ברלין - לינה
-
שלום,
אשתי ואני טסים לברלין החודש.
האם מומלץ לקחת מלון ללא ארוחת בוקר ולתפוס משהו באיזה בית קפה בבוקר או שבחורף עדיף לאכול בבוקר בבית המלון ואז לצאת לדרך ?
כמו כן,
איזה אזור מומלץ פחות, מומלץ יותר בתקופה הזו של השנה:
- קרוב לגן החיות מתחת לפארק
- kurfurstendamm- כיכר potsdamer- friedrichstrase- אזור checkpoint charlie- alexanderplatz עד פארק פרידריכשיין
תודה מראש לחברי הפורום.
-
ברלין - לינהזה מאד אישי.
אני הייתי מתרחקת מאלכסנדרפלאץ וצ'ק פוינט צ'ארלי
מעדיפה את פוצדאמר פלאץ ופרידריך שטראסה באיזור של כיכר ג'אנדארם
ובעדיפות שניה גן חיות וקו'דאם
-
ברלין - לינההי שירליץ,
תוכלי לפרט קצת ? למה מתרחקת ? למה מעדיפה ? למה מעדיפה כאפשרות שניה ?

-
ברלין - לינהחזרנו מברלין לפני יומיים, לקחנו מלון באזור שרלוטנבורג ממש על מדרחוב וילמסדורף.
מיקום מעולה מבחינת קרבה לתחנות U ו- S.
בנוסף המון חנויות, מסעדות, קניונים על המדרחוב במרחב נגיעה מהמלון.
הרובע נחשב לאחד הבטוחים והשקטים של ברלין, אין תחושה של יותר מדי זרים כמו ברובע קרויצברג למשל.
בכל מקרה ה"מרכזים" של ברלין פזורים ותצטרכו לעשות שימוש בתחבורה הציבורית המצוינת ולכן זה לא משנה אם תלונו ממש על אלכסנדרפלץ (שגם אני לא התלהבתי ממנה ללינה) או ב-זו (קוד'אם).
חשוב שהמלון יהיה בקרבת תחנה של תחבורה ציבורית.
המלון שלנו בו - Abendstern , היה נחמד מאוד, לא יוקרתי ומאוד פונקציונלי, בימים אלו ממש מסיימים שם שיפוצים נרחבים בכל החדרים, כך שהחדרים ממש מחודשים, נעימים ונוחים, למרות שמדובר על בניין עתיק.
בהזמנה זמן רב מראש שילמנו 43 יורו ללילה לחדר זוגי כולל ארוחת בוקר נהדרת.
-
היי אני לקחתי מלון לחודש הבאה בשם abba ברליןמשהו אולי מכיר את המלון הזה?? לגבי איזה אזור ?? או יש שם תחבורה ציבורית תודה
-
היי אני לקחתי מלון לחודש הבאה בשם abba ברליןהמלון קרוב לקוד'אם אולם לחלק היותר שקט של הרחוב.
המלון קרוב לתחנת המטרו -Uhlandstr
המרחק מתחנת S שרלוטנבורג כ- 1 ק"מ
מדרחוב וילמסדורף גם הוא קרוב,, היינו באזור זה בדיוק לפני מס' ימים, האזור ממש טוב לדעתי, חלק המערבי של העיר.
שווה לחקור את הסביבה בגוגל מפה וגוגל אירת'.
-
היי אני לקחתי מלון לחודש הבאה בשם abba ברליןאני מכירה אותו רק מחברים שהיו שם ואמרו שזה מיקום מצויין ומלון טוב
ויש עליו ביקורות טובות