קניית באהטים
-
שלום חברים,נשאלתי כעת ע״י חברים שטסים בשבוע הבא כמה באט כדאי להמיר בארץ ואם אפשר לקנות בדואר.אני בטוח שאוכל למצוא ת׳תשובה באתר אבל מהפלאפון המצ׳וקמק שלי קשה מאוד לנווט באתר(אולי בכלל הניווט באתר דרך הסמארטפון קשה לכולם-לא יודע).אז עד שאהיה ליד מחשב רגיל אשמח לתשובות.אני אישית לא הייתי עדיין בתאילנד כך שאין לי נסיון באיזור הזה.תודה מראש!
-
קניית באהטיםאפשר לפרוט בארץ אבל זה לא שווה ואין צורך,בשדה התעופה בבנגקוק תפרוט 50-100 דולר לפי הצורך (למונית,אוכל,סים וכול)ובהמשך תפרוט בכל מקום שתגיע,למרות שהשער בשדה בבנגקוק פחות טוב מהעיר הוא עדיין יותר טוב מהשער בישראל!
-
קניית באהטיםממש מיותר לרכוש בארץ בבאטים, הרי בשדה תעופה בישראל אין צורך בהם ובשדה בבנגקוק יש צ׳נג׳ים בשפע ובמידה והם ממשיכים לצ׳אנג מאי, אין להם צורך לפרוט בבנגקוק והם יכולים לפרוט בשדה תעופה בצ׳אנג מאי או ובמידה ואוספים אותם משדה התעופה הם יכולים לפרוט כסף בשוק הלילה. גם אם יפרטו בשדה תעופה 50-100$ לא קרה אסון וההפסד הוא מזערי.
-
קניית באהטיםמצטרף להמלצת קודמיי אין למה לפרוט בארץ השערים זוועה תגיעו עם שטרות של 100$ לתאילנד חדשים ככל האפשר ובשדה התעופה תפרטו את הראשון רק בשביל המונית לאחר מכן אצל כל חלפן של הבנקים בכל יעד שתגיעו
-
קניית באהטים-תודה רבה על התשובות!!!!