מסלול ביפן
-
היי אנחנו נוסעים ליפן באביב לשבועיים דרך מוסקבה ורציתי לדעת האם כדאי לפצל את הלינה בטוקיו (יומיים בהתחלה ועוד כיומיים בסוף) או שאולי ישר משדה התעופה לנסוע לקיוטו? בכל מקרה לא נראה לי לעשות את כל טוקיו בהתחלה אלא או לפצל או להשאיר אותה לסוף ושאלה נוספת: האם אוסקה "שווה" ביקור או שכדאי לוותר? הבנתי שאם טוקיו מקבילה באופן כללי ביותר לתל-אביב אז אוסקה היא בערך כמו חיפה שלנו....
-
מסלול ביפן1. עם כל הכבוד לתל אביב (400 אלף תושבים) וחיפה (270) לא הייתי משווה אותן לטוקיו (8.5 מליון תושבים) או לאוסקה 2.6). הבדלי האוכלוסין רק מסבירים את הבדלי הגודל.
2. למה לפצל את טוקיו? מה זה נותן? מצד שני למה לא?
3. מה זה משנה מה קודם אם זה כל מה שאתה הולך לבקר (לא נתת מסלול).
4. אתה מודע לפריחת הדובדבן שחלה באביב. הכין אתה מתכוון לחזות בה?
אז מה השאלה בכלל?
-
מסלול ביפןמהשוואות ערים ביפן לתל אביב וחיפה לא ייצא הרבה.
בטוקיו יש יותר מה לראות באוסקה.
אוסקה בפני עצמה לא נחשבת ייעד חובה בטיול קצר ביפן. אבל יש בה חיי ליילה משגעים ולכן אני כללתי אותה. הכל עניין של העדפה אישית.
גם אני פיצלתי לינה בטוקיו להתחלה ולסוף רק בגלל שהטיסות שלי הן לטוקיו ומטוקיו
-
מסלול ביפןהיתרון בפיצול של טוקיו זה שאתה לאורך הטיול מקבל פרופורציות ופתאום גן או מקדשים שממש רצית לראות בטוקיו ועוד לא הספקת לא נראים לך כאתרי חובה מאחר
וראית הרבה אחרים במהלך הטיול.
יתרון נוסף: אם ראית משהו בטוקיו שאתה ממש רוצה לקנות אבל לא בא לך לסחוב כל הטיול אז אתה תמיד יכול לחזור לחנות ולקנות ובכלל.. נחמד לסיים בטוקיו .
-
מסלול ביפןאנחנו נוחתים וגם חוזרים דרך טוקיו
הבנתי ששדה התעופה נמצא כשעה מהעיר
השאלה היא האם עדיף לנסוע לטוקיו ולפצל את הלינה ל-2 לילות בהתחלה ול-2 לילות בסוף או שאולי כדאי מבחינת זמני נסיעה ועלות כספית לנסוע ישר משדה התעופה ישר לקיוטו?
-
מסלול ביפןלמעט ההסבר של אורי אני ממש לא רואה הבדל למעט הבדל זניח במחיר הנסיעה נריטה - קיוטו - טוקיו (9290+8210) לעומת
נריטה - טוקיו - קיוטו - טוקיו (1140+8210+8210).