טיסה British Airways
-
רציתי לדעת מה החוות דעת על טיסות לניו יורק בבריטיש אירוויס?מה יש במטוסים שלהם?יש שם שקעים להטענת טלפון?
-
טיסה British Airwaysלא טסתי בבריטיש, אבל לפי מה שהתרשמתי מגולשים שכן טסו בחברה זאת, אני מבין שרובם מרוצים.
אפשר לבדוק מה יש בכל מטוס ומטוס באתר הבא:
http://www.seatguru.com/airlines/British_Airways/information .php
כמובן, צריך קודם לבדוק איזה סוג מטוס טס לכל יעד, בהצעות המחירים, דוגמת אתרים כ-KAYAK.COM, רשום סוג המטוס.
-
טיסה British Airwaysאני יכול להעיד רק על מחלקת ה Business שלהם שם יש את כל השקעים הרלוונטיים.
-
טיסה British Airwaysככלל מדובר בחברה טובה מאוד שמפעילה צי מטוסים במצב טוב.
אבל מטוסים שונים מאוד טסים ליעדים שונים בצפון-אמריקה. אני ממליץ להימנע מטיסה עם מטוסי הבואינג 747 של החברה.
שקעי חשמל הפכו לסטנדרט גם במחלקות התיירים של החברות הגדולות בעולם, אם כי לפעמים מדובר בשקע אחד לכל שלושה מושבים או וריאציה דומה בעוד במחלקות העסקים תמיד יהיה שקע אחד לפחות לכל מושב. לפעמים בנוסף לשקעי החשמל יהיו שקעי USB (אישיים) שגם מהם ניתן לטעון מכשירים מסוימים.
-
טיסה British Airwaysספציפית לגבי השקעים:
לא, לא יודע מה יש להם ומה אין להם. אבל בטיול מומלת בחום להצטייד גם בסוללות נוספות או סוללות חירום (על פי הדגם). לא רק הטיסה עצמה, אלא גם זמן הטיול מתאפיין בניצול גבוה של סלולה וחוסר זמינות לטעון במהלך היום.
-
טיסה British Airwaysחוץ ממים שטפטפו על הבן שלי ממערכת מיזוג האוויר הכל היה בסדר...
אבל אני מניחה שתקלות יכולות לקרות בכל חברה ובכל מטוס.
לצערנו ... לא היה מקום פנוי אחר והיינו צריכים לעבור כך טיסה מלונדון לניוארק. כל פעם מישהו מאיתנו ישב במקום הנהדר הזה וגם הרבנו להסתובב. לא להיט.. לומר שזה ימנע ממני לטוס איתם בעתיד , לא יכולה. אם יהיה מחיר טוב בהחלט אשקול.
-
טיסה British Airwaysאנחנו טסנו איתם לוושינגטון והיינו ממש מרוצים. היו שקעי USB לכל מושב, ובכללי המטוס היה חצי ריק אז זה בכלל היה אחלה.
-
טיסה British Airwaysטסנו מספר פעמים כולל יולי האחרון תל אביב -לונדון-שיקגו טיסה מעולה מטוס חדש וענק!
הכל טוב אוכל מעולה וגם השירות
בחזרה שדרגו אותנו בחינם למחלקת עסקים(לא יודע למה! אולי כי היו מקומות פנויים) פשוט חברה מצוינת
-
טיסה British Airwaysאם אתם טסים איתם תנסו לתפוס טיסה במטוסי A380, או 787 החדשים.
-
British בין עשר הטובות בעולם השנה -
British בין עשר הטובות בעולם השנההכתבה של Ynet מתיחסת לדירוג שהוא תוצאה של סקר שערך אתר AirlineRatings שאינו מתמחה בדירוג איכות חברות תעופה אלא בדירוג בטיחות.
אין לזה משמעות בעיניי התעשיה.