שאלה לגבי eurail benelux pass
-
התעניינתי בנסיעה ברכבות בצרפת, בלגיה והולנד ואז גיליתי את הכרטיס pass הזה שמציעה חברת eurail. מישהו יכול להסביר לי איך הכרטיס עובד? כאילו, ראיתי באתר שלהם (http://www.eurail.com/eurail-passes/one-country-pass/benelu x) שהאפשרות המקסימלית היא 5 ימים בתוך חודש, השאלה היא במידה ואנחנו זוג שרוצים לטייל במשך שבועיים בערך בכל האזור , ישנה אופציה משתלמת יותר מאשר לקנות את הpass כמה פעמים לכל אחד? והאם הימים חייבים להיות רצופים? והכרטיס תקף גם בתוך המדינות (גם במטרו?) או רק בין לבין?
-
שאלה לגבי eurail benelux passהשאלה היא במידה ואנחנו זוג שרוצים לטייל במשך שבועיים בערך בכל האזור , ישנה אופציה משתלמת יותר מאשר לקנות את הpass כמה פעמים לכל אחד? נראה לי שהפס המשתלם ביותר הפס שבחרת. הפס מאפשר לנסוע בתוך חודשיים 5,6,8,10 ימים.בתוך הארצות האלה.
והאם הימים חייבים להיות רצופים? לא חייבים להיות רצופים.
והכרטיס תקף גם בתוך המדינות (גם במטרו?) או רק בין לבין? אפשר לנסוע גם בתוך המדינות אבל רק ברכבות (מטרו, חשמלית, אוטובוס לא כלולים).
-
שאלה לגבי eurail benelux passאוקיי תודה רבה, ואילו רכבות יש שהן לא מטרו בתוך הערים? זה רכבות שנמצאות באותן התחנות של המטרו?
-
שאלה לגבי eurail benelux passגם אם יש, אי אפשר לבנות על זה. הרכבות מיועדות לתחבורה בין הערים ולא בתוך הערים.
-
שאלה לגבי eurail benelux passאז העצם הpass הזה טוב רק למעבר בין מדינות או בין עיר לעיר באותה המדינה ( תלוי במרחק) נכון? כי בתוך העיר עדיף מטרו נראה לי... ידוע לך אם יש כרטיס דומה למטרו?
-
שאלה לגבי eurail benelux passכל עיר יש הכריסים והפסים משלהן. צריך לבדוק באותן הערים שאתם מתכננים לטייל.