תחבורה ציבורית בוינה
-
שני זוגות מבוגרים טסים ביום שני ל-10 ימים בוינה.
איזה כרטיסים כדאי לנו לקנות שיהיו טובים לכל סוגי התחבורה.
איזו אופציה היא הזולה ביותר?
-
תחבורה ציבורית בוינהכרטיס נסיעה ל – 8 ימים בעלות של : 33.80 יורו /// כרטיס נסיעה חודשי בעלות של : 45 יורו. .. הכרטיס טוב לכל אמצעי התחבורה.
-
תחבורה ציבורית בוינהזה טוב גם לטראם של הרינגשטראסה?
תודה,
נעה
-
תחבורה ציבורית בוינהלאחר בדיקה נוספת. נראה לי שכדאי לקנות שני כרטיסים שבועיים. כל אחד מהםבעלות של 16.20. שזה יוצא רק 32.40 . האם אני טועה?
-
תחבורה ציבורית בוינה -
תחבורה ציבורית בוינהנעה, זה לא כולל את הטראם הצהוב של הרינג. אבל כבר בעבר הצעתי פתרון פשוט.
לוקחים באופרה את טראם מס' 1 (עם כוון השעון) עד תחנת Schwedenplatatz ובאותה התחנה עולים על טראם מס' 2 שמחזיר אותנו לאופרה.
-
תחבורה ציבורית בוינהאני לא יכול לדעת אם את טועה, כי לא כתבת באיזה יום ולכמה ימים תשהו בוינה. הכרטיס הזה תקף מיום שני עד יום ראשון.
-
תחבורה ציבורית בוינהldb - תודה.
אני מניחה שאם אגור ברובע 1 (המרכז העתיק) רוב הזמן לא אזדקק לתחבורה הציבורית ולכן אין טעם לקנות את כרטיס הנסיעה. אני צודקת?
rachelsht, סליחה שאני מנצלת את האשכול שלך

נעה
-
תחבורה ציבורית בוינהלרחל---סליחה, רק אכשיו שמתי לב שאתם מגיעים ביום שני ל-10 ימים. אז תרכשו כרטיס שבועי ולימים הנותרים כרטיס ל-8 ימים שמספיק ל-4 אנשים ליומיים.
לנעה----גם אם אתם גרים במרכז, אתרים רבים מרוחקים, כמו בלבדר, שיינברון ואחרים.
כרטיס בודד עולה 2.20€ וצריך להחתים. אם קונים כרטיסיה צריך להחתים רק בנסיעה הראשונה.
אפילו במרכז ישנם אוטובוסים חשמליים מספר 1A,2A,3A המקלים את ההתניידות במיוחד בחורף:
-
תחבורה ציבורית בוינהתודה על התשובות
ונועה אין בעיה זה בכלל לא הפריע שהשתמשת בשרשור שלי
-
תחבורה ציבורית בוינהתודה רחל על האכסניה

ו-LBD - תודה על התשובה ועל המפה. שאלה נוספת: איך משתמשים בכרטיס אחד ליותר מנוסע אחד?
אנחנו שניים לארבעה ימים (מלאים). האם עדיף לקנות כמו שהצעת לרחל כרטיס אחד לשמונה ימים? לא מצליחה כל כך להבין את השיטה.....
והאם הכרטיס הזה הוא הכרטיס שצריך להחתים בכל נסיעה?נעה
-
תחבורה ציבורית בוינההכרטיס מורכב מ-8 פסים. כל פס זה יום אחד לנוסע אחד. אתם תחתימו 2 פסים כל יום לשניכם.
מחתימים רק בנסיעה הראשונה כל יום. הימים גם לא חייבים להיות רצופים.
-
תחבורה ציבורית בוינההבנתי, תודה רבה.
נעה