סופ"ש רומנטי בבודפשט
-
הי לכולם!
סגרתי טיסה לבודפשט 18-21/12 4 ימים מלאים באל על אפ.
בגלל שאנחנו חוגגים 10 שנות נישואים ויומולדת 40 של בעלי (טיול בהפתעה) הזמנתי את מלון קורינתיה גראנד המפואר.
רציתי לשאול איך לתכנן לדעתכם את הטיול? מה לעשות ביום הראשון? בגדול מה שתכננתי זה שיט לילי, מופע הקרקס, מרחצאות סצ'ני, משחקי roomescape, ארוחה רומנטית ב zeller bistro או באיטלקית של רוברטו מסז' מפנק באחד מבתי הספא בעיר...שווקי חג המולד, מצודת בודה וכו'... אנחנו לא חובבי מוזיאונים ולא נראה לי שנכנס לפרלמנט, אולי לבית הכנסת..המטרה היא טיול רומנטי ורגוע.
אשמח מאד שתעזרו לי לארגן את היום הראשון ובכלל כי זאת הפעם הראשונה שלנו בבודפשט. קראתי פה המון בפורום וגם את הבלוגים של המטייל המתמיד ושל לי (אין עליכם), אך קשה לי לדעת איך להתארגן מבחינת הימים... תודה רבה לכל המגיבים
-
סופ"ש רומנטי בבודפשטאם אתם חובבי שווקים ממליצה לכם לבקר בשוק המקורה בקצה מדרחוב ואצי. ממול שוכנת מסעדת 4sale המלאת אופי ועם אוכל טעים וזול!
הייתי כן ממליצה על ביקור בפרלמנט לא בגלל חשיבותו אלא בגלל היופי והפאר שלו. ברחוב סמוך לו, ממש מול אנדרטת הנעליים, יש ספא מקסים אם כי לא זול.
בשבתות יש שוק פשפשים חמוד ברובע היהודי, מול בית הכנסת הגדול וממש ממול הכניסה אליו שוכן בית הקפה שפינוזה בבעלות ישראלית מומלץ!
-
סופ"ש רומנטי בבודפשטתודה רבה! האם את זוכרת את שם הספא מול האנדרטה?
-
סופ"ש רומנטי בבודפשטתעייני בבלוגים של לי ושל המטייל המתמיד,כמובן גם האחרים.שפע מידע!
-
סופ"ש רומנטי בבודפשט -
סופ"ש רומנטי בבודפשטלגבי השייט הלילי, אני לא בטוחה שיה נעים בעונה זו..
לגבי היום הראשון, אני חושבת שזה תלוי מזג אויר.
יש לך סל של אתרים ומשימות ותנהלו את הימים על פי המצב בזמן אמת.
לגבי ספא, אם קראתי נכון בבוקינג, למלון שהזמנתם יש ספא חדש ממנו תוכלו להנות.