מוסקבה בחורף
-
בשבוע הבא אני רוצה לטוס למוסקבה עם ילדים .
האם מישהו היה ויודע מה אפשר לעשות בעיר בדצמבר לפני חד המולד?
-
מוסקבה בחורףתלכו לקרקס
-
מוסקבה בחורףהיום בטלויזיה הרוסית שידרו שנפתחו שווקי כריסמס הרבים בעיר.שווקים מכול העולם.
הם מסודרים לפי מסלול מסויים,כאשר כול נקודה חשובה היא על אגדה ידועה.
מופעי רחוב,ביתנים עם שלגיה והגמדים,דמויות נוספות...סבא חורף ונכדתו (ברוסיה לא נקרא סנטה קלאוס,אלה סבא חורף שמחלק לילדים מתנות ועוזרת לו נכדתו האהובה).
כדאי להגיע למרכז מידע ולברר מולם מה ולאן בעיר.קרקס מומלץ בחום!
פעמיים ביום,על משטח קרח ענק יהיה מופע החלקה על הקרח(חינמי) "מפצח האגוזים" כמו שהרוסים יודעים לעשות. כמו כן כדור קישוט ענק שאפשר להיכנס לתוכה ולהביאה משאלה...
וכך זה נראה שנה שערבה,מיוטיוב
תיהנו,וחזרו לספר איך היה..
אמה
-
מוסקבה בחורףהמון תודה, עזרת לי מאוד .כי נורא חששתי שבגלל הקור קשה לטייל ואין מה לעשות.
כדאי לקחת מלון מרכזי או דירה?
את היית שם?
על פעילויות בחורף אין בכלל חומר באינטרנט במוסקבה.
-
מוסקבה בחורףהיי,
נסיעה טובה לכם ועל אף שטרם הייתי במוסקבה הרעיון של טיול כריסמס לשם נשמע לי טוב מאד!!
תהנו ! ונשמח לטיפים אחרי החזרה

-
מוסקבה בחורףלא,לא היינו במוסקבה
היא עולה ויורדת מתוכניצ הטיולים בגלל כל מיני סיבות.בגדול אני חולמת להגיע לרוסיה לתקופת לילות לבנים.
המידע ,מתוכניות טלויזיה אתמול בצהרים. היתה תוכני שלמה על פתיחת השווקי דצמבר בחסות ראש העיר וכול המי ומי הרוסי.את שווקי שטראסבורג במוסקבה מארגן אותו גוף שאחראי על שווקי כריסמס בשטראסבורג עצמה.
קר על בטוח,לא זול על בטוח.כי לפי חדשות של אותו השידור שערי מטבע החוץ קפץ מאוד.יפה יהיה על בטוח!
אמה
-
מוסקבה בחורףצודקת עדיף לילות לבנים…אבל לילות לבנים בסנפטרבורג וכריסמס במוסקבה גם נשמע טוב...
-
מוסקבה בחורףהמון תודה!