ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דיווח טרי מ Val D'Isere

פורום סקי וסנובורד
    3
    5
    1759
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sgebay
      sgebay נערך לאחרונה על ידי

מי היה מאמין שאיזור כל כך ידוע ומפורסם באיכות השלג שלו יהיה במצב כל כך נואש בדצמבר? הנה הדיווח שלי.
      אני בואל דיזר ושוהה בקלאב מד.  המצב קשה ביותר.  אין שלג בכלל במסלולים הנמוכים ורק הקרחון פתוח.  עליה לקרחון רק דרך הגונדולה Fornet שנמצאת בסוף כביש הגישה כך שצריך לקחת אוטובוס לגונדולה.  עולים שתי גונדולות ומשם לקרחון.  כמובן שאין גלישה חזרה אלא גם יורדים בגונודולות.  המשמעות היא שיש תור גדול בבוקר לעליה וגלישה ממש מתחילים רק לקראת עשר.
      בהקשר הזה קלאב מד יצאו גדולים - גם אוטובוס מיוחד של הקלאב עד לגונדולה ובחזרה ממנה וגם דחו את ארוחת הצהריים לשעה 1400.
      יש גם חדשות טובות.  הגלישה על הקרחון הייתה טובה מאוד עם תערובות של שלג מלאכותי וטבעי, שמש וראות מדהימה. מאוד נהניתי למרות שחזרנו על שלושה מסלולים שוב ושוב... מחר יהיה דומה ומחרתיים אולי ניסע לקרחון של טין.
      יש ירידה ניכרת בטמפרטורות - מינוס 2 בעיירה ומינוס 14 על הקרחון, מה שאומר שהתותחים עובדים במרץ כך שיש סיכוי לפתיחה של מסלולים נוספים. אבל זה לא יהיה משמעותי והחיבור לטין לא יפתח השבוע.
      ממה שאני שומע מאנשים המצב די דומה באתרים הקרובים אלינו כמו לה פלאן וכו' כך שמי שנוסע שבוע הבא כדאי שיתפלל לנס. 
      נו טוב, לפחות האלכוהול כלול - אחרי כמה בירות הכל נראה יותר טוב!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Wiz_Kid
        Wiz_Kid נערך לאחרונה על ידי

דיווח טרי מ Val D'Isere

איזה קטע שנה שעברה הייתי בסוף נובמבר והיה שלג גם בעיירה ובמסלולים הנמוכים בכמויות מאד יפות.

• AviorTa
          AviorTa נערך לאחרונה על ידי

דיווח טרי מ Val D'Isere

תודה על הדיווח

באיזה גובה נמצא הקלאב?

בעוד 11 יום אני יוצא ללה פלאן ובהחלט מקווה שישתפר. התותחים עובדים במרץ כבר יום שני או שלישי ברציפות ובגובה 2100 נראה הכל לבן (אומנם שכבה מאוד מאוד דקה).

• sgebay

דיווח טרי מ Val D'Isere

הקלאב בעיירה עצמה שהיא בגובה 1800.  אין כרגע אף מסלול שיורד לעיירה שפתוח ובזמן הקרוב גם לא צפוי שיהיה.  מנסים להכשיר עם תותחים כמה מהמסלולים הגבוהים יותר.

• sgebay

דיווח טרי מ Val D'Isere - היום השני

more of the same
              גלשנו בקרחון על שלושה מסלולים אדומים שוב ושוב. המסלולים עצמם די מהנים לגלישה, כל אחד בסביבות 400-500 מטר הפרש גובה, שלג טוב.   היה קר מאוד - מינוס 15 אך לאט לאט התחממנו וגם השמש יצאה וליטפה אותנו. מחר מקווים לנסוע לקרחון בטין.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון