ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המחיר UP

פורום אירופה
    13
    22
    4545
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • R e e F
      R e e F נערך לאחרונה על ידי

המחיר UP

שירלי no

לא מבין את תרבות ה"מגיע לי" שאגב נפוצה מאוד בחברה שהיא הכי בבית בעולם, אנשים מרשים לעצמם לחרוג ולהתנהג כמו שהם מתנהגים בבית, מה שבחרה אחרת לא היו מעזים לעשות!

לא UP, לא איזיג'ט ולא שום חברה אחרת "סוחטת" או "חולבת" מה שמגיע לה מכורח התנאים וההגבלות החלות על הנוסע.

הדברים לא כתובים באותיות קטנות ולא צריך לדעת לקרוא בין השורות, פשוט צריך ללמוד את התנאים ומי שרוצה נוחות ולא להתעסק עם קריאת תקנונים, שלא יתעסק עם לואוקואסט. השיטה לא מתאימה לכל אחד, היו שניסו ואמרו, חבר'יה העניין לא מתאים לי, אני קונה רק רגיל! ואחר יגיד אני קונה רק דרך סוכן. זה טיבו של העולם.

אני באופן אישי כבר כמה שנים משתדל להתרחק מצ'ארטרים ולא רק בגלל חברות הלואוקואסט. אם זו לא טיסה של השנייה האחרונה, אני לא קונה צ'ארטרים, מי שנכווה ברותחין, נזהר בצוננין. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • lbd
        lbd נערך לאחרונה על ידי

המחיר UP

ל-REEF

1. אני לא נכוויתי אף פעם עם טיסות צ'רטר, מהסיבה הפשוטה שאף פעם לא טסתי איתם.

2. מסכים אתך בקשר התנאים של חברות ה-LCC. צריך לקרא את כל התנאים בקשר לכבודה ולמלא אותם כלשונם, ואז לא יהיו הפתעות. אפשר להיות גם יצירתיים אבל רק במסגרת הכללים של החברות.

3. אני זוכר שגם ממך דרשו סכום גדול על הדפסת כרטיסי העליה שלא היו לכם.

4. החברות גם מנסות להקל על הנוסעים, למשל בויזאייר אפשר לא להדפיס את כרטיס העליה אלא להציגו על הטלפון הנייד (כמובן שזה לא עובד בשדות תעופה מפגרים).

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1
        • 2
        • 2 / 2
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון