תכנון טיול מרץ 2015
-
שלום לכולם,
אני ובעלי, זוג בני 30 מעוניינים לצאת לתאילנד ל-18 ימים בחודש מרץ.
היינו רוצים לקבל המלצות על מקומות שאסור לפספס וכמה ימים כדאי לשהות בכל מקום (בהתאם ל-18הימים שברשותינו)
המון תודה מראש,
זה יעזור לנו מאוד!
-
תכנון טיול מרץ 2015גם אנחנו טסים במרץ בחלוקה כדלקמן:
מיד לאחר הנחיתה בבנגקוק, טיסת המשך לצ'אנג מאי.
5 לילות בצפון, מתוכם 3 ימי טיול, בהם נלון בטאטון ובצ'אנג ראי והשאר בצ'אנג מאי.
טיסה לקוסמוי, שהייה 6 לילות.
טיסה לבנגקוק 4 לילות.
חזרה הבייתה
-
תכנון טיול מרץ 2015התכנון של קודמי בסדר גמור במידה ותרצו עוד אטרקציה תוכלו לשלב באיזור בנגקוק גם טיול יום לאיזור קנצ'נבורי או אמפוואה
-
תכנון טיול מרץ 2015על מנת לתת לכם תשובה מועילה ולא סתם לזרוק שמות של מקומות,
רצוי שתתנו קצת פרטים, לדוגמא: פעם ראשונה באסיה ? מה אוהבים/לא אוהבים לעשות ? מחפשים מקומות תיירותים והומים או דווקא אותנטים ופחות מוכרים ? אוהבים פעילויות או מחפשים יותר את המנוחה ואת הבטן גב ? מתי בדיוק במרץ אתם טסים ? -
תכנון טיול מרץ 2015איזה כיף!!!
תודה רבה לכל המגיבים!
אנחנו בעניין גם של טיולים וקניות גם קצת בטן גב...מסיבות יכולות להיות סבבה...אבל נעדיף מקומות שיותר יתאימו לזוגות מאשר למלא ילדים ישראלים...

אנחנו חושבים לצאת מה-8.3 ועד ה-26.3...
כל עצה ממש תתקבל בברכה ותילקח בחשבון...
אהבנו את עיצת "קנצבורי"...
שוב תודה!
-
תכנון טיול מרץ 2015יש לכם 17 לילות לאחר הנחיתה.
האזורים שציינתי יענו על הכל.
טיולים בצפון (אתם יכולים לשהות 6 לילות בצפון ולתכנן טיול מתגלגל ואו בשילוב כוכב )
6 לילות באיים - בטן גב, טיולים ושייט, מסיבות, בקוסמוי וניתן לפצל גם קופנגן.
5 לילות בבנגקוק והסביבה עם קצ'נבורי או אחר (אחרי טיולי הצפון, ספק אם כדאי המעבר לקצ'נבורי- כדאי להתייעץ עם בעלי ניסיון) - לטיולים וקניות.
בהצלחה!
-
תכנון טיול מרץ 2015נשמע ממש אחלה!!!
אהבתי לגמרי...
ההתבלבטות העיקרית שלנו היא לגבי איזה צד של האיים לבחור..
האם לבחור בצד של קוסמוי, קופנגן או בצד שני של קופיפי, קראבי, פוקט ורייאלי ביץ...
-
תכנון טיול מרץ 2015אני העדפתי את הצד של קוסמוי - ללא יותר מידי מעברים.
-
תכנון טיול מרץ 2015לפוקט יש יותר מה להציע לתיירים בכל מה שכרוך בטיולי שייט מדהימים (ג'יימס בונד איילנד או לקופיפי) בחיי לילה תוססים,מוסיקה חיה של להקות (בחינם) במדרחוב ובברים ובכלל אווירה הרבה יותר שמחה.
קוסמוי מצטיין יותר בחופים יפים אבל יותר "משעמם" שם מאשר בפוקט.הייתי בשני אלו לפחות 10 פעמים .
אם זו פעם ראשונה הייתי ממליץ על פוקט ל 4 ימים וקופיפי או קראבי לעוד 3 ימים.
-
תכנון טיול מרץ 2015היי, עוד שאלה קטנה...
בצפון ציינתם משהו כמו 6 ימים, אם אנחנו לא רוצים לעשות את טיול הגיפים המפורסם מה יש לעשות בצפון?
-
תכנון טיול מרץ 2015אופן הטיולים הוא מגוון, נתון לבחירה לפי העדפה וגם עלות.
יש את הטיולים הקבוצתיים המפורסמים שאליהם התכוונת, יש טיולים פרטיים מודרכים שבהם תלוו ע"י מדריך ונהג לפי תכנון מוקדם כולל קביעת האתרים , האטרקציות, בתי המלון לאורך המסלול וכד' (אנו תכננו טיול מסוג זה), יש טיולים קבוצתיים יומיים ויש טיול עצמאי לחלוטין ע"י השכרת רכב, בתי מלון ....
הכל עניין של העדפה ובחירה, כמו בכל טיול בחו"ל.
-
תכנון טיול מרץ 2015היי לא הייתי ממליץ על 6 לילות בסמוי אם אתם אוהבים לטיל. ואם אתם מתלבטים על הצפון בהחלט אפשר לתכנן אחרת .להנות ולהוריד עליות משמעותית.טיסה לפוקט טיולים רבים ומגוונים.לא כמו בסמוי שיש להציע טיו ל אחד מקסים של 42 אים.המשך לשמורת קו אסוק לשני לילות.זוהי אחת מהשמרות היפות בתאילנד.המשך לריילי וחזרה מקראבי לבנגקוק.שתי טיסות מקסימום הנאה במקום 3 טיסות יקרות.הגעה לבנגקוק ולעשות את האומגות מבנגקוק.תוכלו מנגקוק גם למאת לאמפאווה ולשמורת הקופים השוחים.למחרת לקנצנבורי לשבעת המפלים ולסיים בבנגקוק...