עזרה דחופה בהבנת סעיף
-
Unaccompanied Children
Superfast Ferries S.A. or Blue Star Ferries S.A. do not accept reservations for unaccompanied children under the age of 15 years old. Reservations for young people from 15 up to 18 years old are only acceptable if the parental or legal guardian has given his /her written permission for the unaccompanied voyage. Appropriate forms are available from Superfast
Ferries S.A. or Blue Star Ferries S.A.איפה אני יכול להשיג את המסמכים ? -
עזרה דחופה בהבנת סעיףבדוק באתרים הרשמיים של החברות האחרות. אם הטפסים לא שם באופן מקוון אז בטח אפשר ליצור איתם קשר ולבקש את הטפסים במייל.
מבחינת נוסח הסעיף ברור. ילדים עד גיל 15 לא מורשים לבדם, ומגיל 15 עד 18 נדרש אישור הורים. מעצם ההתיחסות לטפסים ייעודיים אני מניח שאישור כללי בכתב עלול לא להספיק לצורך העניין.
-
עזרה דחופה בהבנת סעיףמהשירשורים שלך בפורום אני מבין שאתה מתחת לגיל 18 ורוצה לצאת לטייל לבד-יפה ואמיץ אבל שתדע שבכל מקום בעולם יעשו לך בעיות -בביקורת דרכונים,במלונות ובכל מקום שתצטרך להציג דרכון ועוד ,כדאי שתצטייד בכרטיס אשראי בנלאומי עם ציפ (כמובן שלא מומלץ שתסתובב עם הרבה כסף עליך).
לטובת התנעת התהליך כדאי שתכנס לסוכנות נסיעות ותיקה ותתיעץ איתם לגבי הקשיים אם ישנם ואיפה ואיך פותרים אותם.
-
עזרה דחופה בהבנת סעיףבהמשך למייל הקודם- הסיבה לקשיים שעושים באירופה זה רגישות גבוהה לצעירים מתחת לגיל 17 ש"בורחים " מהבית והופכים בסופו של דבר להומלסים וקורבנות ניצול.