התלבטות בנוגע למסלול
-
היי,
אני מגיע בתחילת ינואר לתאילנד ומטייל שם בערך שבועיים-שלושה.אח"כ רוצה להמשיך לויטנאם וקמבודיה או לאוס
השאלה הראשונה היא איזה יעד מומלץ יותר לאוס או קמבודיה?
דבר נוסף זה איך כדי לתכנן את המסלול (בסופו צריך להגיע חזרה לבנקוק-כנראה שאקח בטיסה)
לגבי קמבודיה זה יותר פשוט- אחרי תאילנד אפשר להגיע לשם מבנקוק ולטייל שבועיים-שלושה ולעבור את הגבול לדרום ויטנאם ולעלות עד לצפון.
לגבי לאוס זה טיפה יותר מורכב, אשמח לקבל עצות לגבי זה.
הבנתי שבויטנאם יש חג כלשהו שבו כל העסקים סגורים למשך שבועיים, מומלץ להגיע בתקופה הזאת?(מתי זה בכלל?)
בעקרון זה הכיוון הכללי אבל די גמיש. אשמח להארות והצעות.
תודה. -
התלבטות בנוגע למסלולתכנון בגדול
בנגקוק ישירות לצפון תאילנד ומעבר לצפון לאוס
הדרמה בלאוס עד גבול קמבודיה
הדרמה בקמבודיה כולל סיאם ריאפ
מעבר מדרום קמבודיה לדרום ויטנאם.
הצפנה בויטנאם עד האנוי.
טיסה מהנוי לבנגקוק
מבהגקוק לדרום תאילנד - איים וכו'
-
התלבטות בנוגע למסלולתודה.
הטיול הוא חודשיים, כדי לוותר על קמבודיה או שהזמן מספיק לכל המדינות האלה?
בהנחה שבתאילנד נהיה גם בצפון וגם באיים.
מה הזמן המומלץ לכל מדינה פחות או יותר?
חשבתי תאילנד בצפון 3-4 ימים
לאוס שבועיים
ויטנאם 3 שבועות
ועוד שבועיים בסוף בתיאלנד.
-
התלבטות בנוגע למסלולחביבי
התכנון שעשיתי לך הוא לארבעה חודשים !!!!!!!!!!!!!!!
.חודש תאילנד
חודש לאוס
שלושה שבועות+ קמבודיה
חודש ויטנאם.
3-4 ימים לצפון תאילנד
לאוס שבועיים?
קרא קצת חומר לפני שאתה שואל שאלות
בקאוסאן בבנגקוק אפשר לקנות חותמת "הייתי" לכל המדינות בעולם
-
התלבטות בנוגע למסלולבגלל זה אמרתי שאני לא אהיה גם בקמודיה וגם בלאוס, רק באחת מהן.
מעבר לזה קראתי והבנתי שויטנאם זה פחות או יותר 3 שבועות ולאוס גם משהו בסגנון אולי מעט פחות אפילו.
-
התלבטות בנוגע למסלולאם אתה נוסע לחודשיים
חודש תאילנד
חודש לאוס
ותו לא
-
התלבטות בנוגע למסלולאני חושב שכן אפשר לטייל בשלוש מדינות בחודשיים. ברור שאידאלית כדאי לך לתת לפחות חודש לכל אחת מהן (אולי חוץ מקמבודיה), אבל שלושה שבועות זה זמן מכובד ובסדר גמור. אם היית רוצה את כל ארבע המדינות, אז זה באמת יותר מדי, אבל בהתחשב בזה שרובנו, גם אם נחזור שוב לדרום מזרח אסיה, זה לא יהיה בקרוב, אני חושב שזה כן בסדר.
התכנון שאתה הצגת נשמע לא רע (שבועיים וחצי-שלושה תאילנד, שלושה בויטנאם ושבועיים בלאוס). אתה יכול גם לתת שלושה בלאוס ושבועיים בויטנאם, ואז פשוט תבחר להתמקד בקצה אחד של המדינה (צפון או דרום ויטנאם) וקצת מהמרכז.בכל אופן, ארבע מדינות זה יותר מדי, אבל את זה כבר הבנת לבד. שתי מדינות או שלוש זה מצוין בעיניי, והתכנון נשמע טוב.
אז שיהיה בהצלחה והרבה כיף!
אורי