תכנון סופי לנסיעה ביולי
-
היי
ניו יורק 5 ימים
וושינגטון מ1 יולי עד 5 יולי בכדי לחוות את 4 יולי בוושינגטון
נסיעה לניאגרה פולס בצד הקנדי לינה באמצע האם יש המלצה היכן
יומיים ולאחר מכן טיסה מבאפלו 3 ימים סן פרציסקו
יוסימיטי יומיים לינה באל פורטל נסיעהדרך כביש 1
סנטה ברברה יום אחד ומשם לוס אנגלס סן דיאגו ווגס
אילוצים סן דיגו (משפחה)וטיסה חזרה מלוס אנגלס
תודה למענה
נא חוות דעתכם לגבי מסלול הנסיעה -
תכנון סופי לנסיעה ביולישלום רב,
קצת קשה לענות כשלא ברור כמה זמן תהיו בכל מקום.
גם לא ברור האם והיכן כבר הייתם בעבר והיכן לא .
בעקרון אינני בעד לחבר את החוף המערבי והמזרחי בטיול אחד כי זה מונע מיצוי של המקומות והאזורים בהם תעברו.
לשם מה החזרה מוגאס לל.א. ומדוע לא לחזור וגאס?
-
תכנון סופי לנסיעה ביוליהיי התכנון שעלה לשלב הגמר הוא נחיתה בניו יורק 26.7 שהיייה 5 ימים עד 1 ליולי
נסיעה לוושינגטון עד 5 ביולי על מנת לחוות את חגיגות 4 יולי בוושינגטון
עליה למפלי הניגראה בדרך לינה של לילה לא ידוע עדיין היכן מבקש המלצות.
יומיים באזור המפלים בצד הקנדי יש טיסות בשעה 07 אני מקווה שזה לא מוקדם מדי (עוד לא סגרנו טיסה) משם הטיסה לסן פרציסקו שלושה ימים ומשם ליוסימיטי יומיים משם דרך כביש 1 (לאחר לינה באזור אל פורטל) משם למונטריי לילה אחד שם ומשם לוס אנגלס והשאר אילוצים משפחתיים
מדובר בזוג עם שני ילדים בני 9 ו13 אגב טיסה ראשונה של כולם לאזור זה חוץ ממני
תודה למענה
-
תכנון סופי לנסיעה ביולילמרות הפירוט הנוסף התוכנית עדיין לא ברורה לי. יעזור לי, אני מניח שלאחרים וגם לך לבנות את התוכנית בצורה של טבלה או רשימה.
לכל יום תציין - תאריך, יום בשבוע (יש לזה השפעה), תוכנית, מקום לינה, וכמה שעות נהיגה (אם רלוונטי). ככה אפשר להבין בצורה ברורה.
למשל כתבת 3 ימים סן פרנסיסקו. לא ברור לי האם מדובר על יום ההגעה בטיסה מהמזרח (חצי יום לכל היותר) + 2 ימים מלאים (סה"כ 3 לילות) או משהו אחר.
כמה הערות ממה שאני חושב שהבנתי:
5 ימים (באמת 5 או 4? עדיין לא ברור לי. גם איך הטיסה?) בניו יורק זה סביר בהחלט.
5 ימים בוושינגטון (זה 5 או 3?) זה הרבה יחסית. חשוב גם לברר עד כמה אתרים בעיר פתוחים באיזור ה-4 ביולי, ולחילופין עומסים.
בררת באמת והגעת למסקנה שדווקא וושינגטון זה היעד ל-4 ביולי? או שזו רק תחושת בטן? אין לי מושג, אבל אם אני אשווה לישראל, אז לא הייתי נוסע ביום העצמאות דווקא לירושליים
סן פרנסיסקו - 3 ימים זה בסדר. יומיים וחצי זה קצת גבולי. אפשר לראות שרשור של ליאור שרץ פה בשבוע שעבר על העיר.
יוסמיטי - יומיים כולל נסיעה מסן פרנסיסקו וחזרה למונטריי זו טעימה. זה בהחלט אפשרי, אבל הרבה יותר מאשר את העמק לא תראו.
-
תכנון סופי לנסיעה ביוליהיי תודה למענה
ולשאלתך נחיתה בניו יורק ב26.6.14 בשעות הצהריים
לינה בניו יורק עד1.7.14
נסיעה עם רכב עד וושינגטון
ושהייה עד 5.7.14 לשאלתך בחרתי את וושינגטון לחוות את 4.7.14 סתם מתחושת בטן אם יש הצעה יותר טובה אשמח לשמוע
עלייה למפלי הניאגרה לינה באיזהו שהו שמקום אשמח להמלצה היכן
ב 6-8.7.14לינה במפלי הניאגרה כאשר הטיסה לסן פרציסקו היא ב7 בבוקר
8.7.14 נחיתה בצהריים בסן פרציסקו
עד 11.7 ב11.7.14 יציאה ליוסימיטי בשעות הצהריים לינה באל פורטל
שני לילות ויציאה לכביש 1 משם למונטריי ולינה ב מונטריי ב13.7 לילה אחד
לגבי טיסות פנים לא סגור וגם התוכנית ניתנת לשינוי לפי ההמלצות
האם התוכנית טובה מאחר ואני לן אצל משפחה בלוס אנגלס משם נוסע לסן דייגו למשפחה משאיר את הילדים בסן דייגו נוסעים לווגס לחמישה ימים חוזרים לסאן דייגו לשבוע ואחרי זה ב7.8.14 טסים לישראל מלוס אנג'לס
-
תכנון סופי לנסיעה ביולירק הערה אחת - טיסה ב-7 בבוקר מבאפולו ולינה בניאגרה הקנדית אומרהשכמה באיזור 3, גג 3:30 לפנות בוקר. נראה לכם ריאלי מבחינתכם?
ואז נחיתה בסן פרנסיסקו באיזור 10, הגעה לעיר לפני 12, ויתכן שהמלון לא יהיה זמין לצקר אין.
בכל מקרה, אחרי השכמה ב-3 שעות החוץ המזרחי - באיזה שעה תהיו כבר מאד עייפים השעון החוף המערבי? הגוף שלכם ירגיש כאילו התעוררתם בחצות.
אז בעיניי זו שעה די גרועה לטיסה. למעשה כל טיסה לפני 10 בבוקר אומר השכמה מוקדמת (צריך לצאת מהמלון לפחות 3 שעוטת ךפני הטיסה אם לא יותר, וגם לצאת מהמלון לוקח קרוב לחצי שעה כולל סיום אריזה (לטיסה כך שיותר חשוב לסדר את המזוודות יפה), העמסת הרכב וצ'ק אאוט.
לגבי תחושת בטן - לא יודע אם היא נכונה או לא, אבל נראה לי חבל בהקשר הזה לסמוך על תחושת בטן ולא לעשות קצת שיעורי בית.