עזרה דחופה!!!!
-
-
עזרה דחופה!!! אנחנו טסים עוד יומיים...אנחנו טסים לבנגקוק מגיעים אחה״צ ומייד לוקחים טיסת פנים לקוסמוי שנוחתת בשעה 19:00. לצערי הרב נפספס את המעבורת האחרונה שיוצאת ב 18:30
((
אנחנו הזמנו ושילמנו מראש על המלון והם לא. מוכנים לבטל לנו את היום הראשון. הם מוכנים לארגן לנו העברה פרטית לאי במחיר של $300 !!!??? האם יש אופציה יותר שפויה להגיע לקופנגן? זה הלוא נסיעה של 25 דק׳ זה נשמע לי מחיר הזוי...אשמח למענה זריז
) -
עזרה דחופה!!! אנחנו טסים עוד יומיים...המחיר יקר מאוד
לפי דעתי יש יש אפשרות "לתפוס " Spped Boat ב 1500 באט
ט.ל.ח
-
עזרה דחופה!!! אנחנו טסים עוד יומיים...באמת??? גם בשעות של 8 בערב? מאיפה? זה ממש יעזור לי...
-
עזרה דחופה!!! אנחנו טסים עוד יומיים...אישית לא הייתי לוקח ספיד בואט בלילה עם כל הציוד שלי,עשיתי את זה מפוקט לקופיפי וזה היה סיוט.ואני לא סובל מהים אף פעם. אני הייתי לוקח מלון בקוסמוי ללילה הראשון ואומר חראם על התשלום של הלילה הראשון בקופנגן
-
עזרה דחופה!!! אנחנו טסים עוד יומיים...אני מניח ש-Spped Boat ידרשו לפחות 3000 בהאט.
-
עזרה דחופה!!! אנחנו טסים עוד יומיים...אני אשמח לשלם 3000 באט, אבל איפה????? לאיזה מזח ללכת?
-
עזרה דחופה!!! אנחנו טסים עוד יומיים...כפי שציינתי בשירשור הקודם נסו לבדוק אצל סוכני הנסיעות יש להם דילים למעברים פרטיים בספיד בואט