תאילנד בינואר ל 10ימים
-
למרות כל המידע באתר, עדיין מתלבטים בין פוקט לקוסמוי . נוסעים ל10ימים בסוף ינואר. מה עדיף ? מחפשים שקט ושלווה עם קצת בילויים. מלון מפנק לאופציה לטיולים יומיים. חשבנו על 6 ימים באיים.פוקט או קופיפי?? ו 3 לילות בבנגקוק. אשמח לעזרה!
-
תאילנד בינואר ל 10ימיםסטטיסטית - אין כזה הבדל בחודשים האלו בין פוקט לקוסומוי. מזג אוויר דומה.
שקט שלווה ובילויים אפשר למצוא בשני המקומות, מצד שני בשני המקומות אפשר גם למצוא מקומות בלי שקט
.קופיפי ל-6 ימים לא הייתי ממליצה, אין שם כל כך מה לעשות 6 ימים.
אני חושבת שפוקט מציעה יותר אופציות לבילויים גם בערב וגם במהלך היום - הרבה יותר אטרקציות, קניונים .....
-
תאילנד בינואר ל 10ימיםאני הייתי עושה 6 ימים בקו סאמוי או קראבי(ריילי ביץ') או פוקט ו-3 ימים בבנגקוק .
זה עניין של העדפה אישית כל אחד יגיד לך שהוא מעדיף יעד מסויים על פני האחרים . אני אישית מעדיף את פוקט(חוף פאטונג) בגלל חיי הלילה והקניות אבל זה עניין של טעם אישי . בקראבי (ריילי ביץ') יש חופים יפים יותר ואיים מדהימים בסביבה שאפשר לקחת בסיור יום אבל בלילה אין כל כך מה לעשות . בקו סאמוי חופים לא רעים ( פחות יפים מקראבי ) וחיי לילה לא רעים ( פחות טובים מפוקט ) ואפשר לעשות גיחה גם לקו פאנגן .
תחליטי בעצמך מה את מעדיפה .
-
תאילנד בינואר ל 10ימיםכפי שציינו קודמיי כל אחת מהאפשרויות היא מעולה אבל הרבה תלוי בטעם וריח והמלצה היא לפי חוויות אישיות מהאיזור או האי
אני הייתי ממליץ גם על איזור פוקט מכיוון שיש שילוב בין חיי הלילה להרבה מאוד אטרקציות שניתן לעשות
-
תאילנד בינואר ל 10ימיםאתם מחפשים שקט ושלווה ולכן אני לא מציעה שתיקחו מלון בפוקט בחוף המרכזי פטונג אלא בחוף שקט יותר כגון קאטה או קארון ביץ או קמלה ביץ ובקוסמוי אני ממליצה על חוף צ׳ונג מון או חוף למאי שהם פחות עמוסים.