Berlin Welcome Card - האם להזמין באינטרנט?
-
או לקנות בשדה תעופה?
אנחנו נוחתים בשונפלד
-
Berlin Welcome Card - האם להזמין באינטרנט?בשדה התעופה יש נקודת מכירה לכרטיס. אם נוחתים בשעה סבירה - אין צורך להזמין באינטרנט.
-
Berlin Welcome Card - האם להזמין באינטרנט?לקחת בחשבון שיכול להיות תור בשדה התעופה ולכן בינתיים, אם אתם נוסעים בתחבורה ציבורית, ניתן לברר מתי הרכבת הבאה יוצאת בידיוק ולנסות להתכוונן אליה או לזו שאחריה…
-
Berlin Welcome Card - האם להזמין באינטרנט?אישית, לא נתקלתי בתור, למרות שזה לא אומר. זה היה בסוף יוני. נדמה לי שבברלין תמיד יש תיירים אבל אולי באוגוסט יותר. ורכבות גם יש הרבה בזמינות גבוהה במהלך היום.
שוב, אם מדובר בשעות לא שגרתיות, זה דבר אחר.
-
Berlin Welcome Card - האם להזמין באינטרנט?זיוה, לנו היה תור בינואר/פברואר (לא זוכרת כבר בידיוק באיזה חודש טסתי לברלין) שזו בטוח לא ה"עונה".. אולי זה היה במקרה, אני לא יודעת. אבל אם זה לא יוצא דופן אז בעונות יותר טובות על אחת כמה וכמה..
-
Berlin Welcome Card - האם להזמין באינטרנט?או קיי. הרמתי ידיים. אבל כמה תור היה? ממש ארוך?
-
Berlin Welcome Card - האם להזמין באינטרנט?אם אני מבינה נכון, לכרטיס מצורף סיפרון? אז אם אני קונה אינטרנט אני צריכה להדפיס אותו לבד?
-
Berlin Welcome Card - האם להזמין באינטרנט?תור של חצי שעה. אבל אין בינינו ויכוח..ברור לשתינו שלא יהיה נכון לומר שאף פעם אין שם תור או לחילופין שתמיד יש שם תור...
אולי לא הסברתי את עצמי היטב: כוונתי היתה שכדאי לרכוש במקום,אם נוחתים בשעות רגילות, ובמידה ויש תור, לנצל את הזמן הזה לבירורים למיניהם/סידורים וכולי ואם למשל יודעים את שעת הרכבת אפשר להתכוונן אליו בכדי לא לחכות..
-
Berlin Welcome Card - האם להזמין באינטרנט?אני שואלת שוב... לקנות באינטרנט?
-
Berlin Welcome Card - האם להזמין באינטרנט?אם אפשר בשדה ותקבלי גם חוברת שתפרט את ההטבות אז למה בעצם ההתלבטות?
לגבי התור, גם אם במקרה יהיה תור, אז מה? כולה תור…
-
Berlin Welcome Card - האם להזמין באינטרנט?אני קניתי בשדה בסופש שברלין הייתה מאוד עמוסה בשל הופעות. פספסתי רכבת ועליתי בזו שהגיעה 12 דקות אחריה. הספרון לטעמי חביב ושווה את זה.
-
Berlin Welcome Card - האם להזמין באינטרנט?אפשר לנצל"ש ולשאול מה כולל הכרטיס?
-
Berlin Welcome Card - האם להזמין באינטרנט?הכרטיס הוא כעיקרון כרטיס תחבורה ציבורית המקנה הנחות או כניסות חינמיות לכל מיני אטרקציות. הוא הולך לפי אזורים ולפי מספר ימים. כעיקרון אזורים איי ובי מספיקים אלא אם רוצים שגם הנסיעה בתחבורה ציבורית משונפלד העירה תהיה כלולה וכן הנסיעה לפוטסדאם ואז צריך להוסיף את אזור סי. אני כבר לא זוכרת בידיוק אבל עד (נדמה לי..) יום לפני יומולדת 17 ילד כלול בכרטיס ההורים אבל בדקי לפרטי פרטים כי כאמור לא ממש זוכרת כבר...