תמונות בזמן אמת מברלין
-
העיר מוארת ומקושטת עם שווקים יפים ומהנים
-
תמונות בזמן אמת מברליןנשמע קסום! תוכלי לכתוב איך מזג האוויר? אני טסה שבוע הבא ואני יודעת שקפוא אבל תהיתי כמה מעלות בערך...
-
תמונות בזמן אמת מברליןהיי גם אנחנו טסים שבוע הבא
בנות כמה אתן גיליק?
-
תמונות בזמן אמת מברליןחזרנו אתמול מברלין שהתלבשה יפה יפה לכריסטמס.
היום ימים קרים והיום ימים קצת יותר קרים. במקסימום 3 מעלות ובמינימום 3- מעלות.
לבוש בשכבות, כשהראשונה תרמי והכל יהיה בסדר.
יש המון שווקי כריסטמס, מדי פעם כוס יין חם ומתחממים גם בנפש פנימה.
האווירה כבר ממש בשיאה, כך שאתם הולכים להנות.
-
תמונות בזמן אמת מברלין -
תמונות בזמן אמת מברליןעוד מילה על הטמפרטורה
בכל מקום בברלין בו מצוינת הטמפרטורה העכשווית -בבית המלון , בטלויזיה , באפליקציות בסמרטפונים - מצויין בנוסף גם איך זה מרגיש .(סתם לדוגמא - מציינים 1 מעלה מרגיש כמו מינוס שש )
כשאנחנו היינו (לפני שבועיים ) הטמפרטורה היתה 0-1 מעלות אך הרגיש כמו מינוס שבע .
הפריט החשוב ביותר הוא חמצוואר - כשממש קר מעלים אותו עד האף ואדי הנשימה הנכלאים בתוכו יוצרים תחושת חום . (קצת בייתי למרכיבי המשקפיים כי גם הזגוגיות נמלאות באדים - אבל מסתדרים )
בנוסף - שקיות חימום (ניתן לקנות בחניויות למטיילים ) - אני שמתי שקית אחת בכל כיס של המעיל . כמעט ולא לבשתי כפפות . ממילא מוציאים את היד מהכיס רק לצלם או לשלם ואז ממילא הכפפה יורדת .
-
תמונות בזמן אמת מברליןאם אתם באיזור של פרימארק או מתכננים להיות, ליד הקופות יש גרביונים עבים מאד, מבחוץ נראה כמו טייץ, מפנים, סוג של פרווה, עולה כלום (לא זוכרת כמה...)
לובשים את זה, אפשר לבד (כמו טייץ) או מתחת למכנס, מעולה!
חמצוואר, כפפות ומעיל טוב
ויאללה, תהנו!!!
-
תמונות בזמן אמת מברליןמזג האויר ב 3 הימים האחרונים היה מעט גשום.יש להתלבש בשכבות.הכי חשוב טייץ או גרבונים מתחת למכנסיים.כובע צעיף וכפפות.העיר יפה מוארת עם שווקים נפלאים.האוירה כייפית.והנשנושים המיוחדים בשווקים טעימים ביותר.כמו שפרסמתי כבר קודם אנו הלכנו ביום הראשון לחנות היוניקלו שבקודאם ורכשנו מעילים.לדעתי זה פתרון מושלם המעיל מאוד מחמם וכשלא צריך אותו מקפלים למשהו קטן ביותר ודוחפים לתיק הוא פשוט לא תופס מקום
-
תמונות בזמן אמת מברליןהי שולמית,
כמה עלה מעיל ה-uniqlo ? מעיל מלא ? חצי-מעיל ? ג'קט ?
-
מחיריםתכנסי לאתר (תלחצי על ...) uniqlo ותבצעי חיפוש למעילים שאת רוצה ...
באתר יש מחירים ... (מתייחסים לחנויות בגרמניה)
-
תמונות בזמן אמת מברליןחצי עלה 59 ויש גם ב 69 מעיל ארוך היה במבצע של 69 יש המון סוגים אבל אני קונה את הסוג שמתקפל לשקית ומתאים לפי דיברהם לעד מינוס 5 מעלות יש עם כובע ובלי
-
תמונות בזמן אמת מברליןמעולה.
תודה.