המחיר UP
-
-
המחיר UPזה טריק ממש טוב. עכשיו מה שנותר להם לעשות זה לצוד בעלייה למטוס את אלה שמתגנבים עם משקל / גודל יתר ולהודיע להם שהם חייבים לשלוח את המטען לבטן המטוס וכמובן לשלם 70$..
וכדאי שתדעו שהרבה מחברות הלואו קוסט עושות את הטריק הזה. ראיתי אותם בשדה בחו"ל מארגנים תור ומכינים את כלובי המתכת שלתוכם אתה מכניס את תיקי העלייה למטוס. כל מי שנחשד מכניס את התיק לכלוב.
-
המחיר UPתודה על המידע החשוב. אני לא שמתי לב, כנראה שהחביאו את הידיעה הזאת. לי יש כרטיס, אבל בלי מזוודה. אני מקווה שלא ישקלו את התיק בעליה למטוס. עוד לא ראיתי חברה שעושה זאת.
-
המחיר UPשוקלים גם שוקלים ,נתקלתי בזה יותר מפעם אחת! רק אתמול,וזאת דוגמא לא מייצגת,שקלו לי את תיק העליה ברוסיה, כאשר מתירים 5 ק"ג,ושלא נתבלבל זאת לא חברת לאו קוסט וטסנו בבואינג 737-800 חדיש
-
המחיר UPלגבי המחיר, זכותם להעלות, רק הציבור ישפוט ויחליט עם העלאה של 75% זה משהו שמוכנים לקבל ולספוג.
מי שטס קבוע באלעל, זה לא ממש יזיז לו. מי ששקל לצרף את אפ לקטגוריית הלואוקואסט, ימשיך לשקול ולהשוות.
לגבי עונת "הציד", אז זו לא שיטה ולא פטנט, זה גם לא קסם. מי שקונה תפוח, שלא יצפה לקבל אבטיח.
יש כללים ויש תקנות, צריך לעמוד בהם וזהו. הדרישה לתשלום על חריגה מגודל או משקל היא לגיטימית בכל חברה ובכל תחום בחיים.
-
המחיר UPיערי, לא הבנת אותי. אני לא שולח מזוודה, עושה צ'ק אין באינטרנט וניגש ישר לשער העליה למטוס. בשער העליה אני עוד לא נתקלתי בשום מקום בעולם ששוקלים את התיק.
-
up and downהמחיר UP השיווק DOWN
כשיש תחרות חזקה בשוק הטיסות זה נקרא לירות לעצמך ברגל .
-
המחיר UPאוקי,גם אני לא נתקלתי (עדיין) בשקילה בגייט, בדיקת גודל התיק היה גם היה! ויש לא מעט מקרים שלוקחים את הטרולי למטען , אני התכוונתי ששוקלים את תיק היד במעמד הצ'ק אין,,
-
up and downאני לא מסכים אתך. עובדה שהם טסים כמעט בתפוסה מלאה. הם גם טסים לפראג בחורף שוויזאייר ביטלו טיסות. הם ראו כנראה שבויזאייר לוקחים 35€ למזוודה אז הם העלו ל-35$. עובדה שהם יודעים לשווק, כי הם מצליחים למכור אותה סחורה במחיר יותר גבהה.
אני בדקתי את מחירי הטיסות לבודפשט (עוד לפני העלת החיר) וברב המקרים הם היו יקרים יותר מוויז.
אל על הכי בבית בעולם.
-
up and down
אם כך אני חוזר בי לאחר המידע שרשמת

-
אני כן נתקלתיבטיסת של אוסטריאן מוינה לארץ, בגייט עצמו, הביאו כלובים ומדדו, מצד שני היתה קבוצה ענקית של נוער אמריקאי שבאו עם צ'ימידנים
-
אני כן נתקלתיבעבר, דובר כמה פעמים.
שאנשים שמנים ישלמו יותר על כרטיסי הטיסה.
יתכן, שחברות התעופה יפתיעו את הנוסעים.
ויכניסו אותם לכלובים למדוד.
מי שהכרס בולטת ולא יוכל לדחוס אותה בכלוב ישלם יותר...

-
המחיר UPמה גודל המזודה שאפשר לעלות למטוס ללא תשלום
תודה
-
המחיר UP56x45x24 ס"מ ומשקל עד 8 ק"ג.
-
המחיר UPיש הרבה תלונות על "אל על" ו"אפ" כחלק ממנה לא טובה יותר.יקפידו על כל חריגה כדי ל"חלוב" עוד כסף.
-
המחיר UPבאינטרנט כתוב שמותר 8 ק"ג. ליד הצ'ק אין רשום 6 .
לבעלי שקלו את הטרולי- מעל 9 ק"ג ולא העירו לו.....אולי כי הוא רזה
....לי היה רק תרמיל גב קטן.
-
המחיר UPיש הרבה תלונות על אלעל וחלק לא קטן מוצדקות
אבל ספציפית השיטה של להקפיד על חריגות כדי לגבות תוספות תשלום היא שיטה של חברות לאו קוסט
-
המחיר UPהיכן היתה השקילה בצ'ק אין או בשער העליה למטוס ?
תודה
-
המחיר UPאני לא מבינה על מה הכעס ולמה להשתמש בביטוי "לחלוב".
יש תקנון, יש הנחיות מדוייקות.
למה מי שחורג צריך לקבל פרס ולא לשלם את התשלום הידוע מראש? למה להתלונן ולקטר על זה שחברה אוכפת את התקנות שהיא מפרסמת בצורה ברורה באתר?
-
המחיר UPLBD - ועוד איך שקלו!
ראיינאייר, הכריחו אותי להכניס גם את המצלמה לתיק היד, וגם את השקית שקנינו בדיוטי. שילמנו קנס של 35 פאונד על כרטיס שעלה 18, ואפילו לא טרחו לקחת ממני אח"כ את המזוודה... (מזל!)
רבקה