15-25/8 אוסטריה
-
היי,
סגרנו טיסות לתאריכים 15-25/8, נוחתים במינכן ב 15/8 בערב במינכן וישנים בשדה.
הטיסה חזרה ב 25/8 ב 22:30 כך שאנחנו רוצים ב 24/8 לכל המאוחר להגיע למינכן ליום וחצי, מה שמשאיר באוסטריה (אנחנו רוצים להיות באזור של זלצבורג) את הימים המלאים בין ה 16 עד ל23 כולל ( 8 ימים).
האם לדעתכם מספיק לאזור או שכדאי לוותא על מינכן?
תודה
-
15-25/8 אוסטריהענבר אין לזה תשובה אחת מאוד תלוי בכם. ב 8 ימים אפשר לראות הרבה אבל בוודאי שלא הכל ולא קרוב להכל. האם תסתפקו באיזור של סל בורג והאגמים או תרצו להגיע לאיזור קמרון וקרמל השאלה כמה עד אתם רוצים 1-2 ימים בעיר בסוף הטיול על חשבון עוד קצת טבע.
-
15-25/8 אוסטריהזה עניין אישי. אני הייתי מסתפקת ביום במינכן. לי יצא מספר פעמים להתקל בקושי להגיע לעיר/לשדה מכיוון אוסטריה. נדמה שתמיד עובדים שם בדרך. הייתי לוקחת מקדמי בטיחות בזמני ההגעה למינכן אם תחליטו לא להגיע לשם מוקדם אלא ישירות לטיסה.
-
15-25/8 אוסטריהאיזה כיף. כנאמר לעיל ברירה בין עיר לטבע...
בהקשר של הלינה בשדה התעופה: ממליץ לבדוק אם המחירים במלון קמפינסקי מתאימים ואם כן המלון מומלץ מאוד.
-
15-25/8 אוסטריהמסכימה עם כל שנאמר - הבחירה בין טבע לעיר היא אישית, רק אציין שאני בתור חובבת ערים דווקא במקרה הזה הייתי מקדישה יותר לאוסטריה שהטבע שלה מופלא בעיני ופחות למינכן שפחות מושכת אותי כעיר מאשר ערים אירופאיות אחרות.
לגבי מלון בשדה התעופה במינכן: אני ממליצה בחום רב מאוד על מלון נובוטל הצמוד לשדה:
http://www.novotel.com/gb/hotel-6711-novotel-munich-airport/ index.shtml
אנחנו הגענו אליו בתום טיול באוסטריה, אחרי שביום האחרון בילינו בלגולנד גרמניה, והגענו למלון בערב לקראת טיסת הבוקר למחרת חזרה לארץ. בזמנו בדקתי את קמפינסקי שנמצא ממש בתוך השדה, והוא עלה כמעט כפול! מלון נובוטל נהדר: חדרים בעיצוב חדיש ויפה עם קומקום חשמלי וערכת קפה, ארוחת בוקר מעולה ושירות אדיב. דקה נסיעה מהמלון יש תחנת דלק בה ניתן למלא את המיכל לפני החזרת הרכב לשדה - והתחנה לא שוחטת במחיר!
הגענו מלגולנד מאוחר ולא היה לנו כוח לצאת לעיר לארוחת ערב, רצינו ארוחה קלה ושמחנו מאוד לגלות בתחנת הדלק גם חנות/מסעדה בה קנינו פיצות חמות נהדרות וזולות, יש גם כריכים עוגות וממתקים.
למחרת בבוקר ההגעה מהמלון להחזרת הרכב בשדה היתה חלקה וקלה (שילוט מצויין לאורך כל הדרך - תוכנת הניווט סייג'יק סיימה את תפקידה) וארכה דקות ספורות.
-
15-25/8 אוסטריהאופס, ראיתי עכשיו שהלינה בשדה"ת היא בהלוך ולא בחזור. אז מה שכתבתי על תחנת הדלק פחות רלוונטי לכם. בכל אופן, המלצתי על נובוטל באינה עומדת - אחלה מלון