ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סן פרנסיסקו

פורום צפון אמריקה
    14
    43
    15954
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • mandi a
      mandi a נערך לאחרונה על ידי

יוניון סקווואר

ההיד פיר, זה המזח ב 47. הפלניטריום הוא במוזיאון המדעי. אני הייתי במוזיאון הזה כחמש שעות. אין לי קנה מידה. הילדים שלי"נתקעים" במקומות האלה. בכל מקום שהיינו בו מירושליים דרך אמסטרדם, מקומות נוספים בארופה, ניו יורק וסן פרנסיסקו, אנחנו האחרונים ךצאת. הילדים שלי הם אלה שהמאבטחים מגרשים כשהם מתים ללכת הבייתה.

לגבי המיקום. שתי נקודות הציון בעלות יתרונות. לך על המקום שנראה לך יותר.חניה/מחיר/נקיון וכו. אני לא יכולה כל כך להגיד מה עדיף. אנחנו גרנו באזור הפיננסי ממש מול בית המעבורת והגענו לכל מקום בקלות. אלה ימים ארוכים. איפה שלא תתמקמו אני מניחה שלקטן יהייה קצת יותר קשה בערב. לגבי יום ההגעה: אני מניחה שהריפלי, כל מה שבפיר 39 למעט ההדרכות/סיורים (אם אתם רוצים ומעוניינים ) של המרכז הימי על כלבי הים, מוזיאון המכונות העתיקות (יש שם מכונות פריטה לא צריך לבוא עם מטבעות-אוי כמה חשבון בשברים של רבע הילדים שלי עשו שם. זה אחד המקומות שאהבנו במיוחד. ואם למישהו לא היו כיסים למטבעות כשנכנסנו הוא היה עצוב.

יש צמוד לריפלי את מוזיאון מדאם טוסו. אנחנו לא נכנסנו כי היינו בניו יורק וזה הספיק לנו (לילדים לא. אבל יש גבול...) אני מניחה שהוא גם פתוח עד מאוחר. כמו שאמרתי המסעדות התירותיות יוצר בצינה טאון וליטל איטלי יהיו פתוחות עד מאוחר. בבית המעבורת יש מסעדה חמודה שמגישה ארוחת ערב עד מאוחר יחסית. ברח לי השם שלה כרגע.

לגבי קניות: קחו בחשבון שקליפורניה יקרה יחסית. סן פרנסיסקו ממש. היו דברים שהיה לנו יותר זול לקנות בארץ. גם בביגוד ילדים. למרות שאפשר למצוא מבצעים. יש את האאוטלט בגילרוי אבל צריך לסגור זמן לזה. זה מול פתוח וגדול. לןקח זמן לכסות הקילומטרז שם.

במסעדות: ארוחת צהריים עסקית זה בין 10 ל15 דולר. ילדים בדרך כלל 7.

יש לי עוד טיפ חשוב- זה לגבי השימוש בכסף. האמריקאים מאוד מאוד מרובעים. פעם היה חסר לי רבע דולר ונאלצתי לפרוט שטר של 100 )כאן כבר מזמן היו אומרים לי עיזבי. רק כדי לא להסתבך עם עודפים(. עמלות ההמ3ה היו לנו יקרות. מצאנו פיתרון נח. יש לקנות כרטיסי אשראי נטענים של ויזה gift card. אנחנו קנינו תמיד בסניף של safeway שנמצא ברחוב דיויס 405. אבל יש אותם בכל מקום. הכרטיס עולה חמישה דולר ואפשר להטעין עד 500. היינו קונים שני כרטיסים ואז בקניה מעל 1000 (לכן ציינתי הסניף כי אני לא יודעת אם זה מבצע של רשת או מקומי) קיבלנו 15 דולר שובר לקניה הבאה. אפשר לקנןת הכרטיס רק במזומן אבל עדיין משיכה מהכספומט אחת זה היה לנו פחות עמלה. השתמשנו בכרטיסים האלה להכל. בכל מקום שהיינו בו בקליפורניה. הייתה אולי חנות אחת שלא קיבלה אותם. אפילן קניות לבגדים. אפשר לעקוב אחרי הקניות באתר שנקרא go wallet יש את הכרטיסים גם לאמריקן אקספרס ומאסטר כארד אבל מקומיים אמרו לנו שהgift card של ויזה הכי טוב.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • liorev
        liorev נערך לאחרונה על ידי

יוניון סקווואר

מנדי תודה רבה

טיפים נהדרים ושימושיים

אשמח בכל זאת באם מישהו ירחיב קצת על שכונת  NOB HILL  (קליפורניה פינת פאוול). כמקום לינה

נעים להסתובב שם בערב ובלילה,לא קשה להגיע משם לאזורים בהם אנחנו רוצים להגיע ?

ליאור

• mandi a
          mandi a נערך לאחרונה על ידי

יום שלישי בעיר

מבטיחה, מבטיחה לשבת לכתוב הכל מסודר.

חזרנו מסן פרנסיסקו ועד שהתאקלמנו התחלנו בשיפוצים.

אבל היום נזכרנו באפיזודה חשובה!!!!

למי שנמצא ביום שלישי בעיר זה חשוב.

כלללללללללללללללללל יום שלישי בשעה 12 בצהריים יש ניסוי צופרים (נגד רעידות אדמה או צונאמי או משהו), הצופרים חזקים יותר באזור החו. 

אנחנו הגענו ממש ישר אחרי צוק איתן וזה גרם ךנו ולילדים אי נוחת (הזקנות האמריקאיות בבניין ממש ריחמו על הילדים בפעם הראשונה כשזה תפס אותנו בלובי- למרות שהיינו מוכנים לזה). הצפירה עולה ויורד ויש כרוז שמכריז ש this is only a test  אבל במשך חודשיים זההפעיל אותנו. בכל יום שלישי הילדים ביקשו שאהייה לידם ב12.

• 1
          • 2
          • 3
          • 3 / 3
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון