שכירת רכב שדה"ת מינכן
-
שלום, רוצה את חוות דעתכם בסוגייה. מעוניין לשכור van לשבועיים באוגוסט, בשדה"ת מינכן. לאחר לא מעט בדיקות ובירורים, מצאתי הצעה שנראית לי מצויינת בavis.com, על סך 650 יורו. כולל מס וביטוחים, לא כולל ביטול השתתפות עצמית. מחיר לביטול השתתפות ניתן לקבל רק בדלפק עצמו בשדה. כשהתקשרתי לאוויס ישראל לקבל הצעה, הם טוענים שהם רואים בהזמנה שלי תשלום סופי של 922 יורו, וכמובן שמציעים לי הצעה מקבילה, כוללת ביטול השתתפות עצמית, ב900 יורו לכל התקופה. התקשרתי לשירות לקוחות של אוויס העולמית, הם לא מכירים את המספר 922. עכשיו,מנסיונכם-האם לדעתכם מדובר בנסיון של אוויס ישראל להסיט אותי להזמין אצלם? האם יכול להיות כזה פער עצום בין המחיר המוערך בהזמנה, למחיר בפועל? מה אתם הייתם עושים?
-
שכירת רכב שדה"ת מינכןאני לא יודעת מה עושים AVIS ישראל אבל להשאיר את המחיר לביטול השתתפות עצמית לשדה נבלי שמוכנים לומר לך מה הוא יהיה זה הימור עצום.
בקלילות יכולים לבקש ממך לא רק עוד 300 יורו אלא גם עוד 600 יורו...אני הייתי מתעקשת לסגור עיסקה מלאה לפני היציאה ולדעת מראש במה שאני בוחרת כי אתה לא באמת יכולה להשוות להצעות אחרותבלי שום קשר לאוויס ישראל.
-
שכירת רכב שדה"ת מינכןאני לא מבין - 650 זה לא מחיר סופי? כלומר בהנחה שתוותר על ביטול השתתפות עצמית המחיר לא יהיה 650?
וכמה השתתפות עצמית יש על ה-650 אירו?
כי לטעמי האישי, עם כל הכבוד ליתרונות של ביטח השתתפות עצמית (ויש) הם לא שווים 250 אירו או יותר.
וכן, עלויות של ביטול השתתפות עצמית יכולים לעבור את ה-10 אירו ליום. אבל אני מניח שאם תרים טלפון לתחנה בשדה יגידו לך. הטלפון הוא 089-97597600
ובלי קשר - יש אפשרות לרכוש בארץ ביטוח החזר השתתפות עצמית תמורת 5 אירו ליום. בזמנו לפחות הפניקס נדמה לי מכרו את זה כהרחבה לביטוח הנסיעות שלהם.
-
שכירת רכב שדה"ת מינכןהי, 650 זה הestimated price בהזמנה. ביטול השתתפות ינוע בין 17 ל30 יורו ליום, ע"פ סוג הרכב, והם לא מוכנים לאמר לי מראש כמה (התקשרתי לאוויס גרמניה כבר פעמיים..) לרכב הספציפי שהזמנתי. לגבי השווי של ביטול השתתפות-לצערי לאחר שנכוותי בעניין וראיתי איך הם עובדים, אני לעולם לא אזמין שוב ללא ביטול השתתפות. בנוסף, מעדיף לרכוש ישירות מהחברה ולא מחברת ביטוח חיצונית שצריך להגיש לה מסמכים, לרדוף אחריהם, לשלם השתתפות עצמית על ההשתתפות עצמית וכו'. לא רוצה דאגות.
-
שכירת רכב שדה"ת מינכןאוויס- ישירות בשדה התעופה
עלות הזמנה ל14 יום-650€
עלות ביטול השתתפות עצמית 17-30€ ליום 14 X כלומר 420€- 238€
כלומר עלות כוללת של הזמנה בין888€ ל1070€
אוויס ישראל מציעים לכם הזמנה כוללת ביטול השתתפות עצמית סכום ברור ולא גמיש ומתפתל בין לבין- בעלות של 900€
כלומר המחיר הגולמי+מחיר ההשתתפות העצמית יהיה לפחות 888€ - ובהזמנה מאוויס ישראל המחיר ברור והוא יהיה רק 900€.
אם הבנתי נכון את התחשיב שלהם- אז הדלתה של ההפרש היא קטנה מאד-אם בכלל.
-
שכירת רכב שדה"ת מינכןאין לי נסיון עם AVIS אבל מחברות אחרות הנסיון שלי הוא שהביטוח בחו"ל יכול להגיע למימדים שערורייתיים ביחס למחיר השכירות בארץ. לכן לא הייתי מהמרת בשום אופן על מחיר לא ידוע בחו"ל. אם התחשיב של יונית נכון אז אפילו אין מה להתלבט - לשלם הכל מראש בארץ, ולא לקנות שום דבר בחו"ל. מנסיון עגום עם חברת הרץ אני מוסיפה שתבדוק בשבע עיניים את החוזה שאתה חותם עליו בשדה"ת, ותוודא שלא משחילים לך בטעות את אותו הביטוח גם בחו"ל.
-
שכירת רכב שדה"ת מינכןהיי,
יש לי תשובה מפורטת למקרה שלך:
אני ממליץ לא לקחת סיכון ולהזמין את הרכב מהנציגות בארץ.
ביטוח ביטול השתתפות עצמית בחו"ל יקר מאוד!
בהזמנה מהארץ תדע בדיוק כמה אתה משלם ולא יהיו לו הפתעות בחו"ל.
אני הייתי ממליץ לבדוק גם ביטוח החזר השתתפות עצמית למרות שרשמת שאתה מעדיף שלא, לפעמים מדובר על פער מאוד גדול לטובת הביטוח הזה לעומת הביטול.
בסופו של דבר כך או כך אתה לא תישלם כלל על הנזק.
מקווה שעזרתי, דני