ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עלות ליום

פורום צפון אמריקה
    5
    5
    2240
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ayeletback
      ayeletback נערך לאחרונה על ידי

מה דעתם (לצורך ה EXCEL )   מספר אצבע של עלות יומית.
      למשפחה של מבוגר + 2 ילדים. ( לא אכלנים גדולים )

למחיה שותפת שזה אומר אוכל ואטרקציות . ( אטרקציות = כניסות, שייט פה ושם, טיול אומגות אחד כניסה לפארקים בלאומיים וכד . המינון של האטרקציות ממוצע ...)

הטיול הקנדה רוקיס וונקובר האי וונקובר אח"כ באולנדו.

לא כולל לינה,רכב, דלק, קניות (הרציניות יותר ) ולא כולל פארקים באורלנדו.

כולל בעיקר אוכל ואטרקציות.
      נתון נוסף כמעט כל הלינות כוללות מטבח מלא ואנחנו לא הולכים המון למסעדות ( נאמר פעם ביומיים לא יותר )

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

עלות ליום

באורלדנו

לא כולל כניסה לפארק - הייתי מהמר על 30-100 דולר על מזון, תלוי אם יש ארוחת בוקר במלון, ועד כמה קונים בסופר או קונים שטויות במהלך היום (גלידה, שתיה, חטיפים וכו').

אנחנו הוצאנו למשפחה של 5 נפשות (אבל הילדים יותר קטנים) 80 דולר ליום, כמעט ללא מסעדות (פעמיים בטיול של שבועיים וחצי), אבל עם הרבה חטיפים על הדרך. אז 50 יהיה כלל אצבע לא רע.

חניה בפארק (זה לא דלק) אם אני זוכר נכון זה 15-20 דולר ליום

וכמובן מזכרות שזה כל סכום מ-5 דולר ליום ועד 50.

ביום של פארק אים אטרקציות נוספות. בימים אחרים אולי כמה גרושים, אבל אני בספק אם תעשו מזהו רציני.

כלומר סדר גודל של 100 דולר ליום באורלנדו נראה לי סביר.

בקנדה תצטרכו להוסיף קצת אטרקציות אבל תורידו קצת מזכרות, אז אולי תעלו מעט, אבל אני מעריך שעדיין תהיו מתחת ל-150 דולר.

וכמובן לא לשכוח ביטוח, טלפונים, כביסה, טיפ לחדרנית ושאר שונות - עוד כמה דולרים כל יום.

בקיצור - 100-150 דולר ליום נראה לי הערכה סבירה. אפשר גם בפחות, ואולי הרבה פחות, אבל זה אומר כמעט בלי קפה / עוגה / חטיפים. וברור שאפשר גם יותר אבל עם הרבה מסעדות.

אגב - עגלה של שדה תעופה (אם תקחי) למשל זה 4-5 דולר. כפול 4 פעמים בטיול זה גם 20 דולר. לא הון, אבל זה מסוג השונות שמצטברות.

• dhz
          dhz נערך לאחרונה על ידי

עלות ליום

ראשית, קנדה יותר יקרה מארה"ב.  בעיקר בתחומים שלא כלולים בהערכת העלות (דלק, שכירת רכב, לינות).  המע"מ שם גבוה בהרבה מה- sales tax האמריקאני.

איזורי הרוקיס הקנדיים וגם האי ונקובר הם לא זולים לביקור, אם כי מבחינת עלות אוכל, לא בטוח שהעלות גבוהה בהרבה מבארה"ב.  ארוחת בוקר, אם לא כלולה עם הלינה, יכולה לעלות בממוצע כ- $10.  כמובן, תלוי היכן אוכלים ומה.  צהריים, אם מדובר במזון מהיר (אני מעדיף את רשת Subway, שיחסית בריאה לעומת האלטרנטיבות), $7 - $8.  ארוחת ערב - יש שונות התלויה במסעדה ובמנות.  אני חושב ששילמתי בדרך כלל $18 - $25 לארוחה.

לגבי פארקים לאומיים, על פי תוכניתכם, מציע לקנות פס שנתי בקנדה.  למשפחה העלות באיזור $130.  לגבי אטרקציות אחרות, קשה לי להעריך.

• גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

עלות ליום

התקציב אוכל שלנו בטיולי ארה"ב -קנדה הוא 85$ ליום, למשפחה של 5 ( ילדים יותר קטנים)- כשזה הולך משהו כמו- קורנפלקס ושוקו בבוקר, צהריים או ערב- מבוסס ירקות, שימורים ולחם, וארוחה אחת ( מחושבת כ-60$ לערך) יכולה ללכת למסעדה- החל מפיצה או ג'אנק אבל גם מכסיקני או סושי אפשר להכיל בזו.. וממילא הכל ממוצע.

אנחנו הרבה מטיילים בקמפינג ( ברוקיז זה היה לינות זולות, בד"כ עם סוג של מטסח- כי שם מסעדות היו יקרות והשתדלנו להמנע), יש לנו צידנית איתנו  -ככה שקונים קרח מתי שצריך ( עלות נמוכה ושומר כל מוצרי החלב והירקות.פירות). חלק מרעיון השימורים אומר שאנחנו לא נבזבז זמן על חיפושי מסעדה מתאימה- ואפשר לאכול בכל שלב של רעב ולהמשיך לטייל.

• israelimom
              israelimom נערך לאחרונה על ידי

עלות ליום

גם אנחנו מטיילים עם צידנית וגם עם ארגז של מזון יבש (קורנפלקס, אטריות להכנה מהירה, קרקרים וכד'). אוכלים גם במקדונלדס (סלט בדולר, יוגורט עם פירות טריים לרוב גם בדולר, אוטמיל גם - לא חייבים לאכול ג'אנק Smile ) ופעם ביום-יומיים בדיינר נוסח אפלביז. 

מקדולנדס - עד עשרה דולר לכל המשפחה (שני ילדים - חורשים את הדולר מניו)

אפלביז - עד ארבעים דולר לכולם (יש ארוחות ילדים מצוינות בפחות מחמישה דולר)

מזון מהסופר - קצת יותר זול מהארץ, אבל אותם טווחי מחירים

ואכן, קנדה קצת יותר יקרה בכל הנ"ל. 

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון