התלבטות בודפשט וינה
-
שלום לחברי הפורום אודה לכם על עזרה בהתלבטות
בתחילת דצמבר אני ובעלי טסים לבודפשט ל6 ימים בפעם השניה,
בעקבות קריאה בבלוגים ובפורום חשבנו לנסוע ברכבת לוינה
וללון שם לילה אחד מצד אחד אני מאוד רוצה לראות את וינה ,
ומצד שני אם לא ניסע הטיול בבודפשט יהיה יותר רגוע.
-
התלבטות בודפשט וינהבשביל לילה אחד לדעתי זה לא שווה.
תחשבנו את הזמן- להגיע לתחנת רכבת . להמתין לרכבת ,לנסוע.
ואח"כ כל הדרך עד המלון .
ועוד בחורף .
-
התלבטות בודפשט וינההכל תלוי ברצון ובאנרגיות שלכם. אנחנו נסענו ברכבת בדצמבר, בכפור ובבוקר מוקדם וחזרנו בערב מאוחר והיה לנו כיף על אף שלא התלהבנו מוינה. בודאי שאם תלונו לילה הטיול יהיה הרבה פחות עמוס ועדיף להקצות לעיר שני ימי טיול מלאים.
-
התלבטות בודפשט וינהקיפודה קראתי את סיפור הטיול שלכם וחשבתי גם לנסוע מוקדם
לטייל באותו היום ולמחרת עד הערב כבר הזמנתי מלון ללילה עם אפשרות ביטול
אבל אני עדיין מתלבטת אם זה לא יהיה לחוץ.
-
התלבטות בודפשט וינהבעצם למה לך להחליט מעכשיו ולא ברגע האחרון? תוכלי להזמין גם את הלילה הזה בבודפשט עם אפשרות ביטול עד יום לפני, ותראו אם בא לכם בכלל לנסוע לוינה או שזה סתם לחוץ מידי.
-
התלבטות בודפשט וינהאם יש לכם 6 ימים לבודפשט,וכבר טיילתם בעיר...אם קיים רצון לבקר יום בוינה,
אני לא רואה סיבה למה לא לעשות זאת?
חלק מאיתנו יטיילו שבוע ביעד מסויים ברוגע ולחלק יספיקו 3 ימים.
לפני כמה שנים,ביקרנו בבודפשט 6 ימים,באביב.תכננו לעבור ללילה אחד לוינה או לפחות לטייל יום אחד בה.גרנו במלון ממש קרוב לתחנת רכבת.תכננו ב6.00 בבוקר לצאת,ב9 להיות כבר בוינה ולחזור לקראת חצות.לא יצא לפועל.אהבנו את בודפשט במיוחד בפריחת האביב.והחלטתי שלוינה מגיע טיול נפרד.
עדיין לא ביקרנו בוינה.
בדצמבר נהייה שוב בבודפשט,אך מעט ימים ורצינו משהו רגוע,לא מקומות חדשים לגילוי,לא חובת הביקור פה או שם...לכן גם הפעם לא נצא מבודפשט.ווינה? היא תמתין לטיול משלה...
אם היינו בעיר יותר ימים,אולי היה שונה.
בכול מקרה נראה לי לאור נסיונות העבר וסיפורים בפורום....תבדקו מזג האויר לפני יציאה מהעיר,כדי לא להתעכב בחזור...
אמה
-
התלבטות בודפשט וינהלדעתי כדאי שתסעו לוינה.
אמנם לא ביקרתי בה עדיין. אבל מספרים שוינה ממש מיוחדת ונפלאה בכריסמס.
חזרתם רק לפני כמה חודשים מבודפשט...
ככה ש"סימנתם וי" על חלק מאתרי החובה.
ובפרט שיש לכם 6 ימים בבודפשט... שזה לא מעט.
ניתן לפצל את החופשה חצי חצי - או להסתפק בלילה אחד או שניים בוינה.
תשרייני כמה אופציות מאתר בוקינג הנהדר, עם אפשרות ביטול יום יומיים לפני.
חשוב לבחור לינה מרכזית - שיהיה לכם נוח למקסם את הזמן הקצר בוינה.
ואפשר לצאת מוקדם בבוקר עד הרכבת האחרונה ולחזור
(להיערך מראש עם לו"ז הרכבת, לברר מתי יוצאת הרכבת האחרונה)
לקנות מראש כרטיס הלוך-חזור בתחנת קלטי (ואולי ניתן לרכוש גם בפרנץ-דק-טר).
ביום אחד בוינה - תוכלו לשוטט בשוק הכריסמס המרכזי, להצטרף לסיור מודרך במרכז העיר בחינם, לאכול במסעדה טובה וכיוצ"ב . תבחרו ביום עם מזג אויר נעים.
חופשה משפחתית עם מתבגרים, בשילוב יום אחד בוינה. דצמבר 2013 קיפודה
חופשת חנוכה 2013 שווקי כריסמס, עם מתבגר, בודפשט+וינה מרינה
חופשה משפחתית בבודפשט+וינה, פברואר 2013 REEFבילוי נעים
-
התלבטות בודפשט וינהמצטרף -"ניתן לפצל את החופשה חצי חצי "
כרטיסים אפשר לקנות יום קודם. ולאו דוקא בתחנה.
ibd כתב בעבר כתובת במרכז בודפשט שאפשר לקנות כרטיסים.
כמדומני ברחוב jozsef attila שזה המשך של שדרות andrassy
-
תודה לכולםתודה לכל המגיבים כנראה שנחליט סופית רק כשנהיה בבודפשט
אשמח לשתף כשאחזור.
-
התלבטות בודפשט וינהאנחנו נוסעים ב4- לדצמבר גם לבודפשט.
אני מתכננת לנסוע לוינה ליום אחד וגם אני מתלבטת אם כדאי.
נראה לי יותר מידי עמוס לנסוע 3 שעות לכל כיוון ואז לא ישאר הרבה זמן לספוג את האווירה בוינה.
אבל מצד שני אני לא חושבת שניסע אי פעם רק לוינה אז אני חושבת שנחליט רק כשנהיה בבודפשט ונרגיש מה מצב האנרגיה.
-
התלבטות בודפשט וינהבשבוע שעבר נסעתי לוינה מבודפשט. אפשר להספיק המון. יצאנו ברכבת של 7:10 וחזרנו ברכבת של .18:48 זה מאפשר כ-8 וחצי שעה בעיר וזה המון. בזמן הזה ישבנו בבית קפה,ביקרנו בשלושה מוזאונים שונים, אכלנו ארוחת צהריים במסעדה, וערכנו סיור קניות. כמובן רצוי לעשות תכנון מראש, אז מבזבזים פחות זמן מיותר.
-
התלבטות בודפשט וינהמה הכתובת של משרד הכרטיסים של הרכבת, שנמצא במרכז בודפשט.
שאפשר לרכוש בו כרטיסים ?
-
התלבטות בודפשט וינהמסכימה איתך לגמרי וגם אנחנו הספקנו המון מבלי בכלל לרוץ…אנשים מדמינים שאם באים לעיר לכמה שעות מתכוונים לראות את כ-ו-ל-ה ולכן כאילו שרצים בה ממקום למקום..זה לגמרי לא היה כך אצלנו, בכל אופן. התוכנית שלנו היתה מראש מצומצמת ויעילה, תיכננו הכל לפרטי פרטים וידענו בידיוק מה אנחנו רוצים לראות במעט הזמן שיש לנו, ולכן לא בוזבז רגע. היתה לנו "שגיאה" אחת בתוכנית: מוזיאון שרצינו היה סגור, מה שפינה לנו זמן ועוד דבר: הילדים שלנו לא התלהבו בכלל מהפרטר כך שחתכנו מהמקום די מהר ויכולנו אפילו לחזור מוקדם יותר לבודפשט…נהנינו מאד בסך הכל, הנסיעה לוינה עברה לנו בצ'יק צ'ק והחזרה שנמשכה אותו הזמן נראתה לנו ארוכההה כנראה כי היינו עייפים ורצינו לחזור לבודפשט כמה שיותר מהר.
אבל הכל תלוי באנרגיות שיש...
-
התלבטות בודפשט וינהתודה לכולם על העזרה בהתלבטות כרגע אני נוטה
להשאר בבודפשט ולהשאיר את וינה לפעם אחרת
בתקווה שתהיה .
-
התלבטות בודפשט וינהביקרתי בוינה יום שלם ונעזרתי מאד באוטובוס התיירים שהביא אותנו למקומות החשובים והמעניינים. הגעתי לוינה מבודפשט ברכבת וממש לא הצטערתי על יום נפלא
מצרפת את הקישור של אוטובוס התיירים
-
התלבטות בודפשט וינההכתובת: Jozsef Attila u. 16. מול מלון קמפינסקי ליד גלגל הענק. פתוח רק בימי חול בין השעות 9 בבוקר עד 6 בערב.
-
התלבטות בודפשט וינהתודה .
מידע חשוב
כך אפשר לקנות כרטיסים יום קודם, במרכז בודפשט.
חוסך טילטול לתחנת keleti
-
התלבטות בודפשט וינההכניסה לחנות של הרכבת מהרחוב. אם תסובב את התמונה, ממול תוכל לראות את גלגל הענק.
-
התלבטות בודפשט וינהתודה
אני רואה שאין שלט באנגלית אלא רק בהונגרית
MÁV-START MENETJEGYIRODA