ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פעם ראשונה - סקי בינואר

פורום סקי וסנובורד
    3
    3
    1893
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Avia_3462463
      Avia_3462463 נערך לאחרונה על ידי

אהלן, אני רוצה לצאת לחופשת סקי השנה באירופה, ורציתי לדעת אם תוכלו לייעץ לי מבחינת מזג אוויר (פעם ראשונה שלי) - האם זה מוקדם מדיי וסיכוי טוב שאתקע באמצע סופת שלגים? או אם יש מקום ספציפי מומלץ בינואר? כל עצה תעזור, תודה! Smile החשש העיקרי שלי זה סופת שלגים..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Wiz_Kid
        Wiz_Kid נערך לאחרונה על ידי

פעם ראשונה - סקי בינואר

שלום,

1. מבחינת מזג האוויר תקווה שתהיה סופת שלגים כיוון שכמות השלגים באירופה התחילה ברגל שמאל, נקווה שיהיה מקצה שיפורים בהמשך העונה.

2. בהיותך חדש בתחום הייתי ממליץ לך לנסוע יותר לכיוון מזרח אירופה משתי סיבות, האחת עלות מול תועלת שתרוויח באתרים הללו, והסיבה השנייה היא שאתה תנצל יותר את האתר מבחינת המסלולים בהשוואה לאתר במערב אירופה. (אתרים מומלצים לנסוע צ'כיה, ובולגריה תוכל לקרוא בראש הפורום על אתרי הסקי הנ"ל).

3. אם תרצה לנסוע בתחילת ינואר הייתי אומר לך להתמקד יותר באתרים מערב אירופה היות ואותם אתרים נמצאים בגובה רב יותר ממזרח אירופה ויש יותר שלג בדרך כלל, ולכן אם זה המצב אז כול הטיול יהיה לך יקר יותר ולא תנצל את הקילומיטרז' של האתר כפי שציינתי ב 2. ולכן המלצתי לנסוע יותר בסוף ינואר וצפונה לאתרים שהצעתי במזרח אירופה.

בהצלחה Smile

• shmoob
          shmoob נערך לאחרונה על ידי

פעם ראשונה - סקי בינואר

סופות שלגים לא צריכות להדאיג אותך, אזורי הלימוד של המתחילים כמעט תמיד יהיו פתוחים בכל מזג אויר. באירופה בניגוד לחרמון לא סוגרים את האתרים כאשר יורד שלג. להיפך כמה שיורד יותר שלג סביר להניח שתהנה יותר.

בתור מתחיל אין כלכך משמעות לגודל האתר עבורך מכיוון שבכל מקרה כנראה שתהיה רק באיזור של הלימוד ושל המסלולים הקלים.

אם אתה רוצה להתקדם מהר כדאי לך לקחת מקום שניתן לקחת בו שיעורים פרטיים בזול. כמו בנסקו בבולגריה ושפינדל בצ'כיה. 

לגבי התאריכים מומלץ לא להגיע בזמן החופשות של הארופאים כי אז האתרים יהיו מלאים ויהיו תורים ארוכים ברכבלים והמחירים כנראה שגם יהיו יותר גבוהים, לכן כדאי לך לחפש חופשה החל מאמצע ינואר ועד לסוף השבוע הראשון של פברואר. כך גם אם תגיע יחסית מאוחר יש סיכוי שירד יותר שלג עד אז.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון