ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אאוטלטים בוגאס

פורום צפון אמריקה
    11
    20
    5766
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ofirnach
      ofirnach נערך לאחרונה על ידי

שלום לחברי הפורום.

האם אכן האאוטלטים בוגאס יותר זולים מאלה שבניו יורק (ג'רסי גרדן) ?

איזה מבין האאוטלטים בוגאס הוא המועדף ?

מישהי יודעת להמליץ על ויקטוריה סיקרט בוגאס ?

תודה רבה.

no

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

אאוטלטים בוגאס

באאוטלטים נמצאות חנויות של רשתות ארציות, כגון: טומי הילפיגר, גאפ, נייקי, קרטרס, ריבוק וכו' וכו'.

המחירים ברשתות הן אותם המחירים בכל ארה"ב, אמנם יש מבצעים מקומיים אבל לא משהו שונה בהרבה מחנויות אחרות של הרשת במדינות אחרות. מה שמשתנה זה גובה ה-TAX שיש לשלם בקופה (כל המחירים מופיעים ללא TAX).  במפה המצ"ב בשרשור הבא אתה יכול לבדוק את גובה ה-TAX בכל מדינה ומדינה.

לעומת וגאס, בניו ג'רסי אין גובים TAX על רכישת בגדים ונעליים, בוגאס מוסיפים כמעט 8 אחוזי TAX.

ויקוריה סיקרטס יש - למיטב זכרוני - גם באאוטלט וגם בחנויות הפורום של מלון CAESARS, בחנויות של מלון PLANET HOLLYWOOD וכו'. המחירים זהים בכל החנויות של הרשת בארה"ב, כפי שציינתי רק גובה ה-TAX משתנה.

לגבי האאוטלט, אם הוא מרשת PREMIUM OUTLETS כמו השניים שנמצאים בוגאס, מומלץ להיכנס לאתר, להירשם עם סיסמה ואי-מייל ואפשר להדפיס קופוני הנחה או להדפיס קופון לקבלת ספר קופונים ללא תשלום במשרדי האאוטלט בו תבקר.

• shira1990
          shira1990 נערך לאחרונה על ידי

אאוטלטים בוגאס

היינו בג'רזי גרדנס ובשני האואטלטים בווגאס, ההבדל מבחינתנו היה שבווגאס מצאנו הרבה יותר מציאות וכפל הנחות במקומות ספציפיים.. באופן כללי המחירים זהים יחסית.

• chenag
            chenag נערך לאחרונה על ידי

אאוטלטים בוגאס

ממליצה על האאוטלט הצפוני (הפתוח) בוגאס. האאוטלט הדרומי (המקורה) לפי דעתי הינו בזבוז של זמן.

• שירליץ
              שירליץ נערך לאחרונה על ידי

אאוטלטים בוגאס

לגבי ויקטוריה'ס סיקרט, לא נתקלתי עדיין באאוטלט שלהם, והמחירים זהים בכל מקום (עד כדי מס שמוסיפים בכל מדינה לפי החוקים שלה). 

יש חנות של ויקטוריה ב Town Square שהוא מרכז קניות נחמד להסתובבות, מעוצב כמו כפר כזה, הוא רק לא מקורה אז לא בשיא הקיץ בשיא החום.  אם רוצים מול סגור וממוזג אז Fashion Show הוא מעולה ויש מלא חניה. 

• אנשיםטובים
                אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

אאוטלטים בוגאס

לגבי מועדף - מבחינתי קניון מועדף הוא קודם כל קניון שנוח להגיע אילו. אם בוגאס יש לכם רכב אז קל (וזול) להגיע לקניון. ואם בניו יורק ישנים במנהטן אז מורכב יותר להגיע לקניון (אוטובוסים שגם עולים כסף).

ומבחינת מחיר - אם מדובר על לבלות חצי יום ויותר בקנויות - אז אני גם משקלל את עלות השהיה שלי שוגאס היא יותר זולה ממנהטן.

אפשר להעזר במדריך שלי: תכנון שופינג בארה"ב

• chenag

אאוטלטים בוגאס

חנויות ויקטוריה סקרטס כמעט ולא נמצאות באאוטלטים למעט, ממה שיצא לי לראות, בשני אאוטלטים בקרבת ניו יורק: ג'רזי גרדנס בג'רזי (חנות קצת קודרת) וטנג'ר אאוטלט בריברהד (כשעה וחצי ממנהטן) שמומלץ בחום!. 

• chenag

אנשיםטובים...

אני נוטה לא להסכים איתך בעניין. אני חושבת שגם הרבה מחוויית השופינג תלויה בחנויות עצמן ובאווירה במקום עצמו. אז נכון שברוב האאוטלטים מדובר על אותן רשתות אבל הסניפים עצמם לא תמיד ניתנים להשוואה. אגב ויקטוריה סקרטס (לצורך דוגמא בלבד) שבג'רזי לא ניתנת להשוואה לזו שבטנג'ר- ההצע והאווירה נוטים בגדול לחנות שבטנג'ר. בג'רזי גרדנס כמו גם באאוטלט הדרומי (הסגור) בוגאס יש הרגשה של שוק זול יותר מאשר מרכז קניות כייפי. לכן, אני לא חושבת שהפרמטרים שצריכים לעמוד לנגד ה"תייר הקניין" הם דווקא, עלות הלינה באותו מקום (והיכן שיותר זולה שם לנצל את היום לאאוטלט) ודרכי הגישה (במיוחד שבניו יורק מדובר באוטובוס אחד ישיר ממנהטן לכל אחד מהאאוטלטים. הן לג'רזי, הן לוודברי והן לטנג'ר) אלא המקום בו יותר נעים וחווייתי לעשות קניות. אחרי הכל, באנו להנות בחופשה בחו"ל ולא לעשות חישובים כאלו שאנו עושים ביום יום. כמה עשרות דולרים לכאן או לכאן שווים לפעמים את גודל החוויה. יום באאוטלט יכול להיות כייפי וחווייתי ובאותה מידה מזוויע עקב אווירת קנייה גרועה הנובעת מצפיפות, ההצע בחנויות וזולות המקום בכללי.

בכללי לא חושבת שצריך להכנס לחישובים מדוקדקים שאנחנו בחופשה... הרי לשם כך בדיוק החופשה, התאווררות מפעולות היום-יום Smile

ושוב... זוהי דעתי בלבד 🙂 

• אנשיםטובים

אנשיםטובים...

קודם כל לא חייבים להסכים על כל דבר.

ויש דווקא דברים שאני מסכים לחלוטין. אם חווית הקניות לא דומה אז זה שיקול. אם בקניון אחד יש חנות שרוצים ובשני אין (או שהיא יותר קטנה) זה בהחלט שיקול.

אני לא מסכים שעלות וגישה לא צרכים לעמוד לנגד עניינו.

כמו שאני אוהב להגיד - אני לא יכול להעביר את החוויה הניו יורקית ללפלורידה, אז אני מוכן לשלם גם 200-400 דולר ללילה כדי להיות בניו יורק ולא 50-100 דולר ללילה בפלורידה. באופן דומה אני לא יכול להעביר את מפלי הניאגרה שיהיו יותר קרובים לניו יורק, אז אני מוכן לנסוע 8 שעות כדי לראות אותם. אבל באופן גס קניונים הרבה יותר דומים אחד לשני ולכן השיקול הזה כן צריך לעמוד לנגד עיניי. לא שיקול יחיד, לא שיקול בלעדי, אבל קיים.

אם אם תל אביבי - כנראה שאני אסע לקניון עזריאלי, בעוד שם אני ירושלמי כנראה שאני אסע לקניון מלחה. ברור שאם אני מחפש חנות מסויימת (למשל כשפתחו את H&M) אני אסע רחוק, אבל באופן כללי החוויה של מלחה דומה לעזריאלי, אז למה להתאמץ?

אם ישנים במנהטן (ומשלמים מאות דולרים ללילה) ורוצים להגיע לג'רסי גרדנס צריך לקחת אוטובוס מתחנה מרכזית. אם המלון לא ליד התחנה אז צריך גם תחבורה בתוך מנהטן ו/או ברגל. ובחזור זה גם עם שקיות. ובחזור מומלץ להמנע מהאוטובוס האחרון או לקחת מונית. וכמובן שהאוטובוס גם עולה כסף וכו'.

וכמובן שבגלל הלוגיסטיקה והזמן הכרוך בהגעה אנחנו נוסעים ליום שלם ולא לכמה שעות.

לא יותר נוח לתת קפיצה של רבע שעה עם האוטו בלאס וגאס (או במקום אחר)? ואם מעדיפים - שתי קפיצות של שעתיים-שלוש כל אחת?

• ofirnach
                        ofirnach נערך לאחרונה על ידי

אאוטלטים בוגאס

תודה לכולם על ההמלצות וחוות הדעת.

כנראה שבסופו של דבר נלך לבדוק כמה אאוטלטים גם בוגאס וגם בניו יורק.

• bugmenot1
                          bugmenot1 נערך לאחרונה על ידי

אאוטלטים בוגאס

האאוטלטים בוגאס טובים. ההבדל המרכזי בין שני הפרימיום אאוטלט הוא שאחד מקורה והשני לא וזה קריטי כשחם בוגאס. זה שקרוב לשדה התעופה הוא המקורה והממוזג

• IM
                            IM נערך לאחרונה על ידי

אאוטלטים בוגאס

הייתי 3 פעמים באאוטלטים בוגאס + ג"רסי גארדנס ( באותו הטיול ) 

בכל שלושת הטיולים הקניות בגרסי היו זולות יותר ומוצלחות יותר מוגאס .

סתם לדוגמא - בקיץ האחרון - תיק  גב ג"אנספורט עלה בוגאס  33$ (ללא מס ) ובגרסי אותו תיק בדיוק עלה 22$ .אבל אין חוקים ואין כללים . בנסיעה הקודמת לא היה בכלל את התיק הזה בניו יורק .

לטעמי - ולדעתי בלבד - עדיף גרסי גארדנס . אותי לא מעניין כמה ישראלים יש שם , או אם כיף או לא כיף . מענייו אותי לקנות את מה שאני מחפשת במחיר טוב . ואם צריך לנסוע שעה - לא ביג דיל . לכל אחד חשוב משהו אחר . 

ויקטוריה סיקרט בגרסי - אחת החנויות הכי כיפיות וטובות . וזה אאוטלט - במחירים של אאוטלט ! 

• chenag

אאוטלטים בוגאס

חולקת עליך לגמרי. חושבת שמכל האאוטלטים שהייתי (בהם גם האאוטלטים של וגאס וגם אלו של ניו יורק) החוויה בג'רזי גרדנס היא הכי פחות מהנה... כמות הישראלים ממש לא מפריעה לי אבל חווית הקניה שם לא כייפית בכלל ויש מעין הרגשה של בזאר אחד גדול. אגב החנות של ויקטוריה סקרטס, באאוטלט טנג'ר בריברהד יש גם כן חנות של ויקטוריה סקרטס, עם מחירי אאוטלט כאמור, ואין מה להשוות בכלל בין החנויות. זו שבג'רזי קודרת ומלאת טראש ועודפים ברמה ירודה ממש.

• reuben13
                                reuben13 נערך לאחרונה על ידי

את אשתי תקחו לאאוטלט, חנות, לא משנה איפה ואיזה

היא כבר תמצא מה לקנות

• IM
                                  IM נערך לאחרונה על ידי

כשאני קונה אני לא מחפשת חוויה . לי אין הרגשה של בזאר .מה יכול להיות בזאר בחנות אדידס , או נייקי , או נאוטיקה ? 

מותר לנו לא להסכים . זה בסדר . 

• chenag

צודק Smile אכן עניין של טעם...

• ayb
                                      ayb נערך לאחרונה על ידי

קניות וחוויה

ביקרנו בגרזי גרדנס לפני זמן מה, חווית הקניות אינה קימת שם. 

רעיתי , לעומת זאת אומרת שהמחירים טובים.

מי שרוצה להתחבר לחוויית השופינג האמריקאית , שיחפש מקום אחר.

מי שמחפש מחיר טוב , שיבא.

• rozmar
                                        rozmar נערך לאחרונה על ידי

ראובן, אני מבינה בדיוק למה אתה מתכוון: כשהייתי

בספינה שוברת קרח באנטארקטיקה, למה שנקרא EXPEDITION CRUISE, לא ספינת תענוגות או משהו- מאד מאד ספרטני, מאד מאד מקצועי- היו אנשים שרוקנו את חנות הספינה המשעממת להפליא. ואמרו שאינם יכולים בלי קניות...

• matanvisman
                                          matanvisman נערך לאחרונה על ידי

אאוטלטים בוגאס

הייתי בכל האוטלטים שנרשמו כאן.

אני לא ראיתי שום דבר שונה בין ה3 בכל מה שקשור למבחר בחנויות.

הרשתות מציעות 95% את אותם מוצרים בכל שלושת הסניפים.

הייתרון היחידי שקיים הוא שבג'רזי אין מס על ביגוד.

לגבי חווית קניה , אני אישית לא הרגשתי משהו שונה בין השלושה.

עוד שיקול שאני נוהג לקחת שלא הוזכר כאן , אני אישית מעדיף לעשות את הקניות בעיר/מדינה שמסיימת את הטיול ,משלל סיבות כמו , משקל (אם יש טיסות פנים) , לא להיסחב עם יותר מדי קניות בתוך הטיול והשיקול השלישי הוא שיש משהו יותר משוחרר בלעשות קניות רגע לפני שחזרים לארץ , שאין על הראש שיקולים של תקציבים עתידיים לטיול.

אז אם הייתי במצב שלך , ומאחר שכמו שרשמתי כולם מציעים אותו מבחר , הייתי פשוט עושה את הקניות במקום המאוחר מבין היעדים.

• אנשיםטובים

אאוטלטים בוגאס

והנה עוד דוגמא לכך שאנשים שונים

אם אני מתכנן שופינג רציני באאוטלט - אני מעדיף לעשות אותו בתחילת הטיול. אחרת כל פעם שמגיעים לחנות אומרים - אבל אני לא אקנה עכשיו כי יש עוד יום שופינג מסודר בסוף, אבל ברור שבסוף לא נמצא את כל הדברים היפים שראינו קודם.

ככה עושים את השופינג הגדול יחסית בהתחלה, ואם בהמשך נראה עוד דברים תמיד נוכל לקנות עוד / להחזיר / לשדרג.

• 1 / 1
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון