3 שאלות
-
שלום, יש לי 3 שאלות ואשמח לעזרתכם:
1.אני נוסע כנראה למזרח חודש הבא. המחירי טיסות די גבוהים כרגע (במיוחד עם אלעל . ההפרש בין אלעל לרויאל ג'ורדניאן הוא 340$ ובין ג'ורדניאן לאוזבקיסטן או לרוסים עוד 150$ הבדל. עם מי אתם ממליצים לי לטוס? האם בטוח לטוס עם ג'ורדניאן? (אני טס לבד ומצטרף בתאילנד).
2. איך אתם ממליצים להסתדר כלכלית בתאילנד? האם מומלץ ויזה נטען של הדואר?מזומן? אשראי בינלאומי? או הכל ביחד

3.אם אני מתכנן להיות בתאילנד בהתחלה 10 ימים , אחרי זה אני טס למדינות אחרות וחוזר שוב לשבועיים, יש צורך בויזה?
תודה רבה!!

-
3 שאלותלגבי הכספים תגיע עם סכום התחלתי במזומן והשאר בכרטיס האשראי
-
3 שאלותלא רואה בעיה לטוס עם אף אחת
כלכלה בתאילנד - קצת מזומן עוד קצת אשראי כולל נטען אם מתאים לך
בכל חזרה אוירית לתאילנד תקבל 30 יום למיטב זכרוני , חזרה קרקעית 14 יום
יתקנו אותי אחרים כי זה נושא חשוב מאד
-
3 שאלותתודה על התשובה המהירה!
מקבלים נטען של הדואר בתאילנד? כי שמעתי שיש מקומות שלא מוכנים לקבל אותו.
ואשמח באמת לתשובה לגבי הויזה

תודה
-
3 שאלותטסתי הן עם אל על והן עם Royal Jordanian. מבין שתי החברות ממליץ על החברה הירדנית. אם ההמתנה ממושכת בירדן (נדמה לי מעל 6 שעות) אתה מקבל מלון ואיסופים (אל / מ) על חשבונם.
לגבי הויזה זה גם מה שאני יודע.
-
3 שאלותתודה אורן!
איך הייתה ההרגשה בשדה בעמאן? היות ואני אטוס לבד, יש חשש מסוים?
-
3 שאלותבאופן כללי לחברה הירדנית יש שירות מעולה אבל יש להם נטייה לאובר בוקינג כך שיש סיכוי מסויים שתעביר לילה במלון על חשבונם בעמאן לטיסה של מחר זה כמעט קרה לי אבל ברגע האחרון שודרגתי למחלקת עסקים ללא תוספת תשלום . לא חושב שזה הכי סימפטי לבלות לילה בעמאן .לשיקולך .
-
3 שאלות...אין בעייה עם המלון שלהם 5-10 דקות נסיעה...
...הירדנים מורגלים לכך ומתואמים על זמני האסוף...
-
3 שאלותלא הרגשתי בעיה כלשהי בשדה בעמאן והכל היה רגיל. גם אני טסתי לבד. יש שם נוסעים רבים מכל הלאומים. לא נתבקשתי להציג דרכון.