע ולבנות מסלול מתאים,בתשלום,שיענה על הדרישות שלכם.מה שתחליטו,עזרה במסגרת האפשרויות ,יתנו לכם כאן גם.
אמה
-
טיול עם הילדים לרומניהמבצעי הנחות של 20% עד 26.11 לכול היעדים בוויז אייר.
אם תספיקו לחשב מסלול ומתאים לכם מבחינת שעות,והסידורים...
וויז אייר.מחר.
-
טיול עם הילדים לרומניהמיד בודקת, תודה רבה!
-
טיול עם הילדים לרומניהלכמה ימים אתם מעוניינים ליסוע?
לא הייתי ממליצה על טיול כוכב אם אתם מעוניינים לחוות דברים שונים ומיוחדים
מה אתם אוהבים טבע,כפרים,מוזאונים,אטרקציות,אקסט רים??