שקש לטיול במקומות קרים
-
שלום,
ברשותי שק שינה של VAUDE דגם DAKOTA 225 עם טמפרטורה לימיט של מינוס 2 לפי תקן אירופאי. השק"ש נקנה לפני כשנה בלמטייל עודפים.
אני רוצה להבין האם השק"ש הזה מספיק לטיולים וטרקים במקומות קרים כמו בדרום אמריקה, ניו זילנד נפאל ומונגולה.
כמו כן , האם השק שינה הזה הוא ברמה דומה לזו של NORTH FACE CATS MEOW או MOUNTAIN HARDWEAR LAMINA 20
אני יודע שמבחינת משקל הוא קצת יותר כבד (שוקל 1.35 ק"ג) אני מעוניין לדעת מה הבדלי האיכות בינו לבין השניים האחרים שציינתי והאם יש טעם לרכוש את אחד משניהם או שהוואודה מספיק טוב.
תודה,
יואב
-
שקש לטיול במקומות קריםיכול להגיד לך לגבי ניו זילנד לפחות..ישנתי עם שקש קומפורט -4 של נורת פייס(גולד קאזו-פוך) והספיק לי לגמרי, היו אפילו לילות שישנתי כמעט קומנדו
.הלאמינה הוא שקש מדהים..הוא -7 בדירוג שלו(התקן האירופאי) והוא אחד מהשקשים הכי מוצלחים שיש לMHW בארץ.
LIMIT - לגברים
COMFORT - נשים
-
שקש לטיול במקומות קריםתודה רבה איתי.
השאלה שלי היתה האם השק"ש של וואודה עם מינוס 2 אירופאי הוא ברמה דומה לשק"ש למינה של מאונטיין הארדוור והאם הוא מתאים לטיולים במקומות שציינתי.
תודה
יואב
-
שקש לטיול במקומות קריםלניו זילנד בעונה המטויילת הוא מספיק בהחלט לאלו שלא סובלים ממש מקור.
כנל לגבי המזרח (פרט אולי לרוסיה מונגוליה והסטניות באזור ספטמבר-אוקטובר או נפאל של ממש תחילת מרץ) דראמ גם אמור להספיק אם לא סובלים ממש מקור.
ההבדל בינו לבין האחרים שציינת הוא שהם חמים יותר....
-
שקש לטיול במקומות קריםלדרום אמריקה זה גבולי עד לא מספיק.
אני טיילתי עם שק"ש של mountain equipment שהוא שק"ש מעולה, 7- לימיט והוא לרוב הספיק אבל אפשר לומר שהיו לא מעט לילות שלא היה לי חם.
בלילות בשטח בפרו מדדנו 10- מעלות בחוץ.תפחית כמה מעלות של האוהל והמזרון, עדיין תגיע לטמפרטורה נמוכה מ 2- שזה הלימיט שלך.
-
שקש לטיול במקומות קריםתודה על התגבות.
הטמפרטרות שהתייחסתם אליהם בשקשים האחרים הם לפי תקן אמריקאי הפחות מחמיר.
אבקש אם אפשר, לקבל מידע האם מינוס 2 תקן אירופאי של השקש הזה דומה מבחינת בידוד וביצועים לשקשים של נורת' פייס ומאונטיין הארדוור.
אשמח אם מישהו מלמטייל שמכרו את השק הזה יתייחס.
יואב
-
שקש לטיול במקומות קריםלניו זילנד הוא יעשה את העבודה.
למונגוליה זה קצת גבולי, לפי דעתי צריך לשם שק שינה שהקומפורט שלו זה אפס ומטה.
קר שם מאוד ובצפון בכלל האוהל היה קופא לנו בלילה, מי שלא היה לו שם שק שינה טוב לא עצם עין בלילה למשך חודש שלם.
אני לא כל כך (ליתר דיוק לא מצליח בכלל) למצוא מידע על השק שינה שיש לך עכשיו אז קשה לי להגיד כי אין לי הכרות אישית עם הדגם.
הלאמינה זה השק שינה האהוב עליי והוא פשוט מדהים, הוא מאוד נוח, חם ומפנק. המשקל שלו זה 1.3, השק כיווץ שלו מעצבן מאוד אבל לפי דעתי הוא שווה כל שקל.
דרך אגב הוא נמכר עכשיו ב-780 ש"ח במבצע אז אם אתה שוקל אותו, אל תעיז לשלם יותר.