ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הודו או דרום אמריקה?

פורום דרום אמריקה
    5
    7
    3125
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • i.o.1992
      i.o.1992 נערך לאחרונה על ידי

לא יודעת אם זה נכון לשאול את זה בקבוצה של דרום אמריקה אבל לא ראיתי משהו כללי יותר, תשתדלו לשמור על אובייקטיביות 🙂

אני טסה לבד, ניסיתי לחפש שותף/ה פה באתר אבל לא מצאתי, אני ממש לא אוהבת את הרעיון של לטוס לבד! אני כן מאוד חברותית ויודעת שאכיר אנשים אבל אני לא אוהבת את הרעיון שאין לי בסיס. 
      יש לי ידיד שטס לדרום אמריקה ב01.02 (מתי שתכננתי) אבל הוא כבר סגור על דירה בקרנבל בריו שאני לא יכולה להיכנס אליה וגם ככה ריו לא מושכת אותי בקרנבל, בכל אופן הוא לא בדיוק הגדרה של שותף לטיול, רק ממש לנחיתה.

אין לי איך להסביר למה העדפתי דרום אמריקה, אין לי מושג באמת מה עושים אבל משהו במהות של זה מושך אותי. יש לי חברים שטסים להודו ואני יכולה להצטרף אבל אני לא יודעת אם זה מה שאני רוצה - אבל שוב, אני לא יודעת מה אני רוצה! רק מין זיקה שיטחית לדרום אמריקה

אז ככה, אני אוהבת מסיבות, חופים, ל-א מתה על טרקים (יש לי פלטפוס חמור...), אני רוצה להנות, להכיר אנשים, לשתות, לעשן, וברור שהייתי מעדיפה להוציא כמה שפחות כסף אבל אני מניחה שאני מוכנה להוציא כסף על דרום אמריקה,

אני יכולה לטוס החל מפברואר, אז אם דרום אמריקה זה כנראה 01.02 וזה יהיה ללא ארגנטינה ואם הודו אז סוף פברואר (זה מתי שחברים שלי נוסעים)

הודו זו הבחירה הנוחה בעצם, מבחינת שותפים וכסף

מה אומרים?

וואי חפרתי....

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני
        רוני נערך לאחרונה על ידי

הודו או דרום אמריקה?

אין  מה  להשוות  בין דרום  אמריקה  להודו  ואפילו למזרח

כאחד  שהיה  ובמזרח כמה  וגם  באמל"ט(אמריקה  הלטינית. )  אני  מעדיף  את המזרח  על  אמל"ט  אבל  הנופים ואתרי  טבע  והיסטוריה  הרבה יותר  מגוונים  מהמזרח.

ועם  זאת  המזרח  קרוב  יותר,  זול יותר(בהרבה)  ,ידידותי יותר , קומוניקטיבי יותר  (אולי  חוץ מסין)וגם  בטוח יותר.

עם  זאת  הודו  במיוחד .אינה  קלה  לעיכול  ,תרתי  משמע.

אבל  מדינה  מדהימה , ומספקת חוויה רגשית, שספק  אם  תהיה  לך  ביבשת אמריקה.

אני חושב    שאת  צריכה  להחליט להיכן  את רוצה  לנסוע לטיול  ,לא רק  על  סמך  החלטות של חברים ,אלא  בעיקר  מה  מושך  אותך.

בהצלחה

• i.o.1992
          i.o.1992 נערך לאחרונה על ידי

הודו או דרום אמריקה?

זה הבעיה שאני לא יודעת למה אני נמשכת יותר!! 

• רוני
            רוני נערך לאחרונה על ידי

הודו או דרום אמריקה?

תפני  לפורום  המזרח  אולי  ישכנעו  אותך...  הפורום  שם  יותר  תוסס מהפורום  הזה

• keves160
              keves160 נערך לאחרונה על ידי

הודו או דרום אמריקה?

אז תבררי. תקראי על המדינות השונות, חפשי רשמים של מטיילים ותמונות, לכי להרצאה - אנחנו לא יכולים לקבוע לך מה מושך אותך יותר כשלא באמת ניסית להכיר את היעדים לעומק ולבחור בעצמך. זה עניין אישי.

ואני אישית לא בעד לבחור יעד לטיול ארוך רק על פי מה שמעניין חברים שלי. אפשר גם לנסוע לבד.

• gauntlet
                gauntlet נערך לאחרונה על ידי

הודו או דרום אמריקה?

בגלל שהטיול בדרום אמריקה נמשך לרוב כגל (גל עולה במקרה שלך)
                כנראה שלא תהיה לך בעיה למצוא בדרך חברים באותו מסלול,
                בסוף זה הופך למעין פגישת מחזור בכל מדינה. אז אם את טיפוס ידידותי מספיק, תהיי בטוחה שכבר בהוסטל הראשון או השני תמצאי שותפים להמשך וככה הלאה.
                אם את מחפשת ישראלים, אז תמצאי מהם בשפע במורו דה סאו פאולו או ברילוצה.
                דרום אמריקה מגוונת יותר מהודו בכך שאופי הטיול בה משתנה (טיול חופים, עירוני, הרים, עתיקות, אוכל...) בעוד שהודו פחות או יותר המטיילים בה שומרים על אותו קצב וסגנון.
                אם זה הטיול הגדול שלך, לכי על דרום אמריקה, זו הרפתקאה כוללת

• איתי א.
                  איתי א. נערך לאחרונה על ידי

הודו או דרום אמריקה?

וואו, שאלה קשה ומאוד ומאוד פרסונאלית, ובכל זאת...

קודם כל, יש על זה כתבה נחמדה פה באתר, אולי זה יוכל קצת לעזור. הנה לינק >

באופן אישי, אני חושב שהטיול בדרום אמריקה הוא הרבה יותר חוויתי ומעניין מזה שיש בהודו, גם בגלל שהוא הרבה הרבה יותר מגוון וגם בגלל שהאווירה בו היא יותר של "טיול" ופחות של "חופשה מהחיים" (הכל פה בהכללות נוראיות, אבל את התחלת blush).

בכל מקרה, זאת לא בהחלטה מאוד גורלית - יהיה לך כיף בשניהם ובשום מקום לא רשום שמותר לך לטוס פעם אחת בלבד. לא חסרים אנשים שהיו גם וגם.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון